![]() |
Membrii noi
1 Attachment(s)
Aici o sa apara si restul de membrii care nu au fost prezenti la ultima intalnire.
Nicola, sa pui tu poze cu restul membrilor ca eu nu am toate pozele. PS. passatu ala v6 tdi 4motion ai poze noi sau le pun eu pe astea pe care le am? Acum sa trecem la membrii noi : adytt cu dacia 1410 TLX |
2 Attachment(s)
Robert - VW Passat V6 TDI 4MOTION
|
baga poze cu passatu albastru.. ;)
|
Re:
Quote:
|
...asa :)
|
masina lui adytt nu mai exista la ora asta, ieri a fost avariata in mare parte, nu se mai poate repara.. revenim cu detalii
|
Adytt ne pare sincer rau. Anunta-ne daca te putem ajuta cu ceva
|
Multumesc pt sustinere...
Multumesc. pt sustinere, apreciez gestul vostru... sambata la ora 3 o sa vin si eu in strand.
o sa scanez pozele cu masina dupa accident si o sa le pun aici daca este in regula. Conduce-ti cu grija... e rau cand se intampla asa ceva... din pacate riscul exista de fiecare data cand te urci la volan... ce pot spune acum, e ca pasiunea face viata frumoasa si te ajuta sa continui si dupa astfel de intamplari nefericite. |
adytt...pe bune chiar imi pare rau, vorba lu dycu...daca putem sa te ajutam cu ceva...
|
Poti pune pozele aici
|
1 Attachment(s)
membru nou vso
uitati si topic cu BMW-ul lui aici https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=7768 BUN VENIT Andrei (vso) !! PS. am pus si o poza sa vedeti si aici masina |
salutare lume!!!!!
nice to meet u all!!!! |
bun venit printre noi!
sa ii ceri nr meu de tel lu MMihai sa ne intalnim. astept un semn de viata de la tine |
Re:
bun venit , lume noua !
N2O power...ha?? or u wish??? ne vedem p 'strade' ... |
SAL, AGAIN EVERYBODY!!!!
|
3 Attachment(s)
Razvan - Megane 1.9dti
|
Salurate FSR ....o filiala Constantza nu avetzi de gand sa faceti ? :D ...sau cum ma inscriu si eu in clubul vostru daca nu stau in Pitesti ?
Bafta |
daca esti interesat sa te implici, putem cu ajutorul tau sa facem filiala si la mare :) .. hai ca vb pe mess id-ul meu e mihai144 si al lui [cash]Sexy : ombladon_pitesti cu el o sa vb mai multe detalii in legatura cu eventualul statut pt el e presedintele clubului
sa auzim de bine ! bafta! |
Re:
betonnn... sper sa vina nenea din constanta k are cielo...he he...
deci vreau si io sa shtiu cum fac bordul rosu...cum era megane-ul ala... neaparat ! si m-o costa...? :?: |
...sa intzeleg ca si tu tot cielo ai ? :D
|
Re:
da...destul de cazut dar stema nu i-a cazut deocamdata... :lol:
[img]https://i3.photobucket.com/albums/y56/sco211/ARI.jpg[/img] |
Sal alzz sunt si eu nou pe aici :D Super taree clubul vostru \"FullSpeed Racing\" Sper sa reuseasca 05_SCS sa infiinteze acest club in constanta...Eu unu abea astept sa se formeze si la mare o ekipa FullSpeed 8) Sa ne auzim cu bine si multa bafta in continuare !!!! 8)
|
Arata bine masina sco211, nu pare \"cazut\" cel putin din poza. De venit in Pitesti am sa vin in primul rand pentru a ne cunoaste mai bine si pentru a termina treaba cu actele pentru infiintarea filialei CT.
Poate ne intalnim si pe 14 pe aeroport la tuning show daca veniti. Bafta si numai bine. |
Re:
100 in 100 ne intalnim pe acolo....nu shtiu daca o sa ne cunoastem... :)
nu o sa fiu cu asta k konsuma multa benzina ... dar ce conteaza? omul sau masina.... :roll: normal k masina...dar ne vedem p acolo... |
In doua saptamani imi iau si eu masina, si la inceputul lui octombrie o sa incerc sa intru in club, si sa fiu activ si pe forum, si sa fiu vazut si mai des prin Pitesti...
|
snip3r asa te vreau :twisted: 8)
multa bafta cu masina! |
Pentru cei care nu au putut sa ajunga la Tuning Show din data de 14.08.05 FSR Constanta ofera gratis un DVD cu ce am filmat acolo :D
Daca doriti sa intrati in posesia DVD'ului trimiteti adresa pe MI. Bafta all. |
asa sef! meserie! :)) vreau si eu unul neaparat :twisted: detalii pe mess ;)
|
ocs...eu sunt la mare...plec martzi sau miercuri
vb cu mihai sa iti dea nr meu de tel si sa ne int...eventual sa imi dai si un dvd :D |
Ahhh ce bine ma simnt sa fiu printre voi 8) 8) 8) 8) 8)
|
asa asa .. constanta rulzzz :lol: :twisted:
|
3 Attachment(s)
Bogdan - Mitubishi Lancer 2.0 135cp
|
1 Attachment(s)
interior :arrow:
|
3 Attachment(s)
motorul e ca la evo8 .. dar aspirat
|