![]() |
Masina mea: Astra g
Salutare si bine v.am gasit dragi pasionati de marca aceasta Opel, Ma numesc Gabi sunt din Bucuresti am 21 de ani si sunt fericitul posesor al unui Astra G de 2 ani.Sa va prezint masina mea : Opel Astra G din 2003 an de fabricatie, motor 1.7 cel de Isuzu y17dt 75 caluti micuti si ca dotari ar fi cateva : scaun sofer reglabil inaltime,volan reglabil inaltime si adancime,climatronic,2 geamuri electrice,oglinzi electrice si incalzite si restu nu le mai stiu ......ajutatima va rog pas cu pas pentru ca nu pot sa postez poze,va rog, multumesc
|
Re: Masina mea Astra g
Bune dotari pe masina ta !
Mai jos de locul unde scrii postul, ai butonul "manage attachements", dai click alegi pozele din pc , apoi dai upload si cand iti apar numele la pozele uploada-te dai x si apoi submit replay! |
ms frumos kippy promit ca incerc dar momentan ma chinui cu un windows phone sa scot alte poze mai noi cu masina si nu reusesc plus ca si sunt putin plecat din tara si pana ajung in ro mai dureaza.ms oricum de sfat
|
cu mare placere !
daca te mai pot ajuta cu ceva iti stau la dispozitie ! Numai bine ! |
salutari si bun venit.
asteptam pozele sa putem sa iti dam mai multe idei pentru cv imbunatatiri. motorul e putin cu probleme,dar nu grave incat sa fii nemultumit de el. un pasc bun la isuzu este o remapare,pe care o recomand cu mare incredere.o sa vezi ca o sa ai un alt motor. succes si asteptam noutati. |
Quote:
|
Intrebare: numai 75cp la motor isuzu? Eu tot la isuzu dar p astra f am 82. Sau sunt diferite serii? Bafta si astept poze cu masinuta ;)
|
Dap numai numai 75 hp. motor isuzu y17dt 55kw, u poate ai 82 de la vreo modificare sau cine stie dar eu nu am nimic modificat la motor. bafta
|
10 Attachment(s)
prima poza e cu masina stock abea ii pusesem kit xenon 6000k apoi toate consumabilele ce erau pe fata aproape de sfarsitul carierei de piesa buna:) si urmeaza un set de borbet A care nu erau cine stie ce, in fine am schimbat mai multe jante pana am ajuns la keskin kt8 7.5 j fata cu 9 j spatele si anvelope nexen 205.45.16
|
9 Attachment(s)
Si cateva poze cu masina in stadiul actual cu jante Keskin kt 8 folie xenon suspensie reglabila pe inaltime marca Ta Technix si alte maruntisuri care nu mi le aduc aminte.
|
9 Attachment(s)
Si cateva poze cu masina in stadiul actual cu jante Keskin kt 8 folie xenon suspensie reglabila pe inaltime marca Ta Technix si alte maruntisuri care nu mi le aduc aminte.
|
Vizionare placuta chiar daca multe din ele sunt amestecate sper sa nu va suparati pentru ca sunt nou pe forum si na,e putin mai greu pana ma acomodez. Ms si asfalt uscat !
|
Frumoase imbunatatiri...mai multe poze cu masina..:D cum se comporta suspensia..esti multumit?Bafta cu modificarile!
|
Quote:
|
:))) multumesc frumos de raspunsuri..bafta cu masina
|
Jantele sunt frumoase rau, ce anvelope ai pe ele?
|
Quote:
|
poti sa pui si 205/40 si atunci sa vezi :)
|
Quote:
bafta |
Arata bine, dar cand o incalti de vara, sa-i faci niste poze mai clare.
A ramas cu jantele din primele poze sau cu cele din ultima poza? |
Salut devu, masina a ramas cu ultimul set de jante prezentat mai sus. ajung in maxim doua saptamani in ro si ii fac si poze si le postez aici pe topic pt k ce am acum nu sunt cine stie ce. bafta cu masinutza ta
|
Pe cat sunt jantele? mi se par un pic cam mari cum se inteleg cu cei 75 de caluti? in rest ok masina frumusica
|
Quote:
|
Multumesc de raspuns. Pe acelasi principiu merg si eu in ziua de azi consum, clar nu este o masina de liniute dar cand plec undeva la drum nu imi place sa ma rog de masina, sa ma chinui la o depasire ceva, am mers cu masini cu 75 de caluti si asemenea jante sunt cam grele si este cam chinuita un pic masina, eu unul nu as mai sari de 14" pe 82 cp dau frumos intradevar dar si consumu sare un pic si masina este un pic cam puturoasa sa zic asa. Imi cer scuze dar asta este pararea mea . Masina este frumoasa intradevar, dau bine jantele si daca te plimbi numai prin oras cu ea este ok dar la drum...
|
Mulţumit de suspensie?
Am auzit foarte mult păreri (de rău) la adresa producătorului. Stau pe gānduri dacă să apelez la ei sau la una SH dar mai lăudată. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
poi eu asa gandesc....dupa ce ca e o masina a germanului sarac mai pun si lucruri Second-Hand pe ea??? nimic nu as pune s-h chiar de as stii ca mai strang bani sa imi iau piesa respectiva iar cu suspensia low cost asta este asta mi.o pot permite,poate ca daca aveam vreo cine stie ce masina ii puneam suspensie de multi $$$$ dar asa cand masina valoreaza cativa marafeti......nu are rost. oricum mai bn nou si low cost decat sh si marca buna......salut Fratilor iubitori de Opel acuma scuzati.ma ca va pun la prea mult citit cand raspund la un mesaj dar imi place sa povestesc si sa explic cat de cat sa inteleaga omu:)) sper sa nu va doara ochii:)) salut si bafta cu masinutzele voastre |
un opel foarte ingrijit :D
tine-o tot asa frate |
10 Attachment(s)
Va salut ! am postat pozele promise si vreau sa spun ca accept orice parere orice critica de bine sau de rau fara suparare .
masina se prezinta in momentul de fata pe partea de mecanica foarte bine pentru ca de cand o am doar pe partea asta mam axat . ieri am schimbat si uleiul pentru ca am parcurs ceva km si a sosit vremea lui.am pus repsol 5w30 si filtre mann. ce urmeaza de facut : de vopsit toata masina un parbriz nou cateva plastice micute lipsa |
Arata foarte bine!
Nu mai merge lasata putin de spate? P.S: Ti-am lasat un mesaj privat. |
Quote:
|
Bine bine frate ai revenit in forta! Frumos..sieu tot Repsol am bagat si sunt multumit pana acum...Bafta cu ea !
|
Quote:
|
Arata bine masinuta..app , ce transparenta ai la folii? ca urmeaza sa imi pun si eu si nu prea m-am hotarat in privinta transparentei:))..n-as vrea sa nu se mai vada deloc de afara in masina:))
|
Quote:
|
Da-mi voie sa te contrazic. Transparenta este de 5% nu 95% .
|
Quote:
|
Mersi pentru raspuns..bafta si tie cu masina!
|
8 Attachment(s)
Va salut ! am uitat sa precizez ca innainte de sarbatori am schimbat si kitul de ambreiaj cu unul nou sachs , uleiul in cutie si lichidul de frana, astazi am scos anvelopele cele vechi de pe jantele de tabla si mam apucat de indepartarea ruginei si mizeriei depuse pe ele sa le pregatim pentru urmatorul sezon de iarna !
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:26. |
- Copyright 2026 4Tuning