Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Logan...unpic mai diferit.pareri bune sau rele binevenite. (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/38844-logan-unpic-diferit-pareri-bune-rele-binevenite.html)

Ovae 19-04-07 00:16

Logan...unpic mai diferit.pareri bune sau rele binevenite.

13 Attachment(s)
salut.astept pareri despre masinutza mea...ms anticipat

Sonny 19-04-07 10:05

Re: Logan...unpic mai diferit.pareri bune sau rele binevenite.

Da jos prostiile alea de pe stergatoare!

Si parca ai cam exagerat cu albastru ala in interior...

Outta Control 19-04-07 11:51

La exterior imi place ca ai vopsit barele si oglinzile, da referitor la vopsit la interior ai fost cam prea generos.

Macar volanul si aerisirole(nu aeratoarele) fa-le cum erau. Na, acu faci cum vrei da daca e de pareri, io asa zic

GABBY_ 19-04-07 13:23

foliie tata si neaparat niste cms-uri macar

Outta Control 19-04-07 13:31

Nu, nu CMS. Ce naiba? Sunt jante le acelasi pret daca cauti pe net firme mai cunoscute si designuri mai frumoase. La o adica decat nimic, da pe de alta parte daca tot iti iei...

GABBY_ 19-04-07 13:33

el cere doar pareri pe care le stie singur ,oricum nu isi pune nimic pe ea in scurt timp dar asa e lumea de azi ,intreaba si merge mai departe :)

Ovae 19-04-07 13:33

ms de pareri...deflectoarele de la stergatoare...si inotatoarea d rechin..stiu ca is kitchuri..da mie imi plac.cat despre interior..stiu ca poate e cam mult...da am vrut sa il mai inviorez putin...si cum is topit dupa albastru..nu m-am putut abtine.
despre folii....io caut sa imi pun..de aia am si pus folie pe stalpi deja...numa sa vad ce oferte is...cu dinaie fara omologare nu m-as risca...dar si sa dau 10 mil..cat e aici in tm...iara nu prea suna bine....
stiu ca trebe niste jante de urgenta....dar cred ca mai bine strang bani pt unele faine...ca sa nu le tot schimb....
m-ar bate gandul sa ii pun si niste linii albe pe ea..dar e plin deja...aveti voi vreo idee noua ceva..sugestii?
in scurt timp mai vreau sa ii pun un eleron finut p portbagaj...si ceva muzica mai faina.

Ovae 19-04-07 13:36

iti dai seama ca as vrea sa mi-o fac cu de toate in cel mai scurt timp..dar daca ar fi dupa mine...insa mai e si bugetul...care in ziua de azi e cam limitat....adik na...io vb in numele meu.daca as avea banu jos super repede iti dai seama ca nu as mai sta p ganduri...cat despre pareri...intotdeauna sunt binevenite....unele poate le voi pune in practica...altele..care nu imi plac..voi merge mai departe....gusturile nu se discuta

gboy 19-04-07 15:04

mie unu imi place....exteriorul cel putin e belea!

sa-ti pui si leduri albastre la bord daca tot iti place culoarea.....ca s-ar vedea misto....

bafta cu ea in continuare si ai grija de ea, nu ca mine care am lovit-o acu' vreo 3 zile...

83_URZ 19-04-07 20:07

fff frumos golanu ....:lol:
lasa frate foliile mai bine ionizeaza geamurile ,eu zic ca da mai bine si se potriveste cu albastrul, parerea mea ;)
iar la capitolu bani eu zic ca iesi mai in avantaj cu ionizarea( mai ieftin si fara batai de cap cu gaborii :D )
Inca ceva: cumpara un spray transparent de cul neagra si da putin pe stopuri, sa fie putin fumurii.

