![]() |
Cursa 1 MAI ! LegalRacing&MidnightRacers
Cursa de 1 MAI ! va avea loc pe data de 29.04.2007 (duminica)
Organizatori:A.C.S. LegalRacing si A.C.S.Midnight Racers Romania HOT NEWS : avem acceptul verbal de la Primarie .urmeaza maine sau poimaine sa avem acceptul in scris ! deci.....VA ASTEPTAM ! |
Re: Cursa 1 MAI ! LegalRacing&MidnightRacers
vreau si eu sa stiu locatia ..plz..... Sau inca nu este fixata? I can`t wait :D :)
|
cand? unde? cum? ce? ce pozitie? :lol: trebuie sa avem masinii ca lumea sau, putem sa intram cu orice masina? ce trebuie sa facem sa intram si noi?
|
Urmareste topicul principal https://forum.4tuning.ro/showthread.p...378#post858378 . Acolo ai mai multe detalii si opiniile organizatorilor.
|
detaliile vor urma zilele acestea...rabdare
|
hai inteleg k din bucuresti se ocupa Micutu , dar din Constanta cine se ocupa de organizare? asa k idee :)
|
probabil o sa fie tot intre statiuni sau pe aeroport asa vazusem la ei pe site
|
super.....au bi der ;) :D
|
Quote:
|
ppeter u te ocupi? de stii atatea??
|
Quote:
|
vrem sa "inchiriem" bulevardul din fata de la Universitatea Ovidius ca este foarte bun......in caz ca nu se poate...vom apela la varianta..Venus-Saturn
|
Slabe sanse sa dea varianta.... dar nu se stie niciodata....a mai fost acolo organizat ceva....dar erau alte vremuri.
|
Quote:
ASA CA MAI BINE TE ABTZII |
pai si eu le stiu de mult timp..dar e cazul sa le zicem deja...lumea vrea detalii..
|
mai bine nu dai detalii pana in momentul i care nu stii ceva sigur
|
...iar zona aia numai pt curse nu e buna. E in PANTA. Plecam cu piciorul pe frana?
|
parerea mea e k urmatoru post care apare aici sa fie de la o persoana "autorizata"....cu zi/ora/loc....dupa care sa se discute ce shi cum...nu d alta dar o sa se faca o gramada de confuzii....zvonuri aiurea....si n-are rost
|
Quote:
|
Amanunte cand e 100% locatia si faptul ca se tine etapa.
|
Pana atunci , ca sa nu se repete fenomenul " Cursa de la Buzau " , declar topicul inchis !
Si sper ca alt topic sa nu se deschida decat daca este facut de o persoana AUTORIZATA ... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:35. |
- Copyright 2026 4Tuning