Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Skoda (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda.html)
-   -   Octavia 2 tunata... (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/39169-octavia-2-tunata.html)

central 22-04-07 19:27

Octavia 2 tunata...

7 Attachment(s)
Asta e masinuta mea, o Skoda Octavia 2, care a suferit niste modificari, care, sper sa va placa si voua.....

central 22-04-07 19:49

Re: Octavia 2 tunata...

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by central (Post 865385)
Asta e masinuta mea, o Skoda Octavia 2, ce a suferit niste modificari, care, sper sa va placa si voua.....

;) ;);););)

19tdi 22-04-07 21:23

nu-mi plac: chestiile cromate de la stopuri si plasticurile de la geamurile fata(aparatoare vant sau nush cum le spune)...in rest masina e super...cred ca ar da foarte bine daca in fata...ai pune masca gen "nuvolari" in jurul numarului...vad ca ai partea de sus..iti recomad sa o pui si pe cea de sub numar cred ca ar da bine...bafta in continuare cu octy a ta ;)

later edit : eleronul de luneta da super bine :D

central 22-04-07 22:14

inca nu a aparut nimic pentru partea de jos a numarului dar pe viitor poate va aparea.......anuntati-ma daca e ceva si aflati.........:::::::..........

19tdi 22-04-07 22:18

3 Attachment(s)
a aparut...

central 22-04-07 23:03

a da pe asta o stiu da nu prea imi place ca asta ar insemna sa o incarc prea mult pe fata:???:

central 23-04-07 10:19

oricum...astept in cotinuare parerile voastre.....;)

m3lcul 23-04-07 23:50

o mashina dragutza, modificata cu gust... insa pushtiul stie ce nu imi convine - in rest gagiule, e OK - E ALTFEL DEKT STOCK SI ASTA E DE APRECIAT !!!! KEEP IN TOUCH

rocovectra 25-04-07 00:46

Am vazut iesirile de la tobe sunt schimbate tobele sau sunt doar iesirile altele? Eu am OCTAVIA 2.0 tdi L&K si am iesirile de inox dar sunt curbate in jos nu sunt drepte .A iesit super masinuta,la interior nimic? poate ceva poze.

central 25-04-07 15:39

sunt doar capetele(terminatiile), si sunt la fel taiate in jos ci nu drepte sunt de la milotec, cat despre interior urmeaza si inca nu am facut mare lucru, e doar foarte bine intrenut....;)

Bulbucan 25-04-07 20:49

fain facuta masinutza! tine-o tot asa

TIR 29-04-07 00:14

vopseste si u... bandourile in culoarea masinii... alea pe spate cromate de la triple mai bine ai lua modelul lui "Bulbucan" in culoarea masinii... si sincer jante :) am oferte bune ;)

al3xavier 29-04-07 19:58

prea mult crom pe ea...dupa mine as scoate tot cromul

Y O B 01-05-07 19:24

frumoasa rau de tot frate. Eu vroiam sa-mi i-au un Audi sa mi-l fac dar cand am vazut masina ta mi-am schimbat parerea si cred ca am sa-mi i-au si eu o Skoda s-o modific numia ca va fi neagra. Felicitari, chiar ai reusit ceva frumos si cu stil. tine-o tot asa.

central 14-05-07 10:49

9 Attachment(s)
inca un set de poze care sper sa va placa...
ce parere aveti va place masinuta?;) ;) :-)

central 18-05-07 12:15

astept in continuare parerile voastre si in acelasi timp sugestiile voastre...;):)

m3lcul 19-05-07 12:29

degeaba ai acoperit nr de inmatriculare - ADY ai la numar nu ??? ;)))

AdrianC4 24-05-07 22:40

Inca o dovada ca o masina de familie nu poate fi tunata..
Sorry, dar masina arata ciudat! Poate cu niste jante pe 17, ar mai fi ceva.. Dar acum.. :(

Poti sa dai jos cromu de pe stopuri, sa le faci negre, sa dai jos emblemele si spatele ar fi ok...
Pleoapele alea fac masina trista :( Ar trebui sa fie nervoasa... Incearca sa vopsesti bandoul ala de plastic in culoarea masinii si sa scapi de grila aia cromata de la radiator - care cred ca a costat o gramada...

Si neaparat 17...

Tataee_^ 24-05-07 22:44

Masina cere , jenti si suspensie sport :)

central 04-06-07 00:25

vor urma si jantele care obligatoriu vor fi pe 17" cat despre suspensii nu cred ca umblu la ele dar niste distantiere ar merge de 30mm...oricum ms pt "aprecieri"....:???: :shock: ;)

roby200687 13-06-07 13:09

alea de pe geamrui dale jos urgent ..si croamele, oricum, daca nu le dai jos din bunavoie, osa le dai jos silit .... itzi fortzeaza gemu, daca i electric, si tzi se rup clemitzele :)

in rest pe 17,intra lejr 18 19" si suspensi .. daca nu o s aitzi frece puzin :)

crisstiann 16-06-07 23:23

2 Attachment(s)
@ central,
nu-mi dau seama ce culoare e masina dar in principiu dak e culoare deschisa, da bine ornament inchis sau in culorea masinii si invers. uite o varianta, eu am imbinat milotecu cu autosylu........
diferenta acum e ca am pus jante negre pe 17, niste FSW BLACK.......

central 17-06-07 11:20

Culoarea este bej sahara la fel ca si la tine. Cat despre masina ta arata super. Sti culoarea asta prinde cel mai bine o 2. Toate cele bune si bafta in continuare. Acum prioritatea mea sunt jantele si apoi sa vad daca mai modific ceva la exterior...

