Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Best Tuning in Iasi ? (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/3898-best-tuning-iasi.html)

Cartman 03-03-05 22:35

Best Tuning in Iasi ?

IS-26-KAM a ajuns in atentia revistelor auto locale, fiind totodata o provocare pentru majoritatea pasionatilor auto din Iasi :roll:

http://www.automotorshow.xro.us/kam-1.jpg

http://www.automotorshow.xro.us/kam-2.jpg

Singurelu 03-03-05 23:12

:arrow: Da Da Da....Frumoasa..dar nu a mentzionat ca a fost avariat spoileru fatza si refacut de
Tiger la SS Tuning..........:peace:!!!!!!!!!!!!!!!!!:peace:!!! !!!!!!!!!!!!!!:peace:!!!!!!!!!!!!!!!!!

IS 18 BOG 04-03-05 13:14

de unde is pozele alea ??? ..... din ce ziar .. ca presupun ca-i ziar ......

TheSinner2 04-03-05 15:04

ce mama dreaq mai e si autoline asta?

Cartman 04-03-05 16:07

bog, sinner stie :lol:

ii revista nu`i ziar....am la seat 2 rafturi pline :lol: :P

TheSinner2 04-03-05 16:12

nu stiu nimic.. scria numele in articol :) tu lucrezi la Seat sau cum? ca esti prea mic :lol:

IS 18 BOG 04-03-05 21:01

deci repet ... din ce ziar/revista e chestia aia ??

Cartman 04-03-05 21:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TheSinner2\"
ce mama dreaq mai e si ]autoline asta?

:roll:

IS 18 BOG 07-03-05 16:25

aceasi problema .. nush daca in acele fotografii este vazut nr masinii .. nu-i bine mai oameni buni sa afisati si nr masinii ... incercati sa le cenzurati !!!!!!

masina e superba cred ca va veni si acesta la intalnirea auto

Gratzian 08-03-05 01:24

nu este nici o problema cu numerele auto...

nu scrie ca a facut, sau face sau va face ceva ilegal...
care e problema?
am facut sute de prezentari de masini si nimeni nu a obiectat asupra numaruklui...

doar la filmele in \"plina actiune\"
atat! atunci?

XSW 08-03-05 09:03

epox, sorry bro dar aici are gratian dreptate, pune problema in felul asta, daca proprietarul a fost ok sa i se vada numarul intr-o revista crezi ca e o problema daca \"revista\" apare in circulatie si pe net ? Relax man ;)

IS 18 BOG 08-03-05 13:39

pai nush daca sunt afisate nr masinii pe refista .. dak is afisate scuzele mele de rigoare !!

Cartman 08-03-05 13:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"IS 18 BOG\"
pai nush daca sunt afisate nr masinii pe refista .. !!

:weirdface :confused2

EvLSant0S 08-03-05 13:56

4 jante alessio... 1600 de euro ... god........... :roll: :roll: :roll:

IS 18 BOG 08-03-05 14:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
4 jante alessio... 1600 de euro ... god........... :roll: :roll: :roll:

masina ai putut-o vedea si cand ai venit in iasi ;) ...

Singurelu 08-03-05 16:28

Si chiar sunt si filmuletze cu ea la play`uri pe site......

IS 18 BOG 08-03-05 20:24

deci ... imi zice si mie ce e chestia aia AUTOLINE ?? revista ieseana ?? ziar iesean?? supliment al unui ziar ???? DETALII FRATILOR !!!!!!

MadCow 11-03-05 14:46

a

eu nu-s de acord ca e best tunning in Iasi, cred ca masina lui Iohan arata mai bine si interior si exterior (parerea mea) cred ca ar fi trebuit un pool

Cartman 11-03-05 16:06

da asta are si unele modificari la motor...iohan are doar filtru de aer :roll:

IS 18 BOG 11-03-05 16:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Cartman\"

dak nu stii pls taci ... cunoscatorii stiu ...
acuma vezi ce ziceam noi ???

oricum johann va face o figura frumoasa la tuning show ;) si va spala rusinea iasului prin acest scandal din ultimile zile !!!

XSW 11-03-05 16:36

de acord cu MadCow, Golf-ul lui Iohan ia medalia dupa mine. Imi place mult si Laguna LCM. Cartman, daca nu stii ce e sub capota si nu numai pastreaza comentariile astea te rog ;)

MadCow 11-03-05 16:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Cartman\"

cred ca ar trebui sa mai treci pe la intalniri - cred ca are CEL MAI modificat motor nu doar filtru de aer - care si ala e din carbon nu panarama
Oricum Bertonele o ia de la Catalin la orice ora (si la legale a furat-o) cu tot cu motorul lui \"preparat\"

Cartman 11-03-05 17:19

aha...stiu ca a furat`o la legale...dar mai stiam ca a mai adaugat una alta :roll:

PS: unde va agitati asa ca mireasa la pat ? :lol: :lol:

kapp 13-03-05 17:00

bre...certaretilor..
sa mearga si kam si han la bucuresti si o sa vedem ce premiu o sa ia fiecare.. acolo e impartialitate..

bine kam cumva e sa zicem kit comun.. han nu stiu sigur da nu cred ca kitu lui ii facut la comanda pe ideea lui..
sper sa se fi inteles ce am vrut sa debitez...

asteptam show u... si sper sa fim cati mai multi acolo de la noi :twisted:

TheSinner2 13-03-05 17:30

la iohan scrie mare parbriz SEIDL ... de acolo e spoileru fatza. cat despre medalii.. ati inteles gresit... la bucuresti nu cred ca va participa

Cartman 13-03-05 23:52

ok, facem un mini-poll.... :wink:

astept cateva voturi din partea voastra si comentarii !!! :roll:

OdiN2 14-03-05 15:30

chiar nu stie nimeni ca pool inseamna piscina?.... :roll:
poll bah!!!

