![]() |
Masina vs. Barbat
Choose ! :wink:
Chestionarul se adreseaza fetelor. In plus, este public, deci... baietii sunt rugati sa se abtina de la votare. Se pot vota ambele optiuni. |
Re: Masina vs. Barbat
Quote:
multumesc gaby.. si sper sa fie ultima oara.. ultima interventie.. asa.. ca.. succes la vot FETELOR MULTUMESC. |
si argumentati alegerea voastra..
multumesc anticipat.. .. nici un vot.. nu prea avem fete pe forum.. sau .. acum,.. ca e public. nu se mai voteaza..:rolleyes2 |
Daca nu se baga nimeni.....am votat si masina si barbatul...de ce nu, daca tot se poate?!? :lol: Acum, argumente: masina iti ofera libertate, nu te minte, nu te inseala, stii ca e mereu doar pentru tine, doar ca nu te incurajeaza cand esti cu moralul la pamant, nu te strange in brate atunci cand ti-e greu si, chiar daca te minte,ca sa obtina anumite "lucruri", macar iti spune vorbe dulci si ai impresia ca ii pasa de tine ;) Nu ca as avea o impresie proasta despre baieti:rolleyes2
|
eu am vrut sa votez cu ambele..dar din greseala am bifat numai barbatul...
in fine, ideea ar fi: am votat pentru barbat pentru ca am langa mine cva de mult timp ce mi place si acum, iar cu masina am vrut sa votez pentru ca daca nu as fi fost pasionata nu m as fi aflat pe acest forum ;) |
Quote:
au votat si baieti.. nu s-au abtinut :rolleyes2 in fine..:D desi mai sunt fete.. pe aici.. :D prin curtea forumului.. dar nu prea vor sa voteze.. :D asteptam...:D vot...+ sa si argumentati alegerea.. ;) multumesc cu respect.. bodyspeed |
Votantii au ramas in lista, insa voturile lor nu sunt contorizate :wink:
|
Quote:
... dap.. marfa gaby.. esti tare. ;) ai un suc :rolleyes2 .. sau o .. bere ;) |
se pare k fetele voteaza Barbatul :D
|
Quote:
.. |
vad ca nu se prea inghesuie putinele fete de pe aici...:-|
|
Totusi, vad ca inca avem candidati la statutul de fata :lol:
Baieti, cititi primul mesaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
Poate au si alte intentii baietii ... :) |
barbatul... pentru ca masina trece, si o schimbi mai des... pe cand barbatul... :X :D
|
miiiinti =))
|
>:P
nu mint!!!!!!! |
Quote:
BARBATUL clar...fara drept de apel....degeaba ma plimba pe mine in slk dk el are 1.20m 180 kg poarta ochelari , e chel si cu breton , si ii atarna lantu de 200 de g la gat pana la buric , si vb cu mine despre telenovele ....mai bine unu frumos ,destept, cuminte , iubitor si cu dacia sau kiar si fara masina!!! |
... :) sa aibe cap, sa stie sa se poarte.... ca masina am eu si il plimb eu... :)
|
bravo fetelor...stiam ca nu o sa ma contraziceti
gabi zice ca minti, magos, pentru ca el crede ca femeile gandesc ca el si ca majoritatea barbatilor....considera ca masina e mai importanta decat noi...dar noi suntem mai realiste :-| |
Pheerya... stii tu vorba noastra... :D minte de barbat sa (n)ai,,,, :D
|
Quote:
in caz ca nu ai observat: am scris "miiiiiinti ! =))" dar ce sa mai zic ... nu mai zic nimic ca n-are rost. ;) |
ofticosuleeeeeeeeeeeeeee...repede te ataci...
|
Quote:
zi mie cine te supara draga???? sau poate te consoleaza gagik cu mertzanu :twisted::twisted::twisted::evil_laug:evil_laug :evil_laug:evil_laug:evil_laug |
il supara k nu are dreptate....ofofoofooffff...:((si stiu ca acum o sa se oftice si mai tare:twisted:
|
pffffff nu ne baga gabi in seama.....:cry:
|
Quote:
Quote:
Punct. Merci ca ma atacati toate. |
ce ai spus serios...? m-ai acuzat pe mine ca mint... :( ceea ce e total neadevarat!
|
That was a joke missy ...
