![]() |
Runda 3
1 Attachment(s)
Pentru runda 3 regulile sunt aceleasi ca si pana acum, ca si cele din rundele precedente.
Deadline: 28 SEPTEMBRIE 2013 Masinile finalizate se vor trimite ca si inainte la adresa [email protected] Grupe: WINNERS: Gr.1 Skelter vs. Reme Gr.2 Nimeni vs. Cannonball NON-WINNERS: Gr.1 Nimeni vs. Dany2good4u Mentiune pt cei care participa contra lui Nimeni: Lucrati ca si cu a-ti fi contra unui concurent normal! SPOR LA TREABA!!! |
Re: Runda 3
eu deja am locul asigurat...parca nu mai are nici un farmec....
edit: banuiesc ca dupa ce imi termin masina o pot posta pe topicul meu chiar inainte de votari,tinand cont ca nu am pe nimeni cu care sa ma duelez... |
Grupa 1: Castiga Reme sau eu deci, o sa ramana 1 singur concurent in prima grupa dupa runda asta.
Grupa 2: Cannonball Grupa 3: dany. Semifinala v-a fi: Eu vs Cannonball SAU Eu vs Dany SAU Cannonball vs Dany. Si un concurent vs nimeni Finala va fi intre cel care a concurant in semifinala cu nimeni vs cel care v-a castiga duelul contra celui cu care va pica. Asa ar trebui sa fie. Deci nu e chiar lipsit de farmec. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
in parte a doua a postului nu am inteles nimic. Cred ca ziceai asta: ori castiga Skelter, ori eu (Reme) si ala va juca in runda 4 contra lui cannoball, iar pierzatorul dintre skelter si mine (Reme) va juca in finala la non-winners contra lui dany2good4u. Iar finala mare este intre WINNER si NON-WINNER, iar finala mica este intre locul 2 la winner si locul 2 la non-winner. cred ca este ok asa si e bine! nu? voi ce ziceti? |
E foarte bine cum zice Reme:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Na ma, sa fie cannon vs dany. Mere? Dar problema va fi ca daca e cannon vs dany ori dany ajunge la winners, ori ajunge cannon la non-winners. :/
|
Quote:
|
Quote:
|
Sunteti de acord sa mai lungim termenul cu vreo 2-3 zile?
|
Quote:
|
prelungim...
|
1 Attachment(s)
dupa cum am promis,masina este gata,o postez aici.nu ar trebui sa fie nici o problema atat timp cat nu am concurent.spor la treaba si celorlalti concurenti.
|
Mai miscam si noi ceva??
|
incet dar sigur, construim :D tu ai terminat ce mai vrei:lol:? mai suntem eu cu skelter!
|
A cam trecut termenul....cum stati?
|
Quote:
|
Eu stiam ca termenul este azi pana la ora 22:00
Asa a fost si la celelalte runde. As fi fost gata daca nu ar fi trebuit sa o iau de la capat del a un anumit punct. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning