![]() |
4TuningRO angajează reporteri, redactori, redactor şef şi secretar de redacţie
reporteri, redactori, redactor sef, secretar de redactie 4tuning
enumerarea ar trebui sa fie suficienta, dar orice ajutor sau implicare este salutar pe web, print, foto, PR sau comercial, sunt in total cam 6 posturi libere trimiteti email pe [email protected] cu cv |
Re: reporteri, redactori, redactor sef, secretar de redactie 4tuning
vreun job cu program de noapte exista?
|
As putea si eu sa ma inscriu pe lista candidatilor,chiar daca nu am varsta de 18 ani?(implinesc 18 ani in iulie).
As fi interesat pe perioada vacantei de vara... |
e numai ptr Bucuresti ? in tara nu aveti nevoie ?
|
full time sau mere si in timpu liber ?
(pe partea de foto m-ar interesa) |
un post de scouting pt articole se gaseste???
|
Doar Bucuresti? articole se pot scrie d oriunde!!!
|
de vanzator nu aveti nevoie ? ca la 11 clase ale mele redactor sef nu cred ca suna bine
|
Quote:
Eu am trimis merci |
Salutare... as fi si eu interesat de un loc in echipa... sa zicem ca experienta in domeniu revistelor nu am.. insa in domeniul Radio si mass-media.. e ceva adunat.. :)
|
Astept un pm daca are cineva nevoie de mine multumesc pentru sfaturi ZGB o sa tin cont sa stii..
|
nu te supara mai e cumva valabil?
|
nou
inca 7 posturi libere: 2 reporteri de teren, 2 redactori, 3 editori online aplicati cv si scrisoare de intentie la [email protected] in plus, completam echipa foto-video |
M-ar interesa pentru echipa foto .Poti sa-mi trimiti mai multe detalii pe privat ? Trebuie sa avem domiciliu in Bucuresti ?
|
Gratian stii ca poti conta pe mine chiar mi-ar face placere sa lucrez si pentru revista. Daca esti interesat imi poti lasa un semn aici sau pe PM si iti trimit emailul cu CV meu.
Nu am decat cateva scrisori trimise si aparute in revista Top Gear asta ca experienta in domeniul asta. Bine si multe coletii de reviste auto. |
mai e vreun job la reporteri de teren??mi-ar face o bucurie
|
am trimis si eu un mail...poate sunt de folos :)
|
am trimis si eu :-?? nu se stie niciodata :D
|
salutare!
ati fost contactati careva dintre cei care ati trimis CV-uri pentru job-uri la revista 4tuning sau???(ca as fi interesat si eu...) |
as fi si eu interesat ... daca se mai fac angajari ... numai ca sunt din suceava ... .. astept un raspuns ... va multumesc
|
Re: 4TuningRO angajează reporteri, redactori, redactor şef ş secretar de redacţie
Am trimis si eu mail.
Astept raspuns. |
Re: 4TuningRO angajează reporteri, redactori, redactor şef ş secretar de redacţie
si eu am trimis mail si astept raspuns
|
Hehehe...Eu am experienta la o revista auto. Gratzian ti-am trimis un mail.
Merci! |
Re: 4TuningRO angajează reporteri, redactori, redactor şef şi secretar de redacţie
un inginer auto in devenire va intereseaza? :))
|
Re: 4TuningRO angajează reporteri, redactori, redactor şef şi secretar de redacţie
ceva in vanzari aveti liber ? am lucrat o perioada in vanzari...dar ce mai conteaza...e vorba de pasiune , depinde ce posturi mai sunt libere ; pentru 4tuning fac cam orice :!:
|
Am trimis si eu cv+scrisoare de intentie.
Astept raspuns,multumesc anticipat. |
salut,mai sunt locuri libere in echipa? Daca da,astept un pm cu mai multe detalii. Multumesc
|
1 Attachment(s)
Salut...
Sunt Andrei din Alexandria si am 16 ani si sunt intresat de o munca mai ciudata nu vreau sa ma angajez la 4tuning pentru ca nu am varsta de 18, dar vreau sa stiu daca pot sa am un acord de la voi "4tuning" pentru ca vreau sa lucrez ca fotograf... fara salariu... nu ma intreseaza banii as faceo din pasiune... merg la majoritatea evenimentelor 4tuning de prin Bucuresti si judete vecine... tot ceea ce ma intreseaza e sa am un acord sau permis ceva de la voi cu care sa pot lucra ca fotograf (fara banii)... aparat foto am eu... ideea e ca nu am permisia de a intra in spatiul destinat show-ului... adica unde se fac drifturi, cerculete si altele... am vazut mai multe persoane cu niste veste verzi inscriptionate 4tuning as vrea sa lucrez la fel ca ei... si sa fotografiez show-ul... fara bani... dar nu garantez ca sunt prezent la toate festivalele organizate de 4tuning... bravo 4tuning pentru tot ceea ce ati facut si.... VA SUSTIN |
Quote:
Inaintea fiecarui eveniment o sa se posteze aici pe forum o sectiune FOTO. Vei trimite acolo un e-mail cu numele,poza si nu mai stiu ce si o se face legitimatie sa ai acces. Fi cu ochii in 4 ca vine acuma in martie 4tuning :-) |
Quote:
am vazut calendarul cu evenimente... in martie o sa fiu acolo:D sau daca nu gasesc postul... ma descurc eu il intreb pe un fotograf... :D |
Quote:
|
Mai sunt ceva posturi libere?
|
nu e nimic liber?
|
ceva liber?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:05. |
- Copyright 2026 4Tuning