respect_

i-legal kid 19-04-07 20:23

frumos la exterior dar la interior prea mult albastru trebuia sa lasi numai bordul cu albastru nu si pe la portiere parca da mai naspa

marian cristian 19-04-07 21:05

deci eu nu inteleg.o ytreaba dc toata lumea buna care ae logan tine sa vopseasca piesele mici de la interior...........................? nu jtiu ce v-a pare atractiv............. in rest misto...bafta:D:D:D

Sonny 19-04-07 22:30

Stii e vorba aia... Nu te poti "caca" pe gusturile omului :)

Ovae 20-04-07 13:17

gboy ms de aprecieri...si mie imi plac ledurile albastre..da nu stiu pe nimeni in tm care sa le poate schimba... :( nici ceasurile cu plasma nu ar fi o idee asa rea...dar "nu am timp " pt ele ;)
83 URZ le-as ioniza...dar mi-e teama sa nu iasa oglinda geamurle..pt nu imi plac deloc.ideea cu sprayul fumuriu pe stopuri e misto...sa vad ce fac.
i-legal kid pe portiere...protectia de la boxe...parca e prea mult dar odata ce schimb difuzoarele le schimb si alea...si nu va mai fi asa incarcat.
marian cristian eu unu le-am vopsit ca sa fie diferite..sa nu fie tot interorul cu plastic negru...mi se parea prea trist asa..nush.cred ca a iesit destul de bine....
Sonny sa stii ca ai dreptate....asta-i viata...la toţi ni greu...da nu la fel :)

B-61-KYS 20-04-07 13:44

Prea mult albastru (si masca si oglinzile si barile si interioru....) si n-o sa inteleg rostul neoanelor in masina! Vreti sa va vedeti picioarele noaptea? :|In rest e ok !

adi.schumi_tm 20-04-07 16:29

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 861859)
Prea mult albastru (si masca si oglinzile si barile si interioru....) si n-o sa inteleg rostul neoanelor in masina! Vreti sa va vedeti picioarele noaptea? :|In rest e ok !

Mah miticule B-61-KYS ...cred ca e prima data cand vezi neoane in interior si de aia te miri asa ca b... la poarta noua....si chiar nu e mult albastru_eu vad masina asta apropae in fiecare zii sie chiar k fatza de multe masini din bucuresti

B-61-KYS 20-04-07 16:59

Nea Ferarri ! am pus o intrebare ! poate ma lamureste cineva ca vad ca se poarta! ;) relax..nu sta incordat! :)

adi.schumi_tm 20-04-07 18:13

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 862227)
Nea Ferarri ! am pus o intrebare ! poate ma lamureste cineva ca vad ca se poarta! ;) relax..nu sta incordat! :)

apropo se scrie FERRARI nu ferarri :P

Ovae 20-04-07 18:30

B-61-KYS vrem sa vedem picioarele da...ale tipelor din dreapta..mai ales daca poarta fusta scurta... :D mie mi se par ok...si nu is tot timpul aprinse...se aprind in functie de bass...e mai interesant putin cred eu...
adi.schumi_tm mersi pt sprijin....banatzenii se ajuta intre ei :) si mersi pt aprecierea masinii ;) ...

B-61-KYS 20-04-07 18:36

Ovae e o idee interesanta ! ms ptr explicatie , nu trebuie sa te superi..edoar o parere personala! :)

Ovae 21-04-07 05:33

B-61-KYS stai linistit ca nu e de suparare...parerile sunt impartite....intodeauna...nu pot fi niciodata la fel.numai bine

B-61-KYS 21-04-07 11:04

Ms ptr intelegere :)

Ovae 23-04-07 00:04

gata...nu mai zice nimeni nimik...imi pare rau ca nu isi da nimeni cu parerea..sincer

B-61-KYS 23-04-07 10:17

Sincer,daca aveai mai multe elemente schimbate pe masina,cred ca se vorbea mai mult! Ai de gand sa-i iei pleoape , jenti , kit tuning , folie , sa-i completezi auditia..arcuri si amortizoare sport..etc etc?Grila din fata..o lasi asa?? sau ii pui plasa? :|

