![]() |
Sunt din Teleorman mai precis Turnu Magurele...am cumparat un fiat grande punto de curand si urmeaza sa ii fac un tuning interior deocamdata ..ca atat ma tin buzunarele urmand ca pana la sfarsitul anului sa ii comand si un exterior de invidiat....merci anticipat .Daca pot ajuta in vreun fel comunitatea ...fell free to ask
aaaa Apropo cred ca avem in orash cea mai tare masina tunata din Romania..un S classe de la mercedes nou noutz...seamana cu o nava spatiala...cand am ocazia trimit si niste poze...pentru cei din Turnu Magurele (stiu ei la ce ma refer) |
Re: Teleorman
cine imi poate spune cum pot intemeia o comunitate 4tuning in alexandria, si orasul nostru detine o multime de masini preparate si cred k ar fi timpul sa incalzim cauciucurile intr-o competie si in orasul nostru, si sa nu mai fim nevoiti sa fim fugariti de POL....cine se mai ofera sa intre in aceasta comunitate dak va si finalizata....astept raspunsuri
|
Salut, cand ne intalnim pe la platforma ANN ?
|
vali_christi ce numar ai la masina poate te cunosc. Unde e ANN asta ? :shock:
|
AlinD Salut, cand ne intalnim pe la platforma ANN ?
momentan am permisul suspendat.....dar dak vrei ne intalnim cand vrei tu |
4 Attachment(s)
Salut, zau de nu va-ti gandit bine voi cu o "comunitate 4tuning" in Alexandria dar nu prea ar avea rost,va zic yo nu prea sunt strazi pe la noi paici sa organizezi ceva de amploare... putem sa ne laudam si noi decat cu platforma k in rest e vax ;) aaa si fiti atenti voi astia din turnu kiar e un S classe acolo tunat de ASMA design i se mai spune si masina traficantilor de droguri :P o sa va bag si niste poze :P am cateva dar nu prea au claritate o sa va dau situ ;)
http://www.asma-design.de/ |
nu conteaza strazile...e vb de a creea o comunitate aici,...si dak va exista in final poate cu acordul politiei si primariei vom putea aduce masini din tara si chiar sa facem un concurs de liniute pe dunari...dar asta este esentialul sa ne strangem cat mai multzi si sa facem ceva
|
tu esti din alexandria sau din apropiere... cati ani ai... pe unde inveti, poate ne si cunoastem :) ar fi bine sa ne strangem intr-o zi cativa si mai discutam...
|
sunt din alexandria, 22 ani, student in oras, da poate sambata viitoare la platforma
|
perfect atunci mai tinem legatura ;) yo am 18 sunt cu bacu acum dar scap yo si de el...
|
scap intr-un fel sau altul de el :D Deci cum ramane? facem un grup restrans?
|
cu sigurantza facem un grup in alexandria ( TR 01 UJF & TR 03 GVI):2gun:
|
yo deja am 3 dacii aliniate la start, mai gasiti si voi si ne intalnim sambata pe platforma la 15:00, dak nu o lasam pe alta datahttps://forum.4tuning.ro/imagehosting...ed7bea5680.jpg
|
hai ca o sa trec si eu cu niste tovarasi pe acolo, daca nu te recunosc (f probabil)vino tu la mine, am un opel caravan albastru:)
|
ok, foarte bine....dar vezi k am deschis un thread Alexandria, e mai jos, unde putem discuta
|
bai ce facetzi mah....spunetzi k venitzi si canci...nu apare niciunul...yo am fost acolo cu patru masini 4 dacii, si le-am carjit de le-au sarit capacele si pe langa astea ne-am mai ales si cu o treapta a 3 a care nu mai intra si un cablu de aceleratie rupt...va spun astea asa k sa va facetzi o idee k avem si noi ceva de spus si vrem sa facem ceva, poate sambata viitoare ne vom intalni dar pe la 19:00 asa
|
Da frate azi la 3 am fost retinut cu o problema acasa si nu am putut sa ajung. Pana sa plec io am auzit ca ati ajuns acasa deja. Mai pe seara asa e perfect ;)
*mai reparati la ele sa le carjiti si sambata viitoare 8) |
sooper mercedesul ala s-clase:lol:
|
ma bucur k apreciaza cineva masina aia....dupa cum am vazut multora nu le place dar dak ar avea una in ograda nu le-ai da de nas,oricum sunt mandru k aveam o astfel de masina in judetzul nostru
|
Quote:
|
B-63 FVH fiat grande punto
vali_christi id de mess (TUrnu Magurele) |
Mercedesul este doar una dintre masinile fratzilor Codrea. Mai au un Porsche Cayenne cu un sistem de evacuare care te scoala din mortzi, un Pontiac Fierbird si ink vreo kteva nebunii
Ideea voastra e una buna, insa numai sa se gaseasca ktziva baietzi seriosi |
salutare.