19tdi 17-06-07 12:34

Quote:

Originally Posted by crisstiann (Post 951795)
@ central,
nu-mi dau seama ce culoare e masina dar in principiu dak e culoare deschisa, da bine ornament inchis sau in culorea masinii si invers. uite o varianta, eu am imbinat milotecu cu autosylu........
diferenta acum e ca am pus jante negre pe 17, niste FSW BLACK.......

ce are de e asa ridicata...fa ceva...las-o mai jos, daca era break la cat de ridicata e era direct octavia scout...ea arata bine dar las-o jossssssssss

crisstiann 17-06-07 15:24

Quote:

Originally Posted by 19tdi (Post 952232)
ce are de e asa ridicata...fa ceva...las-o mai jos, daca era break la cat de ridicata e era direct octavia scout...ea arata bine dar las-o jossssssssss

salutare,
are pachetul de grumuri grele, d-aia e mai inalta(fustele laterale iti da impresia ca e si mai inalta) . pe de alta parte dak o las mai jos o sa-mi atinga ca vreau sa-i pun niste distantiere, care adaugate la 7,5J si 225 la anvelopa va atinge sigur la balans. e inca in garantie si o pierd dak umblu la ea, iar turmentatii astia de la skoda de aici nu se baga.....

19tdi 18-06-07 19:46

aiurea cu garantia asta...ar fi dat bine de tot lasata mai jos...mai ales cu chestiile alea puse pe bara(nush cum se numesc:oops: )ar fi dat bine de tot
bafta in continuare ... p.s. niste jante ;)

al3xavier 18-06-07 20:02

garantie? nu-ti face sperante ca daca ti se intampla ceva la suspensie ti-o schimba pe garantie.....eu mi-am schimbat si jantele( 8j x 17 ) si suspensia

Shellshock 19-06-07 14:28

Dar e naspa ca nu prea stai confortabil in ea..pana si in Logan ai mai mult loc.

ReMM 19-06-07 19:55

Quote:

Originally Posted by Shellshock (Post 955864)
Dar e naspa ca nu prea stai confortabil in ea..pana si in Logan ai mai mult loc.

loool, asta chiar ca le intrece pe toate...

mie unul nu-mi place cum ai incercat s-o aranjezi...e mult prea incarcata...dupa parerea mea ti-ai batut joc de ea...fiecare cu gustul sau oricum ;)

central 19-06-07 20:28

e vb de skoda mea sau de ce e vb ca nu prea inteleg ai dat forward la un mesaj gresit acolo era vb de un logan...;) bafta!

central 19-06-07 23:42

9 Attachment(s)
de curand a mai intrat o skodita in familia mea. e o skoda fabia 1.6 sdi nu foarte dotata, ci luata special pt tuning. in 1-2 luni voi reveni cu poze proaspete cu tuningul fabiei. la octavia 2 am inceput sa lucrez la interior. poze voi oferii maine seara....toate cele bune;).....

central 19-06-07 23:46

4 Attachment(s)
aaa...era sa uit referitor la fabie am inceput tuningu' cu putina muzica deoarece era foarte slaba la capitolu asta....asa ca am investit ceva in sistemul audio...din fabrica avea doar 2 boxe slabe rau:)).......

Bulbucan 22-06-07 16:37

faina investitie ;)

roby200687 23-06-07 21:21

daca asa o tunezi ca si fabia :)

mno ..ceva unic, nu ce se gaseste la toata lumea .. si e cam SDI
:)

central 23-06-07 23:24

Quote:

Originally Posted by roby200687 (Post 963575)
daca asa o tunezi ca si fabia :)

mno ..ceva unic, nu ce se gaseste la toata lumea .. si e cam SDI
:)

da roby da uite arata-mi tu o octavia 2 din tara care sa fie tunata custom nu ce se gaseste la firmele specializate pe skoda gen milotec sau autostyl.....si apoi de ce sa dau multi bani pe custom cand sunt frumoase si astea...nu?

central 23-06-07 23:26

Quote:

Originally Posted by central (Post 963749)
da roby da uite arata-mi tu o octavia 2 din tara care sa fie tunata custom nu ce se gaseste la firmele specializate pe skoda gen milotec sau autostyl.....si apoi de ce sa dau multi bani pe custom cand sunt frumoase si astea...nu?

referitor la motorizarea fabiei, o fi ea sdi dar daca ii pui ceva caluti asa cum vreau sa si fac iti spun sincer ca nu te mai ia nici......uite spre exemplu am un prieten care are pe o felicia 150 de cai si nu ii sta nimeni in cale....

danymaster 27-06-07 12:08

frumoasa masina unde ai tunato , mar interesa si pe mine si cam cat tea costat toata jmecheria :D :-P

danymaster 27-06-07 12:34

cat tea costat tot tuningu

central 27-06-07 12:44

total la octavia 2-1500 euro la care se vor adauga banii de jante (1200 euro)
fabia-20 milioane cu tot cu montaj e vb de audio

danymaster 27-06-07 15:38

Quote:

Originally Posted by central (Post 969351)
total la octavia 2-1500 euro la care se vor adauga banii de jante (1200 euro)
fabia-20 milioane cu tot cu montaj e vb de audio

si unde mai exact imi place cum arata si sunt dispus sa fac si eu ceva insestiti acum cat e vara :D:-P

All times are GMT +2. The time now is 17:03.

- Copyright 2026 4Tuning