CT-82-PWR 23-04-07 11:56

la interior parerea mea ca ai vopsit cam multe elemente

Alexxx_Style 24-04-07 19:07

am si eu o intrebare: dc ai ales motorizarea asta?????
coboar-o cat mai rpd dak nu vrei sa te rastorni ku ea la o curba luata mai in viteza.....schimba evacuarea pt un sunet mai frumos dar si pt oleak mai multa putere.incearca sa faci ceva la motor sau makar la calc-ul de bord.....partea ku eleronul ai gandit bine shi cel mai frumos ar fi cel de la pilot finutz si de efect.depinde aku de kare iti place normal sau din fibra de carbon ia-ti si nijte ploape,stopuri clare sau inegrite cu spray,pune folie,da-ti jos coada si alea dupa stergatoare(eu asa am fakut:) si e mai bine/// mult succes:rolleyes2 :rolleyes2 :arrow: ;)

B-11-AYG 24-04-07 20:58

mie unu imi place bravo mai ales neonul ala de la pedale... frumoasa...inca ceva niste covorase albastru transparent s-ar potrivi de minune...

Ovae 24-04-07 22:49

mersi la toata lumea pt sfaturi....o sa le urmez in masura in care pot
si aveti dreptate...mai trebuie modificata...ca asa nu e cine stie ce...
ms pt incredere...sper sa nu va dezamagesc

B-61-KYS 25-04-07 09:58

Alexstyle , nu inteleg dc pui intrebare aia cu motorizarea! asa a vrut-o omu..de atata are banu..aia e..!in al doilea rand,coborarea masinii sporeste intr-adevar stabilitatea si vine si frumos , dar nu cred ca te rastorni cu ea asa usor.In al treilea rand..daca omu are curse extraurbane , dc sa schimce evacuarea..sa-i sune toba in cap sa-l innebuneasca?aa..sa ia un ornament..asta e altceva!In rest esti cam pe aceeasi lungime de unda cu mine! Ovae..incet si cu talent s-o faci ;)

Ovae 26-04-07 13:08

CT-82-PUM asa e...pare cam incarcat si din cauza huselor care sunt de asemenea negre cu albastru....dar mie imi place....
dj_13055 sunt cate 1 neon/scaun, la picioarele din fata...cu senzor de bass...sunt multumit de efect...ar merge covorase de care zici tu..dar am deja unele universale...care sunt ca si degeaba pt e plin de mizerie pe langa ele....si vreau sa imi iau de logan speciale...tin murdaria mai bine....mi-ar fi placut si niste tabla zincata...in care s-ar reflecta neoanele..dar cred ca atunci reflectia ar deranja ochii....numai bine.ms de pareri
Alexxx_Style 1 mananca mai putin in oras...pt aici folosesc masina foarte mult
2 a fost mai ieftin cu vreo 600 euro, plus ca nu mi se pare ca merita diferenta pt 15 cai si 10 kmh la ora in plus...io am mers max 170...si am auzit ca 1.6 mere si 180....
3 nu aparuse dieselul....care consuma foarte putin si merge binisor
ideea de a lasa garda mai jos e una buna..dar nu stiu daca pot face rost de finante pt a schimba intreg sistemul de suspensii al masinii...
sa stii ca o toba nu ar fi rea..pt ca sincer zgomotul loganului lasa de dorit...mai ales la turatii mari...dar una cu amortizor detasabil...pentru ca, bine a zis B 61 KYS...la drum lung e un chin...
B-61-KYS mersi de parerile de bine...incet da sigur...totul depinde de bani...as fi vrut sa nu fie asa..dar asta e viata :|