mai baieti din 2007 ati lasat-o moale? pt alexandria hai sa ne apucam sa ne strangem ori pe platou in padure sau la trezorerie. o sa incerc sa fac un thread si pe alexandriaforum. poate o sa avem noroc. va astept cu propuneri. |
Frate si ca o lasam moale, si ca incercam ceva, tot nu ai cu cine
Yow am vrut sa vb cu Vali, sa mergem sa vb cu cineva, ori facem o filiala de Teleorman, a unui club, ori facem noi un alt club... Cel mai bine ar fi sa facem o filiala de Teleorman a unui club... Am putea sa incercam cu NSL, ca nu cred ca Florica ar zice nu... |
pai daca plecam cu premiza asta de la inceput normal ca nu o sa facem nimik.
hai sa ne implicam ,dam link-ul prietenilor din tr. pe mess etc,il facem cunoscut. pana ne strangem cativa. apoi vedem ce facem. |
Nu trebuie sa fim 1000
Trebuie sa fie minim 3 masini din cate stiu yow O sa vb cu prietenii mei din NSL si o sa ii intreb pe ei ce si cum, si daca treaba se da buna, o sa vorbesc si cu Florica |
vezi ca mai e si daniel toa de la tine din turnu care vine sigur.
il gasesti aici,ia si tu legatura cu el. https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/41095-alexandria/page-3.html |
Lasa mah ca asa d-astia din gura cunosc destui...
Dar fapte? Cand or auzii de bani, itzi dai seama ca pe totzii "ii suna mama" |
vb cu daniel ca vine sigur.
|
Yow sunt in Bucuresti acum, si nu cred ca mai ajung prea curand acolo...
Ideea e ca nici Dani nu cred k ami e in Turnu... Oricum, e destul de greu sa facem ceva acum, pt ca majoritatea sunt plecatzi... |
gata am inteles.
asta e eu incerc sa strang cat pot. chiar astept sa vad cati o sa vina vineri. |
Sincer nu cred ca o sa scotzi prea mult
Ca daca vin 3 d-ale "baiatu lu tata", mai bine pleci acasa, zau |
asta e ,altii de unde?
e bine daca or sa vina si ei :) |
mai fratilor...hai sa ne intelegem....ca s-au deschis multe threaduri si nu cred ca isi au rostul sunt facute pe Teleorman, Alexandria, Rosiori de Vede si Turnu Magurele....ce vreau sa spun, aici trebuie sa ne implicam toti, din toate orasele judetului si sa discutam pe threadul Comunitate 4Tuning Teleorman, nu pe toate threadurile ca asfel eforturile noastre de a face ceva nu vor fi intelese, deci propun sa discutam acolo, sa postam poze cu intalnirile noastre (acolo), nu conteaza cati vom fi la inceput....ca pe parcurs vor aparea si alti, si nu trebuie neaparat ca si acestea sa aibe cont pe 4T, poate nu au posibilitati sau poate nu sunt pasionati de PC, important e sa fie pasionati de masini si tot ce tine de aceasta latura
|
eu am postat peste tot.
am lasat link pt "teleorman" si "alexandria forum" tocmai pt ai putea strange pe eventualii doritori sa posteze intr-unul din cele 2 link-uri. sper ca m-am facut inteles. |
te-am inteles....si nu cred ca am zis ceva nepotrivit mai sus
|
nu,din contra.
e bine sa inteleaga toata lumea.:) |
De vorbit se vorbeste mult, dar cand e vb de facut, majoritatea se retrag
Yow as incerca sa vorbesc cu cateva persoane, sa vedem cam de ce e nevoie, insa voi trebuie sa venitzi cu lumea... Si apropo de ale "baietelu' lu' taticu", cu ei nu o sa faci nimic. De ce? Pentru ca ei daca se baga in asa ceva,majoritatea, o fac doar pt femei si alte faze de genu... Nu o fac din pasiune... |
la oameni de genu asta <<baiatu lu taticu>> nu vom apela pentru ca sunt satul de ei, dastea care iau masina lu taticu si cauta sa se dea ciumegi, sau daca au bani sunt ciumegi;
on - avem nevoie doar de aceea care sa aibe pasiunea asta a masinilor si inca ceva daca apar dastea care vor sa demonstreze ca e mai bun ca altu vor primi eject, trebuie sa fim o echipa, nu rivali sau ,, invidiosi ,, uni pe alti |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:33. |
- Copyright 2026 4Tuning