![]() |
LOW & SLOW BMW E39
6 Attachment(s)
Lipsea un leu prin junga de pisici si ursi :twisted:
Este un 520i din 98 , ideal pentru ce am nevoie de la un e39. Inmatriculat , taxa nerecuperata , fiscal la zi , linie , mici defecte estetice , mecanic ok. si nu in ultmul rand , motor fara serie 8) De acasa vine cu 4 geamuri electrice , climatronic , obc , stopuri M oem si cam atat :) montate after , folii Llumar si xenonane bazar :) + jante e60 16'' defecte marunte , o macara , 2 boabe de gheata pe capota , 2 brate , o bucsa pe spate.. Primul lucru investit a fost asigurarea apoi filtre si ulei sa putem merge la drum. se aduna multi bani daca vrei sa scoti ceva dintr-un e39 si incepi de la 0 , intre 1500-2500e depinde de cum prinzi piesele (bari M,suspensie,faruri stopuri facelift,interior,jante,motor 2.5 2.8 etc) Putin timp ramane si pentru e39 dar pana in primavara va fi de show. |
Re: LOW & SLOW BMW E39
superba masina ! daca nu sunt prea indiscret cat a costat ? :lol:
|
Impecabil :shock: suna bine planurile de viitor , succes
|
5 Attachment(s)
Multumesc , pretul a fost prea bun sa il pot face public :)
Azi am luat niste faruri Depo cu xenon , provizoriu pana gasesc unele de facelift oem , am schimbat sticla cu semnal alb si am pus unele fumurii dupa alte faruri ce le aveam,am montat stopurile spate dar mare chinuiala acolo,trebuie gaurit, ciocanit , largit..dar pana la urma le-am prins la line. |
Iar ti-ai gasit de lucru la ceva. Bafta in continuare !
|
1 Attachment(s)
Mersi !
A ajuns bara M5 OEM. |
superba!sunt abonat la topic,pana ce masina ajunge pe butuci sau e vanduta!:lol:glumesc!
PS: m-ai facut suuper curios cu pretul masinii.da-mi si mie un PM te rog cu pretul ei! :D |
5 Attachment(s)
Quote:
Azi am reusit sa urc sus stopurile,mi-am gasit niste adaptoare pentru stopuri de FL pentru modelele NFL , am legat farurile si se vad extrem de bine , xenoanele chiar nu au nici o legatura cu cele low cost, intr-o fractiune de secunda se incarca la intensitate maxima. + volanul de M care nu l-am montat chiar asa greu :) |
superb volanul,totusi,airbag-ul este functional?
|
3 Attachment(s)
nici o sansa sa fie functional , daca era masina mai noua si aveam dual stage atunci era perfect plug & play :)
Am ales jantele astea , pentru ca.. de fapt am ales masina pentru jantele astea , care le-am luat inainte sa am masina :) Masina e maxim de ridicata , deci nu cred ca am mai vazut e39 asa ridicat :) acuma chiar nu mai are nici o treaba cu low , dar urmatoarea investitie este garantat suspensia. Azi am mai comandat o grila de individual pentru bara de M , pleoape si grile negre FL . |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
frumos
|
Arata foarte bine.
Bafta cu ceea ce ti-ai propus pentru ea. Ma abonez :D. |
2 Attachment(s)
Mmultumesc :)
Acuma am pus mana si pe niste faruri de fl. |
le scoti la vanzare pe alea?daca da spune-mi cat,ca am un prieten care tot cauta cu xenon oe.
|
cred ca la 750 lei , dar nu stiu sa vad daca pot muta xenoanele astea in farurile de fl.
|
Ti-a zis silviu de intalnire ?! Te asteptam la anul, spor la treaba.
|
Frate veneam , dar am avut o nunta la TM si aia a fost.. veneam si eu la o relaxare :)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Ok , astept pozele :)
Pentru interior mergem pe crem + incalzire , bord , fete de usi , plafon , mocheta , polita luneta , centuri.. Pe saptamana viitoare sper sa termin cu el. |
superb interiorul!
xenonul merge mutat daca ai balasturi normale(mai exista un model de balasturi la nfl,cv mai groase si mari,care nu se potrivesc),asta daca nu ai facut-o deja. |
avansezi cu treaba nu gluma,imi place ca te tii tare,desii ai inca 2-3 masini la care faci una alta.....asa si trebuie,inainte cu tupeu
aici din pacate multi vorbesc si putini fac respect si spor la treaba |
2 Attachment(s)
in sfarsit piesa care trebuia cumparata prima data.. 8)
|
kw inox line?super,dar doar 2 sau sunt tot setul?
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
5 Attachment(s)
Am montat suspensia fata si am luat inca un set de jante 18'' 8.5 / 9.5 care sa ii completeze linia intunecata. E buna suspensia , nu scutura dar si e39 e o caroserie solida.
Caut de urgenta niste arcuri spate iar de fata o mai ridic 20 mm pentru ca oricum vine iarna si nu e vreme de low. |
2 Attachment(s)
Suspensia se comporta super , am nevoie neaparata de arcuri spate pentru ca e cam banal aspectul "de caruta" :)
Azi am pus sus barile M fata-spate , o toba sport care merge perfect pe decupajul original de la bara de M si am luat un set de trim-uri care sa mearga perfect pe interiorul crem.. Nu am mai apucat sa fac poze ca era noapte cand am ajuns la masina. |
Poate reusesti sa faci rost si de un volan sa mearga cu trimurile alea :-P
|
5 Attachment(s)
Quote:
Asta e ultima poza cu masina cu barile si farurile de NFL , de azi va fi mai 'noua' :) Genul asta de volane mi-ar place,cel in 4 e greu de gasit si nici nu ma caracterizeaza deci cel mai sigur e modelul celalalt.. |
Bai colegu??? Aloo, colegu de camera? Ce repede te misti :lol:
Pisica ce face? Cat despre E39, e foarte frumos. Zi-mi de ce anume piese mai ai nevoie, ca te pot ajuta aproape cu orice ;) |
7 Attachment(s)
:) mersi , mai am nevoie de eleron luneta ACS , eleron portbagaj mic si arcuri sport de spate.. In rest am cam luat tot ce am vrut , inclusiv motor 8)
Azi au ajuns pleoapele , grila "EXCLIVIDUAL" si narile FL negre :) |
Oglinzi ?
|
la oglinzi nu mi se pare ca merita investitia , de 300 e cred ca pot face multe chestii la masina. Poate daca prind la pret bun e ok, dar nu sunt prioritare pentru mine. am luat motor 3.0diesel complet complet cu 700 euro de exemplu ar fi banal sa dau 300 pe oglinzi care nu ofera decat aspect.
|
pui 3.0d pe asta? :???:
|
Asta a fost prima idee,dar inca imi calculez avantajele si dezavantajele.. Motorul l-am luat daca nu vine pus pe e39 vine pus pe alta. Alternativa ar fi un 2.8..
|
1 Attachment(s)
Nu am mai vazut modelul asta,dar mie imi place la nebunie. Au ajuns azi , sper sa dea bine cu interiorul crem.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:32. |
- Copyright 2026 4Tuning