Alexxx_Style 26-04-07 19:59

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 869861)
Alexstyle , nu inteleg dc pui intrebare aia cu motorizarea! asa a vrut-o omu..de atata are banu..aia e..!in al doilea rand,coborarea masinii sporeste intr-adevar stabilitatea si vine si frumos , dar nu cred ca te rastorni cu ea asa usor.In al treilea rand..daca omu are curse extraurbane , dc sa schimce evacuarea..sa-i sune toba in cap sa-l innebuneasca?aa..sa ia un ornament..asta e altceva!In rest esti cam pe aceeasi lungime de unda cu mine! Ovae..incet si cu talent s-o faci ;)

pai la faza ku rasturnatul eu nu era sa ma rastorn doar o data ci de mai multe ori...plus k taiasem curba si era sa intru in altzi...in legatura ku evacuarea dak isi pune muzika k-lumea si o da tare la drum lung nu o sa se mai auda asa de rau toba:)....dak isi alegea motorizarea de 1.6 nu mai era asa de lenesa masina si nu se mai ruga de ea in depasiri,konsuma ea mai putin dar nu are pik de viatza,,eu am tot de 1,4 si ma oftik k nu am luat de 1.6!!!!!:((:sad:

Ovae 26-04-07 22:48

Quote:

Originally Posted by Alexxx_Style (Post 872599)
pai la faza ku rasturnatul eu nu era sa ma rastorn doar o data ci de mai multe ori...plus k taiasem curba si era sa intru in altzi...in legatura ku evacuarea dak isi pune muzika k-lumea si o da tare la drum lung nu o sa se mai auda asa de rau toba:)....dak isi alegea motorizarea de 1.6 nu mai era asa de lenesa masina si nu se mai ruga de ea in depasiri,konsuma ea mai putin dar nu are pik de viatza,,eu am tot de 1,4 si ma oftik k nu am luat de 1.6!!!!!:((:sad:

io am lovit un parapet la 110..cand urcam un deal..intro curba spre stanga..si tot nu mam rasturnat..ci m-am invartit de 3 ori...in drum..am lovit si bara fata si bara spate...mi-a fugit spatele...si nu am mai putut sa o redresez....dar tre sa recunosc...cand am venit la drum lung cu ea incarcata...si deci mai joasa..intram mult mai bine in curbe...e mai stabila....acuma nu prea mai am incredere sa o calc...lasa de dorit suspensiile...asta e
sa stii ca nu prea ma rog de ea in depasiri...ii dau treapta mai mica..a 4a si o calc in 5000 de ture sa ii sara pistoanele...forjata...da trage :)...mie sincer...imi este ciuda ca nu am asteptat versiunea diesel...dar..e bine si asa..ce sa faci acuma..eventual alta masinutza....muzica beton e intodeauna buna..si cu toba si fara toba...

adi.schumi_tm 27-04-07 07:32

Ti-am vazut ieri masina si sincer ar da mult mai bine codita de rechin daca ar fii albastra ca si masina...

B-61-KYS 27-04-07 09:33

Shumi , iar vii printre noi cu kitchuri? :) Alexx , nu shtiu daca poti merge pe un drum de 2-300 km cu muzica tare+ ca nu mergi numai tu in mashina!E deranjat..si cand vb,ti-o zic in cunostinta de cauza!Am cumparat Borla si la 2 saptamani am dat-o jos!De retinut circul mult in afara orasului.In legatura cu motorizarea,ai dreptate e mai puturoasa 1.4 , dar daca se lasa motoru..si e bine forjata..iti alearga de mananaca pamantul ;) am putut merge cu ea cu 182 km/h;) deci..se poate

generalul 29-04-07 14:21

E draguta!
Un pic prea mult albastru in interior!
Niste spoilere ar da bine pe masina!
Stopuri clare(au aparut pt logan) nu modelul cu leduri.E 440 RON bucata!
In rest e bine!

ady m 30-04-07 19:13

Daca e sa ne dam cu parerea zic si eu ca la interior te-a cam luat valul:) cand ai vopsit cu albastru.Cel putin gurile de aerisire si capacele la difuri parca nu sunt ale masinii.eu merg pe ideea de simplu negru ...
Insa la exterior, arata mult mai bine cu oglinzile vopsite si restul...
Bafta mai departe si fara suparare....:)