Am pus si =)) pe coada ... In fine ... |
pffff ce neintelesi sunt unii oameni,.....
|
okay... back on topic:.....
eu am ales mashinutza..... din n-shpe mii de motive..... dar sa amintesc cateva.... sa nu para ca a fost la mishto.... pai... mashina.... stii intotdeauna unde e..... nu se uita dupa alte mashini cand nu eshti atenta..... o mashina nu te tzine sub cheie shi nu face scene de gelozie...... aaa.... sa nu uit... potzi sa ai un garaj intreg de mashini pe care se le conduci cu randul fara sa se supere una pe alta shi sa-tzi faca zile fripte.... :twisted: :twisted: :twisted: iar pentru mine, sunetul unui motor o sa fie intotdeauna muzica, pe cand vorbele unui barbat sunt de multe ori zgomot shi atat..... Barbatzii in schimb..... yeah.... they're fun to have around..... they make nice toys... :twisted: :twisted: dar cateodata te costa (mai ales sufleteshte) mai mult decat crezi shi eshti dispusa sa dai...... P.S. sa nu se intzeleaga k ma uit la mashina unui individ... shi nu la individ..... daca imi place tipul intr-adevar.... mashina nu mai conteaza..... iar ce am zis de mashini.... se refera la mashinile mele personale..... nu "imprumutate" sau mai shtiu eu ce..... |
Quote:
dar dar nu o masina te mangaie...iti face o cafea dimineata....nu cu masina te uiti seara la un film romantic , nu cu masina dormi in acelasi pat...etc |
punct ochit, punct lovit
|
pot sa-mi fac shi singura cafeaua..... don't worry...... iar de mangaieri, pat shi filme romantice.....cateodata le plateshti de nu-tzi vine sa crezi..... trust me.....
iar asta am zis shi eu... men make nice toys...... ;) totul e sa nu-i lashi sa te prinda prea tare.... k atunci e grav..... :twisted: |
Quote:
poi si noi femeile ce suntem???dk barbatii sunt niste jucarii??? si dk spui k se pot plati barbatii...de masini ce sa mai zic/?? |
n-ash plati niciodata un barbat..... nu ma face sa rad la ora asta ca-mi trezesc vecinii... :lol: :lol: :lol:
pentru barbatzi.... femeile sunt jucarii de multe ori..... e cazul sa se intoarca roata, nu crezi?.... sa vada shi ei cum e sa fii jucarie..... Sasha.... ai dedicatzie de la mine: Ciara - Like a boy..... :twisted: :twisted: |
Quote:
|
ajungem sa facem si noi precum barbatii, si de care ne plangem cu disperare ca generalizeaza...
trust me Khalis, ca nu pentru orice mangaiere platesti cu varf si indesat, nu sunt toti la fel, cum nici noi, femeile, nu suntem toate la fel... ;) |
khalis are dreptate...a pus punctul pe i...
dar...atunci cand te simti singura sau ai nevoie de sprijin nu cred ca te duci la masina :lol: topicul asta a fost facut tocmai pentru a arata sexului opus ca noi punem pe primul plan omul, nu masina...ca suntem mai rationale ca ei...no offence!!! |
Quote:
|
=))) clar!!!!
pheerya, necazul este ca nu toate fetele gandesc ca noi... nu toate pun pe primul plan OMUL... :( sunt atatea materialiste... ca si barbatii!!! btw, mr Kiwi... nu neaparat masina iti aduce si femeia... ;) so... chill... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:01. |
- Copyright 2026 4Tuning