![]() |
vand E30
vand bmw 325 180cp,suspensii sport,evacuare spor(serpi),jante 16,eleron m3,geamuri electrice si fumuriii omologate,trapa,computer bord,oglinzi electrice si incalzite,scaune sport,volan m3.....masina trage ff bine si nu-i alergata....pretz 2500euro fix fara negocieri si cei ce nu au ce face ii rog deacu sa nu mai posteze fara rost cine-i interesat ii pot oferii mai multe detalii la telefon,si din punct de vedere tehnic masina este tzipla
|
Re: vand E30
Hai cu pozele !!! Ca de mult timp imi caut un urs...
|
Quote:
|
21 Attachment(s)
o sa incerc sa pun eu cateva poze
si alte pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mai incearca ca tre sa mearga:-P :-P :-P mai incearcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alteleeeeeeeeeeeeee urmeaza cu masina curataaaaa nici acum mai colak nimik nimik........................... nici acum??????????????????????????????????? nici acum nai reusit?????????????????????? si un upp de la mine pt o masina care trage belea pe probate |
apropo am si doua praguri care sunt rosii le dau si palea impreuna cu masina
|
plus ca masina are bucsaraia schimbata recent
|
km cati are?
|
Quote:
|
se dezmembreaza urgent jante scaune,eleron,jantele sunt pe 16
|
se dezmemebreaza toata masina sau se vand doar cele precizate?mai e valabil threadu`?bafta..
|
Quote:
|
an de fabricatie?Acte mai mult sau mai putin ok?
|
Cu cat dai scaunele?Eventual zi-mi pret pe toate(scaune si bancheta)daca nu dai scaunele separat.Salut.
|
raportul grupului si blocant daca are thx!bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
ce an este masina?
|
un numar de telefon?
|
[QUOTE=Dani_E21;889538]ce an este masina?[/QUOT 86...are vreo importanta?
|
0721 827 323 scuze de nr am uitat:P
|
upp urgent 2000 de euro se si dezmembreaza dar bine ar fi sa o ia cineva toata 2000 merge tun
|
Quote:
|
2mii scuze uppppppp
|
uppp nu vrea nimeni urs tare?treaba voastra
|
uppp haideti mai baieti ursuletzu cere talpa
|
haideti mai baieti ca se si dezmembreaza,repet 325,180cp,geamuri si oglinizi electrice,trapa,computer bord,volan m3,ceasuri albe,scaune sport,suspensie sport,arcuri rosii si telescoape galbene bilstein,discuri fatza spate,jante 16,eleron m3,motor 2.5 in mintile lui,cu radiator racire ulei,serpi si multe alteele care probabil acum nu-mi vin in minte....deci hai suss cu ursu,sau pt cinva care-l vrea cu totu numai 2mii de eurici,haideti fratilor e oferta scoateti mult mai multi banni din el
|
uppp 1.800 urgent
|
1600 ofer asta dc e in regula cu actele ! ce an de fabr ? suspect de repede scade pretul ! multumesc !8)
|
Quote:
|
repet masina merge in continuare pe numele meu daca chiar sunt interesati iar tu baiatu cu 1 600e i-ati frate rechin cu banii astia
|
e clar ! e magarita la serii ! nici 300 euro nu dau pe un cazan vechi de 20 ani ! salutare ! si bafta s-o dai !
|
Quote:
|
Quote:
|
mai este valabil anuntul?? daca este in stare de functionare si este buna la serii ma intereseaza foarte serios masina.....astept raspuns
|
deci fratilor sa lamurim problema,lasa-ti posturile aiurea eu inca nu am facu publica treaba pt ca nu am vrut,masina are acte de rechin,se poate circula cu ea pe numele meu in continuare,,,,aici la noi in oras m-a sifonat lumea la garda si daia nu pot circula....pt la bucuresti sunt mult prea destepti politisti,deci daca careva o ia sa o ia pt piese sau care are acte inteleget?eu zic ca nu-i mult deloc,cine are urs stie cati bani se baga intr-o rabla de 20 de ani pt ca motor cutie suspensii si bucsi fatza sunt toate schimbate recent...va multumesc daca chiar sunt doritori va astept daca nu lasa-ti comentariile proaste...apropo daca este cineva interesat vand doar motor plus cutie plus instalatie 400euro.....cine vrea mai am si serpi dar ii dau numai dupa ce dau motorul sau impreuna....la revedere
|
cat vrei pe eleron ?
|
Quote:
|
ti-am dat pm cu oferta mea dak te intereseaza
|
Salut mai ai si alt numar de telefon? ca pe cel care lai spus nu prea raspunzi !!!
|
pai suna si u dupa ora 4 seara sau pe la 6b asa ca baiatul umbla mult noaptea si ziua doarmeeeeeeeee
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning