![]() |
ia si taunele meu
3 Attachment(s)
asa cum zice si titlu ...ia si taunele meu. pareri si sugestii sunt binevenite. inafara de faptul ca trebuie coborata...
|
Re: ia si taunele meu
mai urmeaza neste poze curand
|
Ma..dragutza , da..trebe coborata !!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;)
|
si apropos pt doritori. se vinde carb solex sincron 32/32
|
1 Attachment(s)
Quote:
am o poza cu o Cortina mk III ..foarte asemanatoare cu taunele TC1 si are o garda de invidiat si totusi un aspect destul de sport..datorat si jantelor/gumelor intr-adevar :twisted: :arrow: http://www.dyna.co.za/cars/75_Ford_C...g_6_yellow.jpg si una lasata..:D |
bai esti nebun!!! e belea cortina aia lasata, si ca sa ma laud si eu iara: am si eu un set de jante din alea :D ca ale ei :D
|
a si zaffacec, nervos si taunele tau ;)
|
da din pacate nu au mai ramas bani de roti . ca gasisem de 205/15 4 buc la200hevuro negre misto de tot. da asta e . poate mai ploua cu bani pe aici vo data.
ms vlad |
noi? ca daca nu, asa dadeam si eu 4 buc, cu uzura 70-80% cu 100 eiuro ;))
|
cele de pe Cortina mi se pare k sunt modelul din poza de mai jos....ale tale la fel?
http://mywebpages.comcast.net/leesonic/cwlpic8.jpg |
nu noi second da urate rau!!!!
|
oricum ce am acu is orig. lui. ca am mai vazut dalea si pe alte siteuri straine. das cam mici . pana iau io altele sau imi trece pofta de altele e bune si astea
|
da asa am eu... panarame din alea pe 13, 6J
|
:sad: o mica probl iar. imi picura ulei.:sad: tre sa ma duc sal desfaca o tzara iar. da mere de-mi unge urechile de fain
|
gata sa rezolvat cu uleiu. era un simering de vina
|
6 Attachment(s)
inca vo 2-3 poze
|
din pacate e putin murdara o spalasem cu o zi inainte dar a plouat tare la noi.....
si o sa mai pun si din fata si din spate sapt viit cand o sa am bara de prot. |
aaa.. si ce ziceti, sai lipesc inapoi chestiile, pardon siglele, alea cu ford si taunus si 2.3 si ghia? pe portbagaj?
|
off-road style :twisted:
stoape de orion, nu? eu zic k negrul ii strica mult aspectul, pai 2.3 avea pe ea inainte? Ghia ce dotari are in plus la taunus? parrea mea e k merge si cu sigle si fara...dar dk n-ai motorizarea..poate n-ar trebui ;) |
mai da e de orion. e mai faine decat elea de taunus. parerea mea.
pai daca e ghia in primu rand e dif putin caroseria e mai rotunda. si inauntru era consola aia pe mijloc, pardon e, cu cotiera dintre scaune. scaunele sunt dif. au aspect sport. are insertiile alea de lemn pe portiere. are turometru in bord, trapa,si cam atat din ce am vazut io pe alte taunusuri. |
si cu siglele ma mai gandesc. poate le pun ca sa aduca aminte de ce a fost alta data, asa nostalgic.... aha 2.3s... 114 caluti....:cry: :cry:
|
aaa si mie imi place ff mult si partea neagra. desi e inalta, pe strada ii da aspect de masina scunda ca partea de jos se confunda cu strada.
|
Quote:
|
1980--86kw
|
84kw sunt 114Cp..da, '80 era primul an al Taunusului knd a primit varianta de 84kw, pacat k nu il mai ai/are :(
|
1 Attachment(s)
s-a montat si toba de mai jos. in sfarsit. un sunet sublim
|
costul bombei?:D
|
ce bomba? toba? montatu?
pai toba 310 lei si montatu 85+ 65 taiatu suportului rotii de rez |
ce suport de la rezerva? d c l-ai taiat?
bomba normal k era toba..cum poti crede k ma refeream la montaj? :lol: proiectil/bomba :oops: baga si un sunet mp3 knd ai okazia..sa auzim si noi :wink: acum cred ka-ti pare rau k e 1.6..la 2.3 suna mai grav :D :shock: |
numi mai aminti cami vine sami smulg paru ca eram mic si prost. sunet vine in curand
|
1 Attachment(s)
ia baietii cum suna tobita mea
|
trebuia sa faci pedala sa vedem cum se aude cand o calci;)
|
eram singur in tata parcarea. nu era nici macar fo vrabie pacoalea
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:08. |
- Copyright 2026 4Tuning