![]() |
BMW Concept CS
13 Attachment(s)
BMW Concept CS BMW a surprins pe toata lumea la Shanghai, prezentand in premiera Concept CS (ce se va concretiza probabil ca Seria 8), un "coupe in 4 usi". |
Re: BMW Concept CS
botu e putin cam naspa
|
Mi se pare superba masinuta:shock:
|
asta nu e masina...e opera de arta! caroseria parca este sculptata!
|
Seamana cu seria 6...insa este foarte frumos,interiorul este superb...sa speram ca produsul de serie va fi cat mai apropiat de acesta sau de ce nu mai frumos.
|
superba e putin spus zic eu :X:X :shock: nu am ce comenta8)
|
naspa chiar!mai ales botul!....i-a stricat Bangle si p-aia care-au mai ramas!
|
Oau:shock: .....e prea tare...:shock: :shock:
|
frumos conceptu is curios ce iese pe final si parca are niste trasaturi de la seria 8 ala mai vechi
|
foarte frumos conceptul .. cred ca va da peste nas multor producatori de masini cu modelu asta...daca se va produce de serie... peste toate modelele de bmw de pana acuma dupa parerea mea
|
E asa de urat, incat aproape ca imi place la nebunie :D
|
ooo dar vai ce avem aici?...dar ce mashina...vaiii,,,,felicitari bmw un model care dak nu ar avea cei 2 plamani din masca radiatorului nici nu ai zice k e bmw...ff reusita aceasta mashinutza...confortul din interior cred k este ceva de nedescris shi face totzi banii...
|
bestiala masina
|
BMW nu inceteaza sa uimeasca...
parca e un 6-ar alungit cu aliura de limuzina+motor de curse... ce mai opera de arta...criminala!mai rar o masina ca asta! |
Deja arata ca un Dodge Charger modelul american pe 4 usi
|
aproape orice concept arata bine..
sa vedem ce va iesi si daca va iesi ceva.. (oare un coupe cu 4 usi???) |
FOARTE FRUMOS ,VAD CA BMW-ul REVINE DIN NOU LA LOOK-ul DE RECHIN. II NERVOASA MASINUTA SI PLACUTA.
|
Da botul ala parca e putin imprumutat de la Dodge dar in rest arata bine, are linii frumoase masina.
|
pentru mine toate BMW-urile sunt niste masini extraordinare iar acesta nu face exceptie. sunt curios cum va arata modelul de serie si ce pret va avea.
|
ESTE SINGURA MASINA DE LA BMW CARE ....DESI IN FAZA DE CONCEPT....NU ISI ARE LOCU PE STRADA.......un mare WOW....laso naibi..ma luat cu inima la poze :|
|
DOAMNE FERESTE e prea tare BMW RULZZ
|
Ma baieti , astia care spune-ti k este naspa botul masinii.Ma!!!! Asta e o minunatie de masina la care nici macar in visele voastre cele mai frumoase nu o veti putea avea.fara suparare!!! Nu mai comentati aiurea.!!!Voi ce masini aveti? A?
|
Frate nu stiu ce sa zic...urat cu spume dar in acelas timp super sport...asta este parerea mea.....eu oricum sunt fam inrait BMW
|
Peste cativa ani o sa mai fie masini ? Ca deja incepe sa semene cu o naveta spatiala !! da ii Foarte Fain !! si cati Cp are motoru ala de 6 litri ?
|
Felicitari BMW.Inca un concept extraordinar.Daca produsul finit o sa fie cat mai asemanator cu conceptul atunci va constitui o concurenta f serioasa pt Mercedes , Aston Martin si alti mari producatori si vor avea serioase motive de ingrijorare.Sunt uimit (in mod pozitiv).Plecaciuni in fata designer-ilor si echipei BMW.
|
dupa ce ca e OZN..mai e si 6litri :))
|
21 Attachment(s)
Un set de fotografii de la Shanghai Auto Show, unde Concept CS si-a facut debutul: |
Jantele sunt criminale si evacuarile sunt bine pozitionate si dau bine.Interesanta ideea cu lipsa portierelor.
|
e criminala masina !!!! imi place tot la ea !!!!!
|
Cred ca este cel mai frumos model scos de BMW....
|
O adevarata herghelie de cai se afla sub capota Cs-ului , v12 si cilindrea de 6L o sa cam dea bataie de cap celor de la Mercedes, bravo lor Bmw is the best cars in the worldhttp://4tunning.ro
|
Criminalaaaa
|
cum am mai zis e prea prea prea TARE
|
stil frate masina. daca pe fata are 245 cauciucul..... ce aderenta o avea masinuta :X
|
e mortala!
|
Quote:
It has four lateral doors that give access to the same number of seats. There are no gunners at sight, but that are hidden within the framework inferior of the window and leave automatically when sensors detect that is somebody close. |
ce poate fi mai frumos decat masina asta.are aceeasi tinta care a avut-o si maseratti quattroporte. asta e mai degraba limuzina de circuit :) sesar in 4 usi :)
|
sa terminta smecheria fratilor,le da bmw-ul in cap la aia de la mercedes.criminal baiatul
|
sincer mi sa ridicat parul in cap.nu am cuvinte sa descriu aceasta bijuterie.
|
farurile sunt cam ciudate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:22. |
- Copyright 2026 4Tuning