![]() |
x custom tuning Bucuresti
8 Attachment(s)
va salutam cu respect, ne face o deosebita placere sa facem parte din acest forum si sa va putem oferi serviciile noastre.
am ajuns la aceasta concluzie indemnati fiind de zedu multi dintre voi il cunoasteti. in momentul de fata ursul lui este in garajul nostru de care ne ocupam si il pregatim ca in scurt timp sa il scoatem pe strada. prelucram piese de caroserie : bari, praguri, eleroane,evazari aripi, prelungiri bari, bad boy,astupari manere usi,astupari bandouri,portbagaje clean,modificari borduri, fetze usi ,incinte woofer,reparatii bari praguri din plastic sau fibra intrun cuvant tot ce tine de fibra. Vopsitorie Tinichigerie usoara. Polish faruri. Polish caroserie. Mecanica. Electrica 0769986902 0760197963 si acum cateva din proiectele si lucrarile noastre. mai intai ursul 2.5 turbo al lui robert ( ZEDU) cum il stiu multi dintre voi. cam asa a venit la noi si la ora actuala arata muuuult mai bn. |
Re: x custom tuning
10 Attachment(s)
cateva foto cu seturi de jante vopsite de noi
|
6 Attachment(s)
carene mtor de circuit, reparate si vopsite apoi perla violet, rosie si lac
|
4 Attachment(s)
evazari aripi urs.
|
7 Attachment(s)
eleron tip csl si bad boy.
|
4 Attachment(s)
Gelly. modificare bara fata, bara spate, praguri si portbagaj clean.
|
5 Attachment(s)
modificare, prelungire bara pisica si vopsire.
|
10 Attachment(s)
o altfel de tigra. o tigra unica. modificari aduse; bari, praguri,bad boy, vopsit total, vopsit jante, cateva mdificari la electrica, mecanica etc.
|
8 Attachment(s)
pun si eu cateva poze...si chiar recomand ....... pe unde am fost imi cereau niste sume imense......eu unu pana acum sunt multumit ..
|
3 Attachment(s)
vectra b. astupate bandouri, portbagaj clean si bad boy.
|
10 Attachment(s)
audi a 3. evazari aripi fata spate, modificare bara fata- spate,praguri, portbagaj clean,eleron luneta astupare bandouri.
|
8 Attachment(s)
instalatie schimbata total si multe altele in plus decat era prevazut din fabrica un aro 244 de off road.
|
8 Attachment(s)
unii dintre voi cu siguranta il stiu pe EZY. a mai aparut si un fiat si in curand si tico.toate by x custom.
|
5 Attachment(s)
golf 5. daca stie cineva de el, aceasta masina am preluato ca si proiect de la sparly, iam refacut tot cap coada: bari praguri, capota integrala din fibra,haion etc.
|
8 Attachment(s)
modificare bara pisica si lip plus vopsit.
|
2 Attachment(s)
si poze cu carenele reparate si vopsite si motorul de circuit echipat
|
2 Attachment(s)
fiat punto schimbat radiatoare,tragar, tinichigerie capota aripi si reparatie bara si vopsita toata fata.
|
10 Attachment(s)
un altfel de 405. bara fata bara spate si praguri, bad boy,vopsit total galben cu perla violet albastra si rosie, jante vopsite violet cu perla xiralica( toate culorile de perla),stikher bomb pe etrieri, tamburi si anumite elemente la interior.
|
1 Attachment(s)
Salut. Poti sa imi faci si mie prelungirea asta la eleron)
|
da cum sa nu. doar ca imi trebuie si o poza din lateral sa imi pot da seama exact de forma si dimensiuni.
|
Re: x custom si cateva foto cu ursul aproape de final
10 Attachment(s)
cateva foto cu ursul 2.5 turbo al lui robert ZEDu. azi a prins viata si culoare.
|
5 Attachment(s)
sa pun si eu cateva poze
|
Am si eu nevoie de un eleron de CSL pentru E46 coupe... Imi trebuie numai bucata aia de fibra sau de plastic sa o montez pe portbagaj, si sa o finisez eu! rog pm daca se poate.
|
10 Attachment(s)
cum a venit si cum a iesit. zeci de ore,zile de munca. rezultatul va lasam pe voi sa il apreciati sau criticati.
|
Felicitari pentru lucrarile pe care le-ati facut sa aveti spor la lucru in continuare :D
|
8 Attachment(s)
bara mercedes ochios. reparata, reconstruita ,modificata, imbracata in fibra total si vopsita.
|
6 Attachment(s)
si asta a iesit dintr-o bara facuta tandari.
|
6 Attachment(s)
pasaje lipsa, reconstruite din fibra si vopsite la o vectra
|
8 Attachment(s)
carene reparate si vopsite de honda CBR de 1000
|
5 Attachment(s)
honda prelude. evazari aripi si prelungire bara si vopsire.
|
sal
as dori si eu sa vopsesc integral un Audi A4 b7 break negru mat. Ma intereseaza daca faceti,un pret si cat dureaza? |
salutare..
un difuzor bara spate (cea stock) pentru astra g hatchback...cat costa?( inclusiv vopsit negru) !? |
Re: x custom tuning Bucuresti
4 Attachment(s)
o corsa de care sia batut joc cnv. sa dat jos tot si sa refacut din nou.
|
6 Attachment(s)
acum arata cam asa. si se lucreaza intens. speram si ne dorim ca pana
de paste sa fie gata cu tot cu vopsit. |
raspuns foarte prompt..de telefon nu mai zic...recomand :)))
|
5 Attachment(s)
proiect finalizat.
|
6 Attachment(s)
ce se poate scoate dintrun mini chooper. modificari,modificari si iar modificari,o nebunie custom.
|
10 Attachment(s)
asa a venit la noi corsa si dupa zile de munca a iesit cv unicat,a primit un kit nou bari praguri,bad boy, eleron si o vopsire totala cv unicat.
|
5 Attachment(s)
pisica reconstruire pasaje , schimbare praguri si vopsire totala.
|
7 Attachment(s)
un altfel de mini chopper. o idee mai veche. am avut nevoie si de muze :manechine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:10. |
- Copyright 2026 4Tuning