![]() |
Car-Audio
1 Attachment(s)
Sal,
Unu dintre Membrii pregateste ceva :D |
offf de nu ne omori tu zetemte cu stilul tau de a \"face publicitate\"
pui asa.. cate putin cate putin ... dupa care ne arati despre ce e vba :P nu te gandesti putin la noi? ca stam si asteptam .... ntz ntz ntz raule :P daca tot pregateste.... nu se baga si la audio-vantage ? :roll: |
Nu stiu daca va fii gata pana acuma.
In acest sezon vor fii cateva masinii cu Car-Audio in Insomnia ... Dar pana la vara. |
Thw C2aus sound :lol: :lol: :lol:
marfa rau !!! :headfones |
SWEET !!!!! Monacor Carpower Wanted 2/600 daca nu ma inshel...
2 x 300 W rms... :wink: Felicitari membrului cu scule adevarate !!!! |
santoshica ... ii zice TEASER ... se practica oriunde ... in orice domeniu
am observat ca shi pe 4tuning ... asa ca :D ... noi de ce n-am face-o :P |
1 Attachment(s)
Inca o poza. Mai mult nu am :) Voi avea, cand va fii gata.
|
am facut`o si eu :P treaba cu teasing`ul :P
cine stie .. stie :P heeeeey il recunosc pe dudu din poza :D banuiesc ca el a facut toata treaba , nu e membru :P damn , nu recunosc masina :) si ... decorul e ciudat :) parca vad un camp in spate :) eh usor usor incepe sa se contureze ceva... cert e ca va fi o bomba , doar lucreaza cine lucreaza la proiect.. :) sper sa nu ma inshel :) cum nu m-am inselat nici cu Insomnia Cali :) |
Surprize, Surprize, emisiune prezentata de Zetemete
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
:wink:
|
mannnn 10q
man
ma bucur ca va place ne vdem la tuning show sa vedeti pe viu statia este MONO BLOCK 800 RMS clasa D :)) :)) si 2 sub de 1000 RMS la 2 oHM legati in paralel real music 800 RMS |
nu pot sa zic/fac decat atat: :dance: sau :peace:
|
hehehe
ce-mi vad okii ??? :shock: :shock: :shock: masina e un ford focus cu 3 sau 5 usi |
5 ferocus ... e claus aka c2aus de la noi!:D
|
:shock: :shock: ...it's a fuckin powerplant...way to go!!!..in curand poate facem un club de focus-uri :twisted:
|
1 Attachment(s)
Nou
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:51. |
- Copyright 2026 4Tuning