![]() |
Atractiile Iasului
3 Attachment(s)
Cateva dintre cele mai intemeiate motive ca sa vizitati Iasul :arrow:
|
Fratello... vrei sa iau cam`u sa ma duc in mall sa fac 10 poze sa ma intorc ? sa le postez ?
vrei sa vezi ca in urmatoarele 10 ore esti in bucuresti ? :) nu contest frumusetea fetelor din iasi ... insa..... gasesti mai multe printre 2 milioane de oameni, decat prin 2-3 sute de mii sau cati ppl sunt in iasi.. e logic.. |
LOOOOL....in Bucale 9 din 10 sunt urate...in Iashi... 9 din 10 sunt FRUMOASE BUNE RELE!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
santos, crede`ma ca erau si mai tari dar in mall fotografiatul este interzis, asa ca tot ce am facut a fost pe shest ;) din pacate bucatile alea mai tari n`am avut ocazia sa le fotografiem :cry: oricum in curand se incalzeste si o sa facem fara probleme pe strada dupa ce or sa mai renunte la hainutze ;)
|
Re:
Quote:
vina aici bre` s vezi motoare :lol: :pelvic_th |
pentru a ajuta saracele fete sa mai scape de hainute kand se face cald vom veni cu cea mai mare placere :lol: :lol: :lol:
cel tarziu la vara.... it's a promise :twisted: :twisted: :twisted: tinetile incinse pt noi :lol: :lol: :lol: mai bine suna in inglish... keep'em hot 4 us :twisted: :twisted: :twisted: |
:arrow: Cik Sa Ma Laud....Eu Am Facut Pozeleeeeeeeeeeee(`meash in ei gardieni! :evil: )
|
hmm si unde-s femeile totusi ??
|
prima poza, in background :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Mijto ... R E S T U pozelor!!!! |
ia repede cu cate o bere ca sa va iert :twisted: :lol: :paper:
|
ar trebui sa fie facuta o sectiune pt cei mici pe 4tuning... sa nu mai fiti in plus :wink:
|
crezi ? :roll:
PS: nici nu stii cand si cum \"buturuga mica rastoarna carul mare\" :wink: |
mda ... am vazut o bucata buna ptr voi baieti crek avea 12 ani ... ;)
|
Re:
Quote:
|
Astea sunt cele mai mortale gagici din iasi ? la naiba nu am gusturi deloc :P Apropos, o cunosc pe aia din poza 2 si din bg poza 3, bine ca nu ai facut o poza cand zambeste, atunci ar fi fost cu adevarat coplesitoare, are dantura ... evidentiabila
|
Re:
Quote:
Quote:
|
da dar ei nu se ascund prin mall ca sa faca poze !!!
|
daca el are pile, norocul lui.. nu`l opreste nimeni.. chiar il rog sa mearga sa faca cateva.. la ce bucati am vazut noi in ziua aia :D
|
Iara am fo in Mall...Cartman iara avea orgasm....Tazz e martor :twisted: ......vaaaaaleu pe zi ce trece......crek divortzez!
|
lol de asta vroiati voi sa merg eu la cafea ...loool
pls lasati-ma acasa sa invatz ca bate bacu la poarta ... |
Boc :lol: Boc :lol: !!! :2gun: Sunt Domnu Bac!!! Am venit :drunk: in vizita sa vad intreb daca suntetzi pregatit pentru Simulare :peace: !!! :poke: Dar oare pentru Bac suntetzi? :tetter:
|
unde-s pozele cu bunaciunile ca io nu le-am gasit :roll:
io cam am impresia ca le-ati ocolit :P |
LaMisto, Cartman, Singurelu` ...care faceti poze...de ce neaparat in mall nene? Nu era mai simplu` sa iei aparatu...te postai in fata la o facultate...si faceai poze? sau in fata la camine :roll: :lol:
|
pai inca mai poarta geci ma! trebuia un loc mai calduros in care sa n`aiba nevoie de chestiile alea groase :wink:
|
Intradevar are Iashul niste fete superbe...eu am o amica acolo dar e cam greu cu dinstanta din pacate... :(
|
Zi`mi mie unde sta....ca am eu grija de ea! Sa se simta bine!....Nu degeaba sunt PIMP pe 4 tuning :d :peace:
|
EEE lasa ca pot si eu sa am grija chiar daca sunt la 450 de km distanta :eyebrow:
|
450 km? :shock: come,on.. chiar n-ai incredere in noi? :lol: :lol:
|
Phai eu am,dar ea doar in unul singur are incredere :lol: :lol:
|
hmm.. las` ma pe mana noastra ;) in 5 min o facem sa se razgandeasca 8) :lol: :lol: :lol:
|
Erghh lasa,mai bine faceti pe altele sa se razgandeasca :) :) :lol: :lol: :lol:
|
Auzi bre....Baiet ca mine asa serios...frumos,destept....masina,casa,firma,bani. ..finutz,dragutz...nu mai gasesti cat traiesti!.....Bine nu ma rezum numai la exterior..ma refer si la suflet si la felu de a vorbi,da sti a se purta cu o fata..... Si chestia cu \"dar ea doar in unul singur are incredere \" o spuneam la 5 ani....Hai zii ceva despre ea...baga o poza,sa te mandresti cu ea,eventual...un pm cu date despre ea.....ce dracu..doar suntem aici totzi,suntem unitzi...nu?
|
haha glumeam mai,vroiam sa sublieniez ca Iesencele sunt fete f frumoase,poza cu ea deocamdata nu am dar in rest ce pot zice,e frumoasa e simpatica foc etc etc :D:D btw stie cineva cate ore fac cu trenul din Buc pana in Iasi??
|
face multe..dar ramai tu acolo...vii cu trenu la fata..lasa ca iesim noi cu masinile!o scoatem in orash,un suc pizza,discoteci...cluburi....masini multe...lasa stai acolo....hai da in privat detalii!
|
Re:
Quote:
|
Do not worry si eu am mashina, ....tot tacamul,doar ca mai trebuie cateva luni sa imi i-au carnetul ;)
Btw ziceti niste cluburi klumea daca tot sunteti pe acolo sa stiu unde scot fata ca nu prea cunosc iashul. @Singurelu: Pai bine mai,tu baiat frumos cu firma etc.... nu poti gasi gacici klumea,trebuie sa apelezi la altii sa iti dea numere de fon ale gagicilor?? :P:P shame :D:D:D |
pan ce`tzi iei tu carnetu ala......se face la anu.....asea ca....hai baga mare...zii asl pls!!........si vezi.... soferii adevaratzi nu iau din prima..asa ca baga mare...multa bere si ..distractie....cluburi din Iasi....??baga privat cu ea..si `tzi zic :d cele mai tari......dar pan vii tu le cunoaste cu mine!!! :wink:
P.S....daca te uitzi la FEMEI/Poze cu ....bla bla/Vezi la SINGURELU ce zice...ce gajici am avut si ce am...acu am 2.....a 3-a e pe vine....+ a 4`a carei \"cea mai buna amica\" dar am grija sa ma distrez si cu ea! |
Bine uite,iti zic doar ca e din iashi si ca invata la un liceu.
|
bon ...bon...baga liceul si semnalmente....ca de restu...(ochii..paru..inaltimea...ceva punte ce`o descriu.....) ca ti`o aduc eu pe forum!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning