Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   CLUBUL MOTO MANIACS Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/38965-clubul-moto-maniacs-cluj.html)

aldoadabass_wrs 20-04-07 12:08

CLUBUL MOTO MANIACS Cluj

1 Attachment(s)
am inceput cu un stick........vom continua..................cum trebuie.......members?........

tekno 20-04-07 12:28

Re: moto maniacs.........

ceva club de mirc? :lol:

bzsa 20-04-07 12:29

Quote:

Originally Posted by aldoadabass_wrs (Post 861683)
am inceput cu un stick........vom continua..................cum trebuie.......members?........

CE AI DE GAND DEFAPT ?

Quote:

Originally Posted by bzsa (Post 861722)
CE AI DE GAND DEFAPT ?

VREI SA FACI CEVA CLUB SAU CEVA?

DaNuTzU' 20-04-07 13:06

am vazut un golf 3 parca cu stikeru asta;) bafta sa aveti! mai aveti cumva in club un siroco rosu si o vectra?

B e V 20-04-07 16:16

am vazut si eu golfu 3... am mai vazut un kadett Gsi, una bucata octavia, ceva passat vreo 2, o fabia .... frumusele toate ... moto maniacs ..... suna frumos ... bafta cu "clubu?"
s-auzim de bine

aldoadabass_wrs 21-04-07 10:29

da este si un scciroco si o octavia si un gsi.....si un polo.....si mai sant cateva....

bzsa 21-04-07 10:38

Quote:

Originally Posted by aldoadabass_wrs (Post 863312)
da este si un scciroco si o octavia si un gsi.....si un polo.....si mai sant cateva....

nu ne dai si ceva detali in legatura cu clubul poate eset cineva interesat

aldoadabass_wrs 21-04-07 10:42

ee am aparut....si noi k ciupercile dupa ploaie ....ar spune unii...dar e ideea....ca in multe cluburi in care incerci sa intri sint niste cerinte....uneori exagerate.....nu avem noi multi bani....dar.......e un inceput...am facut asta din placere pt motoare....si automobilism....

bzsa 21-04-07 10:44

Quote:

Originally Posted by aldoadabass_wrs (Post 863322)
ee am aparut....si noi k ciupercile dupa ploaie ....ar spune unii...dar e ideea....ca in multe cluburi in care incerci sa intri sint niste cerinte....uneori exagerate.....nu avem noi multi bani....dar.......e un inceput...am facut asta din placere pt motoare....si automobilism....

si la voi ce cerinte sunt?
poate e intersat cineva sa intre in club?
ne poti da mai multe detali?

mersi

aldoadabass_wrs 21-04-07 10:48

ee ideea e ca noi existam k club doar de vro luna...

aldoadabass_wrs 21-04-07 10:49

cerinte sa ai motor.....2 sau 4 roti.....chiar si scuter......

aldoadabass_wrs 21-04-07 10:50

ideea e ca vrem sa facem ceva uniq.....daca vrei vb pe mess.....(aldoadabass)

bzsa 21-04-07 10:51

Quote:

Originally Posted by aldoadabass_wrs (Post 863328)
ideea e ca vrem sa facem ceva uniq.....daca vrei vb pe mess.....(aldoadabass)

gata esti add

aldoadabass_wrs 21-04-07 11:01

nu vreau sa fac publice ideile noastre....dar cred ca nu va displace nimanui.....ce vrem noi sa facem.......

aldoadabass_wrs 21-04-07 12:01

oki....vreau sa spun ca .....ca ideea de moto maniacs sa nascut in urma unor discutii....intre prieteni.....si uite asa...surprinzator un prieten a venit cu ideea de stik......zis si facut.........toate astea la o bere cu baietii...in fine...nu avem pretentii....nu vrem rivali...vrem prietenii....in fine....care vrea sa intre in club....vb pe aici.....se poate intra cu orice vehicul....motorizat...

aldoadabass_wrs 21-04-07 12:04

cam deodata ........santem destul de putin pt a face minuni....dar santem la inceput....astept sugestii....santem deschisi la orice.....

nu inghit prostia dusa la extrem.....nu accept sa se depaseasc masura bunului simt..........

complectez: tot ce costa este stick-ul.....care se aplica....pe vehicul.....

psihiku 21-04-07 12:53

toti ce-i care sunt interesati de detalii despre Moto Maniacs...sunt asteptati azi pe aeroport...ne intalnim noi cumva...va uitati si voi dupa masinile cu sigla clubului

aldoadabass_wrs 21-04-07 13:12

4 Attachment(s)
cat despre noi....cateva poze......

NightRider 21-04-07 13:25

man, pls incearca sa condensezi ce ai de spus in cat mai putine posturi...e asa un fel de regula asta :)...

ReLLaXX 21-04-07 22:24

Quote:

Originally Posted by aldoadabass_wrs (Post 863534)
cat despre noi....cateva poze......

Editeaza-ti semnatura ca sa nu o facem noi. Cu una civilizata. Si condenseaza ce ai de spus intr-un singur post. In prima etapa am rabdare sa le unesc, dar dupa aceea o sa ti le sterg. In rest, bafta mare cu clubul!

CJ-01-WOB 21-04-07 22:40

MOTO .. asta e vreun club de motociclisti ?

poti face o lista cu membrii masini si scopurile clubului ?

SatanaVeX 21-04-07 23:53

cu cat dai un stick??? apropo care se indura sa dea un vot :) :https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/39101-vt-usergroup-hori_cutz-vs-satanavex.html haidati macar voi clujeni sa fiti de partea mea:D

Vlako 22-04-07 08:23

si mai primiti menbri ?mai aveti un loc ?

psihiku 22-04-07 10:48

in primul rand pentru WOB...membrii nu suntem foarte multi avand in vedere k suntem la inceput. Ar fii Robi si Lucio (ei sunt mai mult cu scootere si motociclete), Cata (Golf 3 GTI), Max (Kadett GSI), Robi KNX (Octavia), Soda (Polo), Huni (Passat), Claudiu (Clio), zilele trecute au mai intrat si o Vectra si o Fabia...(sper ca nu am uitat pe nimeni. A doua chestie... clubul nu e doar de motociclisti...am vrut sa imbinam ambele categorii (auto si moto) avand in vedere k majoritatea cluburilor sunt destul de reticiente in a primi moto daca clubul e auto si invers.

Stickerele nu sunt de vanzare ca la piata...si nu le dam oricui, este sigla clubului nostru si daca iti doresti cu adevarat ne putem intalni sa discutam. Locuri mai sunt in club dar trebuie sa ne intalnim fata in fata la o discutie deoarece nu acceptam pe oricine. Ca si celelalte cluburi nu vrem membrii care sa mearga prin oras sa faca numai prostii si astfel sa vada politia logo-ul si sa intram in vizorul lor.(no offence):-P :-P

1300Racing 22-04-07 10:55

1 Attachment(s)
o poza cu masina unuia din membrii vostrii,de ieri de pe aeroport;)

psihiku 22-04-07 11:29

au mai fost si o octavia si kadett-ul dar erau parcate peste drum8)

ZanDer 22-04-07 21:08

foarte frumoasa acea fabie
bafta in continuare cu clubul !

bzsa 22-04-07 22:24

Quote:

Originally Posted by psihiku (Post 864716)
in primul rand pentru WOB...membrii nu suntem foarte multi avand in vedere k suntem la inceput. Ar fii Robi si Lucio (ei sunt mai mult cu scootere si motociclete), Cata (Golf 3 GTI), Max (Kadett GSI), Robi KNX (Octavia), Soda (Polo), Huni (Passat), Claudiu (Clio), zilele trecute au mai intrat si o Vectra si o Fabia...(sper ca nu am uitat pe nimeni. A doua chestie... clubul nu e doar de motociclisti...am vrut sa imbinam ambele categorii (auto si moto) avand in vedere k majoritatea cluburilor sunt destul de reticiente in a primi moto daca clubul e auto si invers.

bravo baieti ,respect pt voi

Lucio81MM 23-04-07 09:24

Quote:

Originally Posted by Vlako (Post 864615)
si mai primiti menbri ?mai aveti un loc ?

Loc este destul.Ia legatura cu unul dintre noi si...vedem. (thornhell1981 - asat-i id-ul meu de mess)

roby200687 24-04-07 03:26

Quote:

Originally Posted by psihiku (Post 864716)

Stickerele nu sunt de vanzare ca la piata...si nu le dam oricui, este sigla clubului nostru si daca iti doresti cu adevarat ne putem intalni sa discutam. Locuri mai sunt in club dar trebuie sa ne intalnim fata in fata la o discutie deoarece nu acceptam pe oricine. Ca si celelalte cluburi nu vrem membrii care sa mearga prin oras sa faca numai prostii si astfel sa vada politia logo-ul si sa intram in vizorul lor.(no offence):-P :-P

deci ...stii bine ca omu oricum greseste si face cate o prostie ....

in rest.. astept sa schimbam logoul, sa face stikul si logoul intrunul ... am ceva idei, a vazut si lutu si roby .. sa vedem le aplicam, sau nu ...

alexufo 25-04-07 01:53

mortala fabia am mai vazut-o prin oras

CJ-01-WOB 25-04-07 19:23

Revin cu intrebarea .. Care sunt scopurile Clubului ?

CicioNE 27-04-07 00:41

am vazt azi o masina de la voi din club....man ce sa zic bafta si la mai mare !!

aldoadabass_wrs 27-04-07 10:21

raspuns....wob.....a scopurile clubului sant: ideea e de a face un grup de oameni care isi discut problemele incearca sa le rezolve shi se ajuta.....intre ei....una din idei este de a mari grupul pt a putea face unele lucruri....care necesita bani....pt moment nu am timp sa ma ocup de club...de altfel am vb cu niste prieteni care vor sa si deschida un tunning shop....vrem sa obtinem shi ceva sponsorizari...asta dak merge totul bine....noi vom face putina reclama(un stik pe masina care nu ocupa mult spatiu_)shi in schimb vom primi reduceri...la preturi....vrem shi sa facem un fel d banca tiganeasca,in care lunar se vor aduce imbunatatiri masinilor/motoarelor din club.......in rest sper sa ieshim bine.....oki mai departe vom vedea ce va mai fii.........momentan nu am timp sa ma ocup deoarece am bac in 2 luni shi asta imi ocupa tot timpul............

aldoadabass_wrs 21-06-07 00:49

2 Attachment(s)
sal tuturor....am niste peopuneri pt sigla clubului....mi le a facut un prieten....as vrea sa va dati cu parerea care ar fii mai potrivita pt asa ceva,merrcii anticipat

roby200687 21-06-07 10:54

mah nu is fraiere .. dar asteptam de la pele, sa vedem aia ce am desenat culuci, cum va iesi, si daca le va place la totzi, ca i mondiala ideea .....

aldoadabass_wrs 21-06-07 12:22

oki....las sa si mai dea cu parerea shi altii....aia care nu o deschide ii mortala...a 2 a imagine..parerea mea,pe fond transparent ar arata mortal,sa v dem ce face baiatu lu luci...paaa..

roby200687 21-06-07 16:05

aia i cumva mai selecta, nu cu atitea scrisuri si cestii... o sa vedeti, sa le palaca la totzi :)

aldoadabass_wrs 21-06-07 23:57

fapte nu vorbe.....de 1 luna astept sa vad...shi nimic,miscativa shi voi asee umpic

roby200687 22-06-07 14:58

noi neam muscat, piele nu s emisca, noi iam dat, ce sa faca, asteptam de la el, o avut ceva treaba ultimele saptamani, dar in curand ........

All times are GMT +2. The time now is 05:22.

- Copyright 2026 4Tuning