![]() |
noile numere (format UE)
am auzit ca va trebui sa schimbam nr de inmatriculare cu cele de model european stie cineva cat de repede trebuie schimbate sau cat vor costa (daca vrem sa facem di acelea cu spatiu intre litere?)
|
Re: noile numere
ai auzit prost
|
am inteles ca mai dureaza ceva timp pane vor incepe sa faca noile numere pentru ca nu au inca masina de facut....
|
si tu ai inteles prost
|
Quote:
|
s-au pus in vanzare la unele benzinarii niste stickere care se pot lipi peste fashia albastra cu steagul romaniei si alea au semnul uniunii europene.
cat despre numerele noi am fost sa imi inmatriculez acu 2 zile masina, iar numerele le voi plati in curand. (dar ma indoiesc ca vor fi cu format european) |
da :lol: noi toti am auzit prost! se pare ca si eu am auzit prost ;)
|
multumesc ... am vazut stikerele alea.. oricum nu vad rostul(e o parere personala).. cat dspre numere.. nu am auzit nimic.. stiu ca si italienii si-au pus stikere d`astea cand au intrat in UE ..pt ca numerele format ue ..le-au fabricat destul de tarziu. Intrebarea ii era adresata lu alexutzu pt ca el era cel care nega fara a oferii alternativa.
|
numerele noi trebuie sa apara in aprilie/mai dar cele vechi vor fi folosite in paralel inca doi ani.
|
si vor fi in acelasi format ? gen: b - 06 - xyz ? sau vor fi gen 124354- BHS ??
|
nu cred sa schimbe si formatu.....de ex la unguri o ramas tot asa...numa ca o scos galbenu ala de pe fond....atata.....
|
Quote:
|
Vezi ca am auzit deja un caz in care era sa ramana cineva fara talon din cauza stickerelor alea cu UE
|
lol, tre' sa fi prostul prostilor sa patesti asta cred :lol: :lol: :lol:
pe mine m-a intrebat politistul de unde isi poate lua si el. nu-s cine stie ce dar la mine era decolorata partea aia cu RO asa ca au prins bine. |
Quote:
a aratat la stiri cam acum o luna cum la iesirea din ploiesti se facuse teanc de taloane suspendate pe tema asta in momentul de fata ramai fara talon din cauza acelor stickere! |
mie mi se pare o prostie cu stickeru cu UE .. da fiecare cu ale lui
|
Quote:
|
E dreptu tau ca cetatean sa ce ? De unde scoate-ti ma porcariile astea ? Tu stii ce inseamna stas ? E in loc de stickeru ala cu UE poti sa iti pui unu cu un *** sau ce vrei tu , aceeasi e pedeapsa. Cititi si voi decretu ala !
|
daca esti intr-o comunitate Cu* .. poti sa iti pui.. nu e vb de ceva ce ti se pune tie pe creier.. ci despre uniunea europeana.. uniune in care suntem si noi..
|
Citeste decretu ca imi e lene sa caut paragrafu unde scrie negru pe alb ca numerele de inmatriculare sunt stas si orice modificare sau etc aduce la retinerea talonului de inmatriculare si amenda etc.
|
abia din luna august se vor omologa si la noi numerele stelate
|
deja au aparut ;) .. la constantza
|
o poza ceva? cum arata? sunt tot in formatul CT XX AAA sau..?
|
bai nene, dar cine v-a umplut capul k se schimba formatul?! maine-poimaine probabil k o sa citesc k ne tragem si fundal galben...
|
doar stelutele vor fi singurul lucru nou, atat
|
Era sa imi ia mie talonu pentru stickerele alea cu UE si m-am luat in gura cu el si mi-a zis k dak nu le dau jos in 5min imi ia si talonu si placutele de inmatriculare loooll:D ......intr-un final le-am dat jos:chainsaw:
|
Quote:
ramane acelashi format .. numai k sunt stelutzele cum ai zis si tu |
Daca iti pui un sticker cu "stelutele europene" pe placuta cu numarul de inmarticulare, nu comiti o contraventie. Din cate stiu eu fapta despre care vorbim este comisa atunci cand se impiedica citirea numarului, dar exista si posibilitatea sa intalnesti un politist care sa considere acest lucru o abatere grava si care va vrea sa te sanctioneze.
Dar in cazul acesta puteti invoca textul de lege care suna asa: Art.102 pct.36 din OUG 195/2002 R -aplicarea de afise, reclame publicitare,inscrisuri sau accesorii pe parbriz, luneta sau geamurile laterale care restrang sau estompeaza vizibilitatea sub limita legala admisa ori impiedica sau diminueaza eficacitatea dispozitivelor de iluminare si semnalizare luminoasa ori citirea numarului de inmatriculare. |
numerele noi sunt aparute de ceva vreme, iar formatul este aproximativ la fel...desi sunt putin schimbate.... chiar ieri am vazut o masina cu numere noi. parca sunt mai cizelate, mai europene.....:D
|
Este contraventie... pentru ca nu mai sunt placute standard in momentul in care pui un stiker pe ele... (am bolduit mai jos)
Quote:
|
pai si atunci astia care au numere noi??? ei la ce standard se supun???
|
se supun standardului in vigoare, ca doar le ridica de la politie, nu le fac ei... adica asa cum le primesc, asa le poarta. :)
revenind: Quote:
|
Re: noile numere (format UE)
Si eu am fazut numere "noi". Nu e nimic schimbat doar ca in loc de steagul tarii e steagul uniunii...
|
Se pare ca se dau deja si de la Udrieste numerele in varianta cu steagul uniunii. Am vazut pe cineva in zona unirii cu numere la subbrat si aveau noul format.
Deci n-ar trebui de acum sa mai bata la ochi stikerele cu stelute puse pe numerele vechi. |
Quote:
|
eu am vazut in cluj numere cu stelutele U.E. si format nemtesc....aratau bestial....acuma nu stiu daca le-a facut el sau is de la politie
|
Quote:
|
Quote:
|
Dar literele din combinatie sunt mai labartate?
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:35. |
- Copyright 2026 4Tuning