![]() |
Dezmembrez Honda Del Sol (CRX) ESi 1995 1.6 vtec 125
12 Attachment(s)
Masina e completa, pun o parte din poze azi, se dau orice piesa... Am cateva piese promise dar ma apuc maine seara de dat jos de pe ea.
Masina are: - Motor 1.6 VTEC 125 cai - Serpisori Inox - Finala inox cu evacuari duble pe ambele parti - Kit admisie gen CAI (are o priza de carbon, care aduce aerul din bara), si filtru conic (revin maine cu poze/model) - Jante pe 15 Honda Luxury Line cu cauciucuri in stare decenta - sunt putin zgariate, nu sunt strambe sau lovite rau - Suspensie completa in stare foarte buna - Frane pe disc pe spate - Decapotare electrica Masina este in stare completa de functionare (mai putin ambreiajul care patineaza). Atasez poze, spuneti de ce aveti nevoie si va raspund cu poze/preturi in detaliu. Sunt promise pana maine capota, o semnalizare si o oglinda. |
Re: Dezmembrez Honda Del Sol (CRX) ESi 1995 1.6 vtec 125
Cat e admisia ? Astept poze , sunt interesat ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ca idee niste preturi informative: - Capota 400 ron - Cutie viteze 250 ron - Motor (depinde aici cu fara anexe instalatie etc...) - Semnalizari 30 ron buc - Faruri (desi sunt de anglia sunt reglate cred pt left hand, nu au deranjat de loc la drum intins - am facut 600km cu masina!) 125 ron buc - Aripi 170 ron buc - Stopuri mai e valabil doar cel stanga - 35 ron - Usi 250 ron buc - Fete de usi 40 ron buc - Bara spate 200 ron - Bara fata 350 ron - Scaune - cel stanga e promis, cel dreapta 100 ron (Are o ff mica ruptura pe laterala - o sa revin cu poze) - Trager 250 ron - Manere interior 30 ron buc - Manere exterior 35 ron buc - Cheie/Butuc volan/Butuci usi 150 ron - Oglinzi 80 ron buc - Capace boxe 15 ron buc - Brate fata 150 ron buc - Parbriz 250 ron buc - Geamuri fata 150 ron buc - Geam spate 150 ron - Macarale electrice 150 ron - Usi 200 ron buc - nu au rugina - Servofrana 80 ron buc - Ceasuri bord 120 ron - Rulmenti spate 110 ron buc - Radiator apa 50 ron - Controller vtec apex vafc2 150 euro - Volan cu airbag 150 ron Toate preturile sunt negociabile, cine vrea mai multe piese o sa primeasca preturi mai bune. |
Frane complete spate?
Brate, discuri, etrieri, racord flexibil frana... |
Quote:
|
Astept pozele si pretul ...
|
6 Attachment(s)
Quote:
Preturi: - Motorul pt swap, complet pentru eg-uri pe carburatie 500 euro (motor+accesorii+suportul de sus+cablaraie+ecu) - Decapotarea electrica 300 euro - include plafon transtop, portbagaj, sistem ridicare portbagaj si decapotare + buton + cablaraie Serpisorii si fisele s-au dat, motorul va veni cu serpi si fise normale pt swap!. |
Quote:
|
Serpi...pret?
|
Ce firma este suspensia si ce pret are?
|
Quote:
Quote:
|
Suspensia completa, mai mult daca e reglabila.
|
15 Attachment(s)
Quote:
Am dat jos toate aparatorile de noroi si pragurile care sunt in stare perfecta, ne atinse/rupte/etc, bara spate, stopurile (doar stopul stanga e la vanzare, cel drept e crapat!, stopul de ceata) Bara spate e aproape perfecta, are clemele de la colturi putin sifonate -- am atasat poze. Jantele sunt 15" Honda Luxury Line, 2 cauciucuri in stare perfecta (cele de pe fata), unul de pe spate are o gâlca - 150 euro setul complet cu tot cu cauciucuri. Poze: |
Quote:
Filtrul sport 50 ron, priza de aer 40 ron, impreuna 75 ron. Am uitat sa precizez, pt kit-ul transtop, includ si toate presurile portbagaj etc! Adaug: Rezerva originala cu cauciuc in stare buna, 100 ron usor negociabil. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Telescoapele sunt oem, 60 ron buc Pun poze puţin mai târziu ca sunt pe mobil. Semnalizarile si manerele interior pleacă mâine spre carlitos, câteva plastice s-au dus la daniel str, rezervat pragul dreapta pentru el |
11 Attachment(s)
Revin cu poze...