Ovae 04-05-07 12:41

adi.schumi_tm o sa vopsesc si codita cand imi pun un eleron micut albastru..ms de idee si de aprecieri
generalul am vazut si eu..si chiar imi plac..sunt si fumurii...noaptea se aprinde numai partea rosie de jos..e asa in diagonala putin..seamana cu stopurile de pe 5-ar doar ca mai mici..daca nu ar fi partea de deasupra..dragute oricum...te refereai la 440 setul...si io zic ca e binisor ;).spoilere...nush daca se merita..ar fi prea joasa...la gropile noastre...
ady m fara suparare....iti dai seama ca nu am de ce....ms de gandurile de bine si de sfaturi...capacele difurilor o sa le schimb odata cu difurile..si atunci nu va mai fi atata albastru....la exterior mai vreu sa ii fac ceva modificari..un eleron..si niste prelungiri ceva..dar unele mai selecte...nu din alea cum au toti...

alex_77_marius 05-05-07 19:02

Quote:

Originally Posted by gboy (Post 860218)
mie unu imi place....exteriorul cel putin e belea!

sa-ti pui si leduri albastre la bord daca tot iti place culoarea.....ca s-ar vedea misto....

bafta cu ea in continuare si ai grija de ea, nu ca mine care am lovit-o acu' vreo 3 zile...

ia zi frate cum punem si noi leduri k mor am dat jos ceasurile si nush cum sa scot folia aia k sa schimb ledurile
se scot indicatorul de la turometru si vitezometru sau cum?sa ma ajute si p mine cineva care stie

alex_77_marius 05-05-07 19:09

io am luat o toba finala de la bulgari si sincer se aude traznet tare am innebunit tot orasul cu ea la drum lung e mai nasol un pic k daca nu dau muzik tare te cam oboseste dar in rest sunt multumit d ea si la 100 d ron in banii nostri eu zic k e belea am sa postez o poza cat de curand

alex_77_marius 05-05-07 19:14

Quote:

Originally Posted by Ovae (Post 871943)
CT-82-PUM asa e...pare cam incarcat si din cauza huselor care sunt de asemenea negre cu albastru....dar mie imi place....
dj_13055 sunt cate 1 neon/scaun, la picioarele din fata...cu senzor de bass...sunt multumit de efect...ar merge covorase de care zici tu..dar am deja unele universale...care sunt ca si degeaba pt e plin de mizerie pe langa ele....si vreau sa imi iau de logan speciale...tin murdaria mai bine....mi-ar fi placut si niste tabla zincata...in care s-ar reflecta neoanele..dar cred ca atunci reflectia ar deranja ochii....numai bine.ms de pareri
Alexxx_Style 1 mananca mai putin in oras...pt aici folosesc masina foarte mult
2 a fost mai ieftin cu vreo 600 euro, plus ca nu mi se pare ca merita diferenta pt 15 cai si 10 kmh la ora in plus...io am mers max 170...si am auzit ca 1.6 mere si 180....
3 nu aparuse dieselul....care consuma foarte putin si merge binisor
ideea de a lasa garda mai jos e una buna..dar nu stiu daca pot face rost de finante pt a schimba intreg sistemul de suspensii al masinii...
sa stii ca o toba nu ar fi rea..pt ca sincer zgomotul loganului lasa de dorit...mai ales la turatii mari...dar una cu amortizor detasabil...pentru ca, bine a zis B 61 KYS...la drum lung e un chin...
B-61-KYS mersi de parerile de bine...incet da sigur...totul depinde de bani...as fi vrut sa nu fie asa..dar asta e viata :|

asa e sa o lasi jos e cam mult$$$$$ am vazut amortizoare sport d la ADV da 1200 d euroi nu prea isi permite oricine

All times are GMT +2. The time now is 08:00.

- Copyright 2026 4Tuning