TheSinner2 14-03-05 15:56

Cartman.. inainte sa debitezi prostii.. citeste o carte :lol: . Si-a luat-o la legale? stii la ce clasa intra el si la ce clasa a participat? hai sa-ti spun eu.. el e la 75-90 de cai... dar a fost baiat simtit si s-a dus o grupa mai sus .. care merge pana in 115 cai (grupa c) daca nu ma insel :wink: .. plus ca s-a dat la sfarsit si cu masini din grupa D! asa ca nu mai vorbi de aiurea.

Cartman 14-03-05 15:58

Re:

Quote:

Cartman.. inainte sa debitezi prostii.. citeste o carte :lol: . Si-a luat-o la legale? stii la ce clasa intra el si la ce clasa a participat? hai sa-ti spun eu.. el e la 75-90 de cai... dar a fost baiat simtit si s-a dus o grupa mai sus .. care merge pana in 115 cai (grupa c) daca nu ma insel :wink: .. plus ca s-a dat la sfarsit si cu masini din grupa D! asa ca nu mai vorbi de aiurea.

bre`, am fost acolo si am vazut cu okii mei, pe aeroport....l`o facut un cielo ! am impresia ca este si un filmuletz facut ! caut pe DC++ si ti-l arat ca sa nu mai vb tu aiurea !!!! :wink:

PS: am fost cu mai multe persoane atunci care pot sa iti confirme acelasi lucru :wink:

BIZ 14-03-05 15:59

bine fratilor ..... io`s din Cta ..... asa ca nush celelate 2 masini :P ........ puneti si voi niste poze cu celelate 2

:peace:

TheSinner2 14-03-05 16:02

:lol: :lol: mai asta.. tu nici macar nu stii despre cine vorbesti! :lol: esti belea. multumesc ca ai memorat momentul in care am executat un Golf 4 TDi .. eu eram ala din Cielo.. dar nu e vb de acelasi om :lol: . Eu m-am dat cu Matei.. Golf 4 albastru-verzui... pare albastru ala din pozele de la intalnire?

OdiN2 14-03-05 16:09

bine Cartman... tu le stii pe toate ;)
Dar mai bine las-o moarta ca-ti strici reclama care si asa era slaba...

Cartman 14-03-05 16:21

Re:

Quote:

:lol: :lol: mai asta.. tu nici macar nu stii despre cine vorbesti! :lol: esti belea. multumesc ca ai memorat momentul in care am executat un Golf 4 TDi .. eu eram ala din Cielo.. dar nu e vb de acelasi om :lol: . Eu m-am dat cu Matei.. Golf 4 albastru-verzui... pare albastru ala din pozele de la intalnire?

nu bre, era masina lu` Johann, cu tuningu` vechi :lol:

PS: sinner eram sigur ca erai tu :lol: :lol:

------------
XS : Man te rog nu intra in divergente cu lumea decat daca stii sigur ca ai dreptate, noi stim masinile si ce zici tu e complet fals.

TheSinner2 14-03-05 16:29

astept filmul ala de care ziceai

===================
Cartman... astept o justificare pentru stergerea post-ului lui Odin. Nu erau injurii. Daca stergi si post-ul asta de aiurea, ii voi spune problema lui Gratzian.
===================

OdiN2 14-03-05 16:33

Asa ma sterge posturi dupa propriul gust ca sa fii iubit...

Cartman 14-03-05 16:41

1 Attachment(s)
uite cum il face un opel astra aici....

PS: caut si ala cu cielo...cand gasesc il pun :P

PS2: odin am sters postu pt ca n`am kef de cearta !!!! :wink:

OdiN2 14-03-05 16:46

Ma baiatu ma... trecand peste faptul ca astept sa-ti ceri scuze cand ne intalnim...
Tu nu cunosti Astra aia?... noi o stim... mergi inchis! :lol:

Cartman 14-03-05 16:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"OdiN2\"
Tu nu cunosti Astra aia?... noi o stim... mergi inchis! :lol:

nu cunosc, da am vazut ca o facut un golf 4, zic eu facut cat de cat...dovezi clare ! altceva ? :roll:

TheSinner2 14-03-05 16:50

1.8 16v ...
======
ps: renunta la tonul agresiv. esti moderator pt a aplana conflicte.. nu pt a le genera :wink:

Cartman 14-03-05 18:42

Re:

Quote:

esti moderator pt a aplana conflicte.. nu pt a le genera :wink:

Quote:

Originally Posted by \"OdiN2\"
bine Cartman... tu le stii pe toate
Dar! Mai bine las-o moarta ca-ti strici reclama care si asa era slaba...

eu le generez ? :roll:

All times are GMT +2. The time now is 15:07.

- Copyright 2026 4Tuning