![]() |
Cel mai frumos Oltcit posibil . . .
1 Attachment(s)
Asta mi se pare cel mai reusit tuning de pana acum pe oltcit . . .cel mai frumos de departe . . .
|
Da' esti constient ca e fake, nu? E tuning virtual, nu real :wink:
|
n'are importanta ca e fake sau nu . . . .oricum ar fii, este un exemplu despre cum trebuie tunat un oltcit la exterior . . . pur si simplu superb . . .
|
Re:
Quote:
Revenind la aspect, mare frumusete nu mi se pare. In afara de aspectul total diferit pe care i-l ofera jantele si aripa spate decupata... altceva nu ma atrage :roll: |
din cate imi aduc aminte era un oltcit verde mult mai frumos ca asta PAREREA MEA ... :wink:
|
:D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
16'' da, 17''... :roll: |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
Oltcit-u asta l-am facut si eu m-ai demult,si a iesit cam asa
|
SIL...Oltcitul acela este facut de mine, este al lui Iulian [Reaven]...n-ai captat chiar ce era mai important la el, bosajele aripilor si rotzile care au fost pe majina mea [Toyo 205/60 R13 8,5J] !
:peace: |
1 Attachment(s)
SIL...Oltcitul acela este facut de mine, este al lui Iulian [Reaven]...n-ai captat chiar ce era mai important la el, bosajele aripilor si rotzile care au fost pe majina mea [Toyo 205/60 R13 8,5J] !
:peace: |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
din toate oltciturile \"facute\" care le-am vazut in top3 sunt DES PMD05 si PMD22, nu conteaza ordinea in top. vorba lui turbo110, fa un drum pana la craiova sa vezi oltcituri, reale nu virtuale. :)
|
cand am fost la craiova anul trecut... am ramas :shock: :shock:
oltcituri adevarate, vopsele frate nu cacaturi... bravo lor, bravo craiova ! speeder, ai niste poze de acolo :D |
dap...stiu...
lasa k astept sa imi iau alta masina sa o fac pe asta de show.... sa vedeti dupaia oltean k lumea :twisted: :twisted: :twisted: |
4 Attachment(s)
Ce parere aveti despre cele de mai jos? :D
|
yesterday's news.... sunt vechi :D
|
4 Attachment(s)
Ba da am toate pozele cu raiven + niste filmulete cu sunetu din masina cam atata
|
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
|
mie tot ala rosu i-mi place . . . des-ul l-am vazut in realitate si mi se pare prea incarcat . . . .
|
Imi place culoarea la nebunie verdele asta sau ce e si mai imi place culoarea alubin cea mai tare -alubin-
|
Re:
Quote:
|
Probabil se refera la XXS sau la 05PMD ca ele au jante pe 5 prezoane...
XXS are prindere in 4 prezoane...05 PMD si DES si parca RED au in 5. Din cate stiu eu toti le au de 15\"...asa ca sant curios care e oltcitu' ala cu jante pe 16\" ...Gabi? |
Re:
Quote:
|
Sal ....
Sal sunt nou pe aici da vad ca sunt niste Olcituri marfa .... am si io unu care se mentine pe drumurile astea din Romania ..... cred ca mai tine cativa ani ... si pe cat ca am bani numi iau alta masina .... pana nu ma lasa Olcitu asta care de 10 ani merge si merge si ce am facut cu el numa io stiu .... da ma bucur ca am vazut aici niste masini klumea ..... va felicit pe cei care le detin ..... bye bye si ramaneti tot asa........
MARFA MASINILE ASTEA |
2 Attachment(s)
poze cu 05 pmd din care reiese cat de cat culoarea : :D
p.s oltcitul nu este inca finalizat dar si cand va fi va fi unul super tare 8) |
2 Attachment(s)
si alte oltcituri frumoase sau cel putin ok
|
2 Attachment(s)
:roll:
|
Toto XXS-ul are in 4 prezoane nu in 5.
|
In Craiova nu este nici un Oltcit cu jante mai mari de 15 deocamdata :twisted:
|
off-topic: imi zice si mie cineva cum pot face tunning virtual ?
|
se poate mai bine!
salut!eu sunt nou pe aici dar urmaresc de mult discutiile de pe forum.in legatura cu masinile din poze,unele sunt reusite dar se poate mai bine.nu sunt de acord cu cei ce spun ca dintr-un oltcit nu poate sa iasa o masina buna.cu 3-4000de euro iti faci un oltcit care arata super si merge si bine,iar cu banii astia nu prea vad ce masina buna iti ei.doar vreo rabla care iti ia ochii si te baga la cheltuieli dupa prima mie de kilometri.eu tocmai mi-am luat un oltcit si am inceput lucrul la el.o sa vin cu ea la anul la tuning&sound la constanta.cel putin sper sa fie gata pana atunci.
|
Re:
Quote:
|
Ai vazut?....Vezi ca exista!!!
|
De al lui Robert chiar ca am uitat. :oops: :oops: :oops:
Imi cer scuze pentru greseala. |
Re:
Quote:
|
sal
2 Attachment(s)
uitati niste umflaturi..
|
..sar putea sa imi sar multa lume in cap daca zic k nu are rost sa tunezi un olcit....am si eu unu...oricum as face-o tot najpa o sa arate! si la motor ... ce dreaq sa ii mai fac?...k mare lucru sa fuga mai tare nu am ce!..
nu cred k merita sa bagi bani in olcit...sa fim realisti! |
Re:
Quote:
cel mai tare oltcit posibil http://forum.oltcit.ro/viewtopic.php?t=1241&start=200 |
| All times are GMT +2. The time now is 05:35. |
- Copyright 2026 4Tuning