![]() |
Cat ati oferi pentru?
3 Attachment(s)
Cat ati plati maxim pentru aceasta masina?
VW PASSAT 2002,1.6 Benzina,Euro IV,taxa 350 euro. Proiectoare,jante originale,4 geamuri electrice,Climatronic,magazie cd-uri,incalzire in scaune,carte de service 150.000 KM Reali ? |
Re: Cat ati oferi pentru?
din cate am vazut,o masina asemnea inscris pe la noi,in stare buna fara probleme majora ajunge undeva pana in 4500 eu(fiind benzinar)diesel putin mai scump
deci fa tu un calcul,cam care ar fi pretul ei real...taxa,drumu(adus de dincolo)demersuriile si platiile la autoritatiile noastre etc... |
Neinmatriculata ma refer,hai ca apoi va spun si de ce :))
|
Quote:
tot ce pot sa zic ii ca maxim 2500-3000...in conditii bune si pret umflat,nu ocazie si etc evident poti gasii mult sub,depinde |
Tu zi-mi aici in Romania,eu ti`o aduc de afara,cat imi oferi maxim pe ea? Sa zicem,eu ii pun pret de vanzare 3800,o cumperi? La asta ma refeream :D
|
Quote:
eu ti-am zis a 2-a oara un pret maxim de afara adus cam care ar fi,prima data am zis la ce pret se vand la noi,din aia scazi taxa,drumul tau si actele,demersuriile necesare...iti va iesi o anumita suma,si ai sa vezi in max cam cat ar fi rentabil sa aduci masina,tot ce iti vine sub acea suma ii bine pentru tine si atat inca odata pana in 4500 poate fi un benzinar,inscris si cu stare foarte buna(+ dotari) iar neinmatriculata pana in 3000...ii clara treaba ca se gaseste sub,sau peste dar alea is preturi umflat sau ocazie,preturiile decente ar fi aprox astea eu de ex aici adusa in tara nu as da mai mult de 3000 pe ea(daca tu in banii astia iti faci ceva bine daca nu asta e...)3800 ce zici tu nu pare un pret mare,dar fi sigur ca nu o vei vinde una doua pentru ca ii un pret relativ normal,si multi cauta ocazia,preturi bune(ieftine)si etc nu stiu daca ai prins ideia |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cel mai ok,sa puna un pret,o baga la vanzare si asta e(daca tot zice ca deja o are...) Quote:
|
Nu-i vorba de afacere,e masina mea personala :) Doar ca vroiam sa stiu daca am vreo sansa la revanzare :D Oricum,vroiam sa-mi incerc norocul dar m-am razgandit,e o masina exceptionala,la banii astia,n-as da-o pentru nimic in lume.
P.S: Nu va mai ganditi ca imi consuma "9-10",cum ziceau niste dezinformati,consumul de la plin la plin: 6,6 mixt,calculat,tot absolut :) Cu mers de om normal,nu in 4000 de ture,nu in 1500...2500-3000 |
Daca e masina ta personala, nici sa nu-ti stea capul la profit...
Parca ziceai ca ai dat 3600 pe ea: https://forum.4tuning.ro/220-consilie...indecizie.html Consum oficial pt Passat b5.5 1.6: Fuel consumption combined: ca 7.9 l/100 km Fuel consumption (urban): ca 10.9 l/100 km Fuel consumption (extra-urban): ca 6.2 l/100 km Asta e valabil in conditii decente de trafic, in conditiile in care motorul este nou ( nu are cine stie ce uzura). Dupa 10 ani de folosinta si in traficul din Romania, e imposibil sa scoti acelasi consum, ca sa nu mai discutam de un consum mai mic. Consumul tau de 6,6 cel mai probabil este extra-urban, la viteze de 90-110 km/h. Incearca sa fii mai sincer, in fond si pana la urma, buzunarul tau cunoaste cel mai bine adevarul, nu vad rostul ,,infrumusetarii'' consumului, mai ales pe un forum auto... |
Quote:
|
dupa cum spui consumul este de 6,8 l ,iar daca ai facut drum de Constanta-Timisoara ala ii drum extra-urban toata ziua...nu poti sa zici ca ai tranzitat 5 orase si deja ii consum mixt...iar la consumul de 6,6 l cam cat ar fi consumul extra-urban? 4,5-5? deja ii diesel toata ziua...ca sa nu mai vorbim,dupa cum zicea cineva mai sus,ca ii motor de 1,6 pe o caroserie grea...asadar mai refa un pic calculele
|
sa spunem lucruriilor pe nume fara doar si poate la conditiile noastre de trafic o asemenea masina(nu chiar usoara)si motor micut pentru(1.6)+ benzina ia ca si nimic 10-11l...la mers normal si fara ore de varf sa zic asa
deci orice calcul ai face...11 inter + 6l extern 17/2...8 si,evident nu asa se calculeaza dar oarecum asa iasa mixt-ul...deci nu are de unde sa ai sub 8l inca odata repet in conditii normale,dar sa fi in ora de varf prin oras,si eventual ii si dai putin mai "alert" 13l poti socoti... cifre de genul are dieselul...mix 6,adica 7-8in oras si ~5 afara... |
Quote:
|
Quote:
si mai ales de la Beius zona aia...si spre Piatra Neamt coborati,urcari sa ai consum 5.7......inseamna ca manca cu 0.2-0.3 mai mult decat tdi-ul meu cu care merg cu grija,nu tapla,o las sa se intinda,nu schimb la turatii mari(max 2500)si viteza undeva de la 90 pana in 110.... |
Quote:
|
Quote:
sa trecem peste legat de bataie daca se aude doar la drum denivelat flansa telescop,pivot,bucsa brat...cam astea iti pot bate...dar vezi ca este sectiune tehnic si poate "rezolvi" mai multe acolo |
| All times are GMT +2. The time now is 23:26. |
- Copyright 2026 4Tuning