- Aparatori noroi set 120 ron toate 4 - Aparatori noroi fata (de sub aripa) 60 ron buc - Praguri - impecabile 50 ron buc - Arcurile sport Apex 300 ron setul - Telescoape oem 60 ron buc - Farurile oem (desi sunt de anglia, in 600km de mers noaptea nu mi-a dat nimeni blituri) 100 ron buc - Farurile de faza lunga 70 ron buc - Bara fata 350 ron - nu are nici un clips rupt, este in stare foarte buna, mici zgarieturi la nivelul vopselei - Aripi 150 ron buc - Capota 400 ron - Panoul spate, ala cu incuietoarea 70 lei, e impecabil, ne ruginit etc - Conversie frane pe disc 750 ron - Bara spate 200 ron - iarasi intr-o stare impecabila - Jante 150 euro - sunt doar zgariate putin, 2 din cauciucuri sunt cu protectie si in stare perfecta, celelalte 2 lasa de dorit - Kit conversie transtop 300 euro - include tot ce aveti nevoie - Trager ne lovit, ne ruginit, ne indoit 250 ron - Bara fata stabilizatoare cu toate cele necesare montarii, toate bucsile si prinderile 120 ron - Masina are ABS - se vinde unitate, senzori, cabluri, etc! - Scut plastic, care se prinde in aparatorile de noroi si in trager, in partea din fata a masinii - 60 ron s-au dat si parasolarul stanga, (cel de anglia are oglinda) +Poze |
8 Attachment(s)
Update... am dat jos radiatorul, vasul de expansiune, electroventilatorul, vasul de la spalatorul de parbriz, am vazut ca are bara rigidizare pe spate, am inceput sa dau jos franele spate (mai am cateva suruburi, am lasat pe maine ca s-a facut negura)
- Vas expansiune 30 lei - Vas spalator parbriz cu tot cu motoras 40 lei (si cu putin lichid :D) - Electroventilator 70 lei - Bara rigidizare spate 80 lei - Bara torsiune fata 100 lei cu tot cu toate bucsile si prinderile - Evacuarea completa, o sa fac poze si la intermediara maine, am dat finalele jos azi, restul e data jos dar nu e scoasa de sub masina :) - Semnalizari laterale albe 50 ron amandoua |
Dat jos arcuri spate, o sa le dau si de pe fata maine
Vandute bratele spate cu franele pe disc, cablul de la frana de mana, conductele frana de mana spate, bieleta antiruliu fata, telescoapele spate - s-au dus spre userul adisloop! Sa le stapaneasca sanatos! |
salut,
mai ai cutia de viteze ? |
Quote:
|
11 Attachment(s)
Data jos suspensia fata!
Telescoape 50 ron buc Discuri + Etrieri + Placute in stare buna 200 ron stanga-dreapta Flanse telescoape fata 35 ron buc, 60 ron amandoua Planetare Orice piesa suspensie/directie disponibila! Am gresit anterior, Evacuarea este 90% inox, doar partea dintre serpi si intermediara e fier! Preturi updatate pentru evacuare: 650 ron Tobe+Y/Intermediara inox Serpisorii inca nu s-au dat inca dar sunt mai multe persoane interesate deja... Toate preturile sunt usor negociabile. Atasez poze. |
Trager impecabil, ne lovit, ne atins niciodata -- 250 ron
Suporti motor, Instalatie electrica motor vtec, Bord del sol, orice plastice interior la vanzare! |
Vandut Scaunul stanga azi, impreuna cu 3-4 cleme!
Rezervat bara fata, aripa stanga, prag dreapta, bara spate, trager, clema radiator, scut motor si farurile mici. |
Arcurile au ajuns la user-ul mk3gti! Sa le stapaneasca sanatos!
Raman la vanzare restul de piese!! Preturile sunt negociabile in limita bunului simt! |
Multumesc frumos , recomand !
|
Quote:
Azi s-au dat trager, bara fata, bara spate, aripa stanga, scut motor, farurile de faza lunga! Restul pieselor - raman valabile Adaug Instalatia completa ABS 250ron! |
Evacuarea si farul dreapta rezervate lui mindmugger pana luni!
Motor + Instalatie, cu suportul necesar pt civic, fara pompa de servo pt swap pe EG - 500 euro fix. |
Quote:
are cup holder? ca am uitat sa te intreb |
Quote:
|
Quote:
Celalalte piese raman la vanzare! - Planetare - nu bat - Fuzete fata - Telescoape Fata - Flanse Telescoape - Timonerie - Plastice Interior (Cele care merg pe LHD) - Boxe pioneer usi/cele din spate - Volan - Airbag - Instalatie Aer - Ventilatoare bord - Parbriz - Geamuri Laterale - Luneta - Kit Transtop - Eleron - Panou spate impecabil - fara rugina, fara probleme (Partea care tine triplele si bara spate pentru cele lovite in spate) |
Pret nou la jante - 500 ron setul de 4!
|
jantele sunt date jos de pe masina? poti pune poze cu fiecare in parte ? as fi interesat de ele
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Se adauga la vanzare un filtru pipercross care se monteaza pe vacuumul de la servofrana. Nu stiam sigur ce e, de aceea m-am documentat inainte sa il postez... filtrul se poate vedea in poza, si explicatia lui e aici: http://www.ecotekplc.com/CB-26P.htm
Ideea e, ca in conditii de vacuum negativ, filtrul adauga putin aer in admisie (are o supapa cu arc care nu permite pierderea presiunii din servofrana, actioneaza doar cand presiunea este negativa) - astfel imbunatatind raspunsul la acceleratie dupa o decelerare sau dupa o frana de motor, amestecul fiind imbogatit cu oxigen. Dealtfel, scade si consumul (din ce am citit, aparent pentru asta e si conceput...). Pret: 50 ron. |
1 Attachment(s)
Quote:
a trebuit sa sco bara stabilizatoare spate dar nu-i bai... mi se pare mai ok in curbe, ma inteleg mai bine cu ea deci +2 :D o sa ma gandesc si la filtrul ala K&N de l-ai scos de la naftalina.. da-mi un PM cu ultimul pret cu care esti dispus sa-l dai pentru ca se potriveste pe del sol |
Eu tot astept poze cu jantele :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:15. |
- Copyright 2026 4Tuning