Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   PorscheClub in Romania!!!! (Under construction!) (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/389-porscheclub-romania-under-construction.html)

PorscheFan 27-01-04 14:57

PorscheClub in Romania!!!! (Under construction!)

Hey, salutare!!! Mesaj destinat Fanilor Porsche din Romania: Credeti ca am fi in stare sa facem un PorscheClub? Da'..... stiti cum??!?!?

catalin rs4 06-02-04 07:52

:lol: :lol: :lol: credc este putin mai greu pt ca nu sunt asa de multe porsche in romani mai degraba un bmw club...... :lol:

PorscheFan 12-02-04 11:20

Niciodata!!! Bmw Club sa faca pasionatii bmw! eu sunt pentru Porsche Club

Hondarul 12-02-04 12:41

Pai romane, tu ai vreun Porsche sau un Fiat Topollino de te-ai trezit sa faci Porsche Club ???

ESPinoza 12-02-04 12:55

trebuie sa aiba neaparat un porche ca sa faca un fan club? e un club pt fani

Hondarul 12-02-04 13:07

Pai si de unde informatii si pareri despre masina ???
Numai de pe net si reviste ???
Parerea mea este ca un club se bazeaza pe practica, ca sa aiba ce discuta respectivul club.

In fine, daca este pentru fani, succes.

Dar ma gandesc ca nu prea poti fi fan in totalitate dupa o masina pe care nici n-ai condus-o...

Ma rog, Porsche-ul nu are nevoie de nici o prezentare.

catalin rs4 12-02-04 14:37

de unde ..porsche club eu unul as vrea ca sunt fan porsce ..dar de unde ca nu sunt masini .. ar fi doar wyx singur in club.. :lol:

Hondarul 11-04-04 10:10

Acum mai este si MMS-ul... Cu un 924 de race... :wink:

PorscheFan 16-04-04 12:35

un vis...

Sincer, imi pare rau ca sunteti atat de neincrezatori intr-o idee, intr-un vis. Acesta este un vis maret pentru mine si sunt in stare de orice pentru a-mi duce la indeplinire visul. Va dati seama ca nu ma refeream la un PorscheClub autentic, cum sunt cele din GB, pentru ca pentru asta ar trebui o multime de bani, care pentru mine cel putin inca nu sunt disponibili. Orice lucru maret a inceput de la zero, de la nimic. Ei, noi avem un avantaj. Noi avem cu totii un vis care ne ajuta sa depasim inceputul greu si obstacolele ce ne vor fi in permanenta alaturi. Ceea ce aveam eu in gand este sa incepem mai intai cu inceputul. Adik sa ne \"strangem\" cativa impatimiti Porsche cu acelasi vis, sa purtam o discutie cu importatorul Porsche in Ro., sa creem o organizatie a noastra, chiar daca nu vom avea un sediu, dar daca acesti primi pasi sunt facuti, sunt sigur ca totul va veni de la sine in continuare. Totul e sa credem in noi. Acum... mai impartasesc cu cineva visul?

Hondarul 16-04-04 17:24

Dap, cu MMS, care e nebun de a bagat o gramada de bani intr-un Porsche... :wink:

PorscheFan 17-04-04 21:04

Scuze, dar nu inteleg care-i faza cu MMS?!?! Explica, te rog!

Hondarul 18-04-04 09:55

MMS este un membru care are Porsche... :lol:

PorscheFan 18-04-04 12:01

bravo lui. deci... l pt. faza cu PorscheClub, vrea cineva?

DnI 18-04-04 13:20

greu,greu, foarte greu, nu sunt asemena masini in romania. doar 2,3 in rest... alte marci mai ieftine.
daca nu sunt masini nu vad cum se va putea face asa ceva, de unde poze, probleme, intalniri, si tot ce tine de un fan club sau forum cred ca si asta vroiai sa zici.

disco3 19-04-04 15:36

ia auzi bai frate ca mai e cineva cu un porsche, ce frumos, bunicica ideea frate dar cam putintele masini, nu stiu ce sa zic. Tu ce porsche ai? :shock:

PorscheFan 21-04-04 14:57

Din pacate, sa am un Porsche este un vis prea indepartat pentru mine. Cel putin, in momentul de fata. Tocmai de aceea vreau sa infintez acest Club, pentru ca numai asa pot sta in preajma acestor legende pe patru roti, sa discut despre ele cu pasionati ca mine, doar asa. Insa... se pare ca si asta este... doar un vis.

Hondarul 21-04-04 16:43

Pai pentru asta, nu este nimeni vinovat...

Incearca sa vorbesti cu Fizz... :lol: :lol: :lol:

PorscheFan 22-04-04 20:35

Cine-i Fizz? Unde-l gasesc? De ce sa vb. cu el?

Hondarul 22-04-04 23:16

Glumeam mah... :evil: :evil: :evil: Ziceam de Fizz cantaretul, care are 911 Carrera. Ca raspuns la faptul ca ziceai ca nu sunt oameni cu Porsche si ca vrei sa afli si tu mai multe...

Dupa cum vezi, nu prea se inghesuie romanii sa scrie despre Porsche Fan Club... De, ce sa-i faci... Nu are romanul bani !!!

Bafta !!! :wink:

PorscheFan 23-04-04 12:44

:P Aaaaa..... dar te inseli!!!! Ala nu-i cantaret!!!!! :? Nu stiu ce e, dar in nici un caz cantaret! Asta e cu lumea asta si cu PorscheClub. Nu ma astept fiecare sa simta ce simt eu!

drifter x 28-04-04 05:56

si eu printre altele sunt porsche fan :wink:

just-f 21-05-04 18:59

sunt cativa tipi in arad care fac tuning la porsche ...

niste poze cu ce au facut gasiti la
http://www.clubporsche.home.ro/pgid4_site_RO.html

drifter 22-07-04 02:31

1 Attachment(s)
ma inscriu si eu :) ')

g-spott 22-07-04 12:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Incearca sa vorbesti cu Fizz... :lol: :lol: :lol:

Buna faza cu Fizz :lol: :lol:
PorscheFan: E greu sa faci un astfel de club .... plus ca este o masina destul de rara la noi in romania ... Adica o masina Porsche nu are unu ca mine , ca tine .... sunt posesori de masini Porsche in varsta sau chiar pe la 25 -30 de ani pe care nu ii intereseaza viteza sau tuningu' ..... Vorba lu' Hondarul sau nu stiu exact cine a scris , mai bine faci un BMW Club, bemveuriele :P le gasesti la tot pasu', si la toti nebunii infocati dupa raliuri si design exterior
Asa ca .... PorscheFan .... iti doresc bafta !!!! :)

Al3xius 22-07-04 12:24

chiar asa....bafta ! :wink:

P.S. : bmw fan club am impresia ca e la noi ! :wink:

drifter 23-07-04 01:30

Re:

sunt posesori de masini Porsche in varsta sau chiar pe la 25 -30 de ani pe care nu ii intereseaza viteza sau tuningu' .....

sal.. :) g spoot... adica ce ai vrut sa zici la faza asta.. care nu ii intereseaza viteza sau tuningu' ..
oare aia batrini de ce isi cumpara porsche?! :/ ca e slow!!! ( de ce nu isi cumpara alta masina.. *lincoln, cadilac, mercuri, ford, etc * ca alea le poti spune masini de batrini ((( parerea mea))).

norok

nxtaz 22-08-04 11:01

aia batrani isi iau Porsche ca sa mai agatze si ei ceva ca altfel nu mai pot :evil:

200SX 22-08-04 12:07

e foarte buna ideea, dar daca nu ai o astfel de masina cam greu sa infiintezi un club si sa aduni in jurul tau alti propietari de porsche,

nu va ganditi numai la modelele noi de peste 40.000-60.000 euro se gasesc de vanzare la mana 2 porsche 944-924 care de obicei ajung pe mana pasionatilor de viteza/tuning asa ca de la ei cred ca se poate incepe

steph 22-08-04 19:01

faina treaba dar ... poate k sunt mai multzi posesori de porsche in romania decat credetzi dra multzi nu ar pierde vreme cu un fan club sau cu batai dastea de cap ... au porsche si gata. cred k sunt prea putzini care au porsche si ar vrea sa inceapa sa puna bazele unui fan club si sincer kt ai iubi marca sa faci un club fara obiectu` muncii e cam absurd ...

va las k acum ma duc sa ma apuc de un fan club rolls royce :P

All times are GMT +2. The time now is 16:00.

- Copyright 2026 4Tuning