![]() |
SHOW AUTO...tot ce tine de "omorat" masina personala, firmei, mamei...etc
Acest topic tine de "soferii" mai nebunatici care stiu ca nu au stare si care tin in mod evident sa faca ceva cu masina...acum depinde in ce masura ies toate trickurile...ASTEPT DOVEZI (filme, poze)..RESPECT!!!
|
Re: SHOW AUTO...tot ce tine de "omorat" masina personala, firmei, mamei...etc
Mai sunt filmele de la iashi pe undeva
Aleks potzi sa le mutzi aici pls.. shi sunt shi eu curios ce poate un cielo????? te astept la o provocare !!! boetzi fara multe detalii vreau sa raman anonim :D |
Ar fi o idee sa incercati sa stergeti si numerele cand puneti ceva aici :|
|
1 Attachment(s)
na ca aici nu se vad numerele,
sa mai shi comentez :D o incercare disperata de 360 dar fara izbanda:( |
2 Attachment(s)
deci.....160km/h cu a 4a!!!:lol:
8) URMEAZA......100 KM/H cu a 2 a:shock: :shock: |
ce zici sa incercam un 400 m intro seara ??
tu ce motor ai pe cielo |
1 Attachment(s)
Accept provocarea!....desi am tendinta sa cred ca voi pierde!...am motorul normal de cielo (8 valve,1500 cmc..GPL:sad: )!...RESPECT!!!;)
Era sa uit....am si viteza maxima pe GPL8) 8) ..insa nu pot sa incarc filmul!...nu este cine stie ce viteza luminii insa am ramas placut surprins!...eu tot am sa incerc sa pun filmul.. ASTEPT IN CONTINUARE "DOVEZI"....SAU NU AVETI?!:lol: :lol: :lol: ..PANA ATUNCI...O TENTATIVA DE INTOARCERE! |
frate shmechera locatzia unde ?
vreau sa incerc shi eu uitate la semnatura sa vezi ce motor am eu |
Stiu de mult ce motor ai..totusi....ai parte de o turbina!..plus ca tehnologia e ceva mai noua decat a mea din 95!;) ..HMM..LOCATIA ESTE SECRETA DEOCAMDATA...insa o voi dezvalui cat de curand!8)
insa provocarea sta in picioare!..niciodata nu m-am dat inapoi..indiferent de competitie!!!...RESPECT....P.S......topicul are un scop...asa ca urmariti-l!:rolleyes2 |
1 rugaminte si un sfat
in ordinea asta... :) -faceti tot posibilul sa nu mai confundati forumul cu mess-ul, si incercati sa postati TOATE ideile intr-un SINGUR post - v-as sfatui ca "dovezile" sa le schimbati intre voi, pe mess, sau alta forma privata, nu v-ati intrebat de ce nimeni nu se mai autodenunta, scuzati, nu mai posteaza aici asa ceva? cat despre filmele de pe vremuri tibi... le gasim prin alte locuri, nu le mai trag aici ;) |
ai vazut qm ziceti aleks tibi (de pe vremurii) :)) mi-ar place o liniutza cu voi 2 :p poate cine stie am si eu noroc :d
|
momentan ai sanse 99% sa ma faci...
doar momentan ;) |
M.A.D.-ule ai grija cu locatia!Stii tu!Sar si eu la liniute dar sai pun carburatorul mai intai,sa simt si eu k am Bmw....Mai vorbim!
|
M.A.D-ule vad ca te-ai tinut decuvant si chiar ai facut threatul! Alte filme nu mai pui ca la cate ai la activ, astea sunt maruntis. Bafta si ai grija cu turele!
|
1 Attachment(s)
ALEKS...sa stii ca nu imi este frica de posibilii "turnatori"...chiar deloc!...iar chestia cu messu..vad ca si tu vb "aiurea" cand e vb de tine....si ultima observatie...eu am spus ca cine intra sau vb ceva sa bage un film poza ceva...RESPECT!...P.S...;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu m-ai speriat sageata...stai linistit...dar am ramas placut surprins ce poate un 1.4 din '93!....app te astept la o linie...ciao
|
mad dar de de mine ai uitat?! cu mine cine se ia?
|
hai k ma iau eu,dar sigur ma faci pt k cu carburatorul meu de 1300....!Dar incerc si asa,cu o conditie sami promiti k ne luam si dupa cei pun carburatorul original!Bafta!
|
Ma iau eu cand o sa imi deie si mie masina :( :)) ...
|
SAGEATA....ti-am spus ca nu imi fac griji...te facusi la o "dunga"!..next in line8) ...app boasa ne vedem duminica si facem..creka ai sa ma faci dar...om vedea!..RESPECT
|
ti-am zis ca mai am de umblat la ea. stau un pic prost la directie si mi-e cam teama. plus niste reglaje fine. apoi, cine stie?
|
tot respectul pentru VolksWagen sageata;) ....ti-am spus ca am ramas placut surprins..chiar daca te-am facut8) ..totusi are niste ani si motorul destul de mic!!!...ne vedem DUMINICA!..RESPECT;) P.S..A mea e dereglata toata..plus ca pe benzina nu merge bine..am 2 sonde bulite!
|
1 Attachment(s)
inca una...si ma duc8)
|
Tibi mai re de invatat......l-am facut cu spume......eram in prima viteza si el deja ajunsese prin a patra:)).....esti muci Tibi....nooc ca te iubesc:))
|
dar tu...varu 21, cu ce masina te misti?...sunt curios...app crede-ma ca i-a dat la golf dar miile de cai putere:lol: de pe cielo8) 8) 8) ...RESPECT;)
|
Quote:
|
chiar daca stiu ca pierd ma dau cu oricine (bintenteles apropiat la cai si skillz), e o expierenta in plus din care ai de invatat!
|
mad boy asta e belea ba...nai treaba cu el face tot ce ii sta in cale...bine doreleee
|
EHHH....fac si eu ce pot!;) ......dar scot ce poate un 1.5 de pe cielo!8) ...RESPECT....app boasa tot respectul...m-ai facut!...insa cu o diferenta mica......1.5 gaz si 1350 kg VS 1.6 benzina si 1000kg!...nu mai spun de cati km are a mea!...oricum, RESPECT;)
|
Quote:
|
Abia Astept Sa Termin Rodajul Sa Ma Bag Si Eu La Una Mica...:)
|
cand termini rodajul? :)
|
Quote:
|
salut lumeeee.......Splliner, ce masina ai?.....oricum...sa o conduci mult si bine...fara "surprize"...NU asa ca sageata!...RESPECT 2 ALL......Duminica ceva?!8)
|
Quote:
|
Nu va speriati pt ca masina mea este doar o super nova...dupa rodaj voi anunta provocarile....Sageata esti primul pe lista:))))))
|
nova de care e???
|
E dacia super nova,rosie la care tre sa ma ajuti sa ii repar bara pe fata,am vbit noi la intalnire..
|
da,e dacia sn,am vorbit noi duminica trecuta sa ma ajuti sa-mi repar bara fata...sigur o tii minte,e cu motor de clio.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning