![]() |
Octavia 2 tunata...
7 Attachment(s)
Asta e masinuta mea, o Skoda Octavia 2, care a suferit niste modificari, care, sper sa va placa si voua.....
|
Re: Octavia 2 tunata...
1 Attachment(s)
Quote:
|
nu-mi plac: chestiile cromate de la stopuri si plasticurile de la geamurile fata(aparatoare vant sau nush cum le spune)...in rest masina e super...cred ca ar da foarte bine daca in fata...ai pune masca gen "nuvolari" in jurul numarului...vad ca ai partea de sus..iti recomad sa o pui si pe cea de sub numar cred ca ar da bine...bafta in continuare cu octy a ta ;)
later edit : eleronul de luneta da super bine :D |
inca nu a aparut nimic pentru partea de jos a numarului dar pe viitor poate va aparea.......anuntati-ma daca e ceva si aflati.........:::::::..........
|
3 Attachment(s)
a aparut...
|
a da pe asta o stiu da nu prea imi place ca asta ar insemna sa o incarc prea mult pe fata:???:
|
oricum...astept in cotinuare parerile voastre.....;)
|
o mashina dragutza, modificata cu gust... insa pushtiul stie ce nu imi convine - in rest gagiule, e OK - E ALTFEL DEKT STOCK SI ASTA E DE APRECIAT !!!! KEEP IN TOUCH
|
Am vazut iesirile de la tobe sunt schimbate tobele sau sunt doar iesirile altele? Eu am OCTAVIA 2.0 tdi L&K si am iesirile de inox dar sunt curbate in jos nu sunt drepte .A iesit super masinuta,la interior nimic? poate ceva poze.
|
sunt doar capetele(terminatiile), si sunt la fel taiate in jos ci nu drepte sunt de la milotec, cat despre interior urmeaza si inca nu am facut mare lucru, e doar foarte bine intrenut....;)
|
fain facuta masinutza! tine-o tot asa
|
vopseste si u... bandourile in culoarea masinii... alea pe spate cromate de la triple mai bine ai lua modelul lui "Bulbucan" in culoarea masinii... si sincer jante :) am oferte bune ;)
|
prea mult crom pe ea...dupa mine as scoate tot cromul
|
frumoasa rau de tot frate. Eu vroiam sa-mi i-au un Audi sa mi-l fac dar cand am vazut masina ta mi-am schimbat parerea si cred ca am sa-mi i-au si eu o Skoda s-o modific numia ca va fi neagra. Felicitari, chiar ai reusit ceva frumos si cu stil. tine-o tot asa.
|
9 Attachment(s)
inca un set de poze care sper sa va placa...
ce parere aveti va place masinuta?;) ;) :-) |
astept in continuare parerile voastre si in acelasi timp sugestiile voastre...;):)
|
degeaba ai acoperit nr de inmatriculare - ADY ai la numar nu ??? ;)))
|
Inca o dovada ca o masina de familie nu poate fi tunata..
Sorry, dar masina arata ciudat! Poate cu niste jante pe 17, ar mai fi ceva.. Dar acum.. :( Poti sa dai jos cromu de pe stopuri, sa le faci negre, sa dai jos emblemele si spatele ar fi ok... Pleoapele alea fac masina trista :( Ar trebui sa fie nervoasa... Incearca sa vopsesti bandoul ala de plastic in culoarea masinii si sa scapi de grila aia cromata de la radiator - care cred ca a costat o gramada... Si neaparat 17... |
Masina cere , jenti si suspensie sport :)
|
vor urma si jantele care obligatoriu vor fi pe 17" cat despre suspensii nu cred ca umblu la ele dar niste distantiere ar merge de 30mm...oricum ms pt "aprecieri"....:???: :shock: ;)
|
alea de pe geamrui dale jos urgent ..si croamele, oricum, daca nu le dai jos din bunavoie, osa le dai jos silit .... itzi fortzeaza gemu, daca i electric, si tzi se rup clemitzele :)
in rest pe 17,intra lejr 18 19" si suspensi .. daca nu o s aitzi frece puzin :) |
2 Attachment(s)
@ central,
nu-mi dau seama ce culoare e masina dar in principiu dak e culoare deschisa, da bine ornament inchis sau in culorea masinii si invers. uite o varianta, eu am imbinat milotecu cu autosylu........ diferenta acum e ca am pus jante negre pe 17, niste FSW BLACK....... |
Culoarea este bej sahara la fel ca si la tine. Cat despre masina ta arata super. Sti culoarea asta prinde cel mai bine o 2. Toate cele bune si bafta in continuare. Acum prioritatea mea sunt jantele si apoi sa vad daca mai modific ceva la exterior...
|
Quote:
|
Quote:
are pachetul de grumuri grele, d-aia e mai inalta(fustele laterale iti da impresia ca e si mai inalta) . pe de alta parte dak o las mai jos o sa-mi atinga ca vreau sa-i pun niste distantiere, care adaugate la 7,5J si 225 la anvelopa va atinge sigur la balans. e inca in garantie si o pierd dak umblu la ea, iar turmentatii astia de la skoda de aici nu se baga..... |
aiurea cu garantia asta...ar fi dat bine de tot lasata mai jos...mai ales cu chestiile alea puse pe bara(nush cum se numesc:oops: )ar fi dat bine de tot
bafta in continuare ... p.s. niste jante ;) |
garantie? nu-ti face sperante ca daca ti se intampla ceva la suspensie ti-o schimba pe garantie.....eu mi-am schimbat si jantele( 8j x 17 ) si suspensia
|
Dar e naspa ca nu prea stai confortabil in ea..pana si in Logan ai mai mult loc.
|
Quote:
mie unul nu-mi place cum ai incercat s-o aranjezi...e mult prea incarcata...dupa parerea mea ti-ai batut joc de ea...fiecare cu gustul sau oricum ;) |
e vb de skoda mea sau de ce e vb ca nu prea inteleg ai dat forward la un mesaj gresit acolo era vb de un logan...;) bafta!
|
9 Attachment(s)
de curand a mai intrat o skodita in familia mea. e o skoda fabia 1.6 sdi nu foarte dotata, ci luata special pt tuning. in 1-2 luni voi reveni cu poze proaspete cu tuningul fabiei. la octavia 2 am inceput sa lucrez la interior. poze voi oferii maine seara....toate cele bune;).....
|
4 Attachment(s)
aaa...era sa uit referitor la fabie am inceput tuningu' cu putina muzica deoarece era foarte slaba la capitolu asta....asa ca am investit ceva in sistemul audio...din fabrica avea doar 2 boxe slabe rau:)).......
|
faina investitie ;)
|
daca asa o tunezi ca si fabia :)
mno ..ceva unic, nu ce se gaseste la toata lumea .. si e cam SDI :) |
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa masina unde ai tunato , mar interesa si pe mine si cam cat tea costat toata jmecheria :D :-P
|
cat tea costat tot tuningu
|
total la octavia 2-1500 euro la care se vor adauga banii de jante (1200 euro)
fabia-20 milioane cu tot cu montaj e vb de audio |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:03. |
- Copyright 2026 4Tuning