![]() |
Poti conduce in afara granitei in primu an de permis?
Poti conduce in afara granitei in primu an de permis? ms anticipat..
|
Re: Poti conduce in afara granitei in primu an de permis?
nu.................
|
parca in primi 2 ani.
|
dapinde daca vrrei sa te risti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cu risc 0 :))) nu vreau sa risc nimik...vreau sa stiu sigur daca am voie sau nu...ca nu are rost sa ma risc aiurea...
|
NORMAL CA nu............
|
Mai eu am carnet romanesc din iulie si conduc din Decembrie in Spania si m`a oprit politia de cateva ori si nu au zis nimic, nu mi`au zis nimic de permis si nici ca nu port semne de incepator....
|
ai voie sa conduci,asa ne-a zis profu d legislatie cand am dat d carnet acu 2 luni...
|
sincer sa fiu nu vad care ar fi problema...ai permis , dc sa nu poti sa conduci.....eu am condus la Bulgari si nu mi-am pus problema daca am voie sau nu , nici nu mi-a trecut prin cap
|
Dupa noul cod rutier se pare ca da. Dupa ala vechi nu aveai voie in primul an.
|
Sunt in ceata total :)) uni zic clar nu alti ca da...pana mea.. nici nu stiu ce sa fac..
|
dute in afara, ceilalti stiu codul rutier al romaniei pe de rost ?
|
si eu sunt interesat chiar dak mai am o luna pana o sa dau si eu, nam gasit nimic prin cartea aia de legislatie si chiar nam auzit la nimeni dak ai voie sau nu.....
|
Stati linistiti ca afara nu sta atata politie la c***l vostru ca in Romania(in afara de unguri). Spre exemplu o ruda din Portugalia care detine permisul(luat acolo) de 8 ani nu a fost oprit in tot acest timp decat de 2 ori in prima saptamana, ca sa nu mai spun ca merge ca un descreierat pe acolo.
|
Cine a zis mah ca nu poti conduce in afara daca ai permisul luat recent?? Atata timp cat il ai mergi pe unde vrei si pe unde se circula pe dreapta. Doar in Japonia nu poti merge pentru ca permisele noastre nu sunt recunoscute acolo, iar in Anglia nu stiu sa-ti spun. Am mai auzit niste aberatii de genu': daca nu ai permis de un an trebuie sa circuli cu 10 km mai putin decat limita legala.
|
fratele meu acuma a dat de carnet ..si noul cod rutier permite sa iesi din granita...cum ai carnetu in mana poti sa mergi unde doresti :) !
|
poti sa mergi linistit ca nu o sa iti zica nimic,
|
Du-te linistit...se uita si aia in permisul de conducere romanesc precum curca'n creci...drum bun !!!:peace:
|
:))) ms..pana la urma asa e...se uita crucis la el...vede ca e permis si la revedere..:))
|
[QUOTE=AadryanAm mai auzit niste aberatii de genu': daca nu ai permis de un an trebuie sa circuli cu 10 km mai putin decat limita legala.[/QUOTE]
nu asta e aberatia, aberatie e k tre sa mergi cu 20 sub limita legala, pe autostrada ai voie 110, pe E 80 si de N si celelalte 70.in localitate ai voie 50 |
ai voie, asta e o fabulatie cum sa nu ai voie, doar dak esti cel mai prost sofer nu ai voie sa iesi din........ casa :)
|
nu e nici o problema. knd mi-am luat yo permisu la maxim 1 luna am plekt in grecia si knd m-am dus s inchiriez masina mi-au cerut permisu si se uita pe spate si mi-a zis k am toate categoriile luate. ;)
si dupa 1 an am iesit cu masina si nu a zis nimik la vama,cu toate k s uitat pe toate actele. |
te linistesc eu .. in noua ca si in vechea legislatie .. in primul an de condus nu ai voie sa conduci masina in afara drumurilor depe teritoriul tarii .. daca o faci .. o faci pe riscul tau ( fara carnet si fara bani in buzunar :)) ) de zis.. la vama nu zice nimeni nimik .. dar la bulgari daca te opreste cineva.. norocul tau
|
Hai Sa Intrebam Un Politist Sau Mai Bine Hai Sa Citim Legislatia !!!!!!
|
Du-te linistit unde vrei tu, fratele meu tocmai a venit din vacanta unde a fost cu masina si are permisul de cateva luni. Nu a avut nici o problema.
|
Eu studiez legislatia acuma...chiar pot sa zic ca o aprofundez,si ai voie sa te duci unde vrea pulicica ta,dar in primul an "LEGAL" 20km/h sub limita legala :)
|
Dupa legislatia veche nu aveai voie sa conduci in afara tari in primul an, dupa cea noua...nu stiu.
|
Cum scrie in legislatie nu stiu...insa am mers si in grecia linistit vreo 400km...si nu ma oprit nimeni...:) deci nush daca e voie sau nu..insa oricum..la greci nu am vazut sa opreasca pe cineva politia....si masini de politie vezi f putine....bine ca sa terminat cu bine :) ms de sfaturi tuturor
|
nomral k poti...ce treaba are una cu alta...din moment ce ai actul "in mana" .....
|
Quote:
|
si eu am iesit din tzara si nu au zis nimic politaii de frontiera .. nici nu mi`au cerut permis`u. nici eu nu stiu cum e .. ca ai sau nu voie ... doar ca problema e asa ... nu te opreste nimeni dar daca se intampla ceva .. accident .. at vede de cand ai permis .. si abia atunci incep problemele ... daca ai voie sau nu. Daca nu faci nimic .. nici nu te opreste. bafta :) eu o sa mai merg ... desi nu am inca 1 an de 'experientza' ;; :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:49. |
- Copyright 2026 4Tuning