Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Virtual 4Tuning League (https://forum.4tuning.ro/247-virtual-4tuning-league.html)
-   -   Votare Runda 1 V4TL (https://forum.4tuning.ro/247-virtual-4tuning-league/385739-votare-runda-1-v4tl.html)

Ca$$ 20-08-13 20:30

Votare Runda 1 V4TL

2 Attachment(s)
inainte de toate, mii de scuze pentru intarziere :rolleyes2

Reguli:
1. participantii sunt obligati sa voteze in toate grupele, cu exceptia grupei din care face parte
2. NU postati masinile in topicurile proprii pana cand nu se termina votarea
3. votarea tine pana vineri la ora 22:00
4. cine nu voteaza, automat va pierde in runda 1
5. cine pierde in runda 1, nu iese din concurs, ci va continua, dar pe paritatea "LOOSER BRACKET". trebuie sa pierzi de 2 ori pentru a iesi definitiv din concurs
6. Votarea va fi de urmatorul fel: criteriul 1 - lucrarea X, criteriul 2 - lucrarea Y, criteriul 3 - lucrarea X, criteriul 4 - lucrarea Y, criteriul 5 - lucrarea X => scor: lucrarea X 3 - 2 lucrarea Y => castigator, lucrarea X, se va face la fel pentru fiecare grupa.
CRITERIILE SUNT:
-Complexitate : complexitatea kit'ului , bg'ului , paintjob'ului si a reflexiilor.
-Creativitate : originalitatea elementelor de mai sus(creativitate)
-Executie : gradul de detaliere al lucrarii , calitatea texturilor si a imbinarilor intre elementele de caroserie , bg etc.
-Efect : efectul artistic al imaginii.
-Realism: aici se va puncta realismul imaginii si nu posibilitatea transpunerii proiectului in realitate si tot aici se vor depuncta obligatoriu wip'urile.

Spor la VOT!

Ca$$ 20-08-13 20:33

Re: Votare Runda 1 V4TL

2 Attachment(s)
GRUPA 3: LOVENADY vs. SKELTER (masinile nu sunt neaparat puse in ordinea numelor)

Ca$$ 20-08-13 20:34

2 Attachment(s)
GRUPA 4: CANNONBALL vs. MIRCEASYLVIU (masinile nu sunt neaparat puse in ordinea numelor)

Ca$$ 20-08-13 20:36

2 Attachment(s)
GRUPA 7: DANY2GOOD4U vs. CASS (masinile nu sunt neaparat puse in ordinea numelor)

Ca$$ 20-08-13 20:36

GRUPA 1, GRUPA 2: NU S-A PREZENTAT NICIUN CONCURENT

Ca$$ 20-08-13 20:37

1 Attachment(s)
GRUPA 5: castigator REME

Ca$$ 20-08-13 20:39

1 Attachment(s)
GRUPA 6: castigator FEAR

Ca$$ 20-08-13 20:40

1 Attachment(s)
GRUPA 8: castigator S0R1N

lovenady 20-08-13 20:46

grupa 4 :
-Complexitate : masina 1
-Creativitate : masina1
-Executie : masina 1
-Efect : masina 1
-Realism:masina 1
scor : 5-0 pt masina 1

grupa 7:
-Creativitate : masina 1
-Realism:masina 2

scor : 4-1 pt masina 1

Reme 20-08-13 20:55

Gr. 3

complexitate -> Masina 2
creativitate -> Masina 1
executie -> Masina 1
efect -> Masina 1
realism -> Masina 1

=> 4 - 1 pt Masina 1

Gr. 4

complexitate -> Masina 1
creativitate -> Masina 1
executie -> Masina 1
efect -> Masina 1
realism -> Masina 1

=> 5 - 0 pt Masina 1

Gr. 7

complexitate -> Masina 1
creativitate -> Masina 2
executie -> Masina 2
efect -> Masina 1
realism -> Masina 1

=> 3 - 2 pt Masina 1

felicitari castigatorilor celorlaltor grupe!

cannonball 20-08-13 22:00

Grupa 3
Complexitate-M2
Creativitate-M1
Executie-M1
Efect-M2
Realism-M1
=> 3-2 pt masina1

Grupa 7
Complexitate-M1
Creativitate-M1
Executie-M2
Efect-M1
Realism-M2
=> 3-2 pt masina1

Skelter 20-08-13 22:13

Grupa 4
Complexitate-Masina 1
Creativitate-Masina 1
Executie-Masina 1
Efect-Masina 1
Realism-Masina 1
=> 5 -0 pentru Masina 1

Grupa 7
Complexitate-Masina 1
Creativitate-Masina 2
Executie-Masina 1
Efect-Masina 1
Realism-Masina 2
=> 3-2 pentru Masina 1

dany2good4u 20-08-13 23:25

Grupa 3

-Creativitate : masina 2
scor : 4-1 pt masina 1

GRUPA 4

-Creativitate : masina 1
scor : 5-0 pt masina 1

Mehe 21-08-13 00:01

off : Salut ! scuze ca nu am trimis lucrarea am fost si eu la mare si .. in consecinta nu am avut nici net nisi PS xD ... data viitoare :) , scuze reme , scuze cass ca v-am facut sa asteptati !

acu votarea :

grupa 3
complexitate -> Masina 1
creativitate -> Masina 2
executie -> Masina 1
efect -> Masina 1
realism -> Masina 1

castigatoare masina 1 cu scorul 4-1

grupa 4
complexitate -> Masina 1
creativitate -> Masina 1
executie -> Masina 1
efect -> Masina 1
realism -> Masina 1

castigatoare masina 1 cu scorul 5-0

grupa 7
complexitate -> Masina 1
creativitate -> Masina 2
executie -> Masina 1
efect -> Masina 1
realism -> Masina 1

castigatoare masina 1 cu scorul 4-1

s0r1n 21-08-13 14:04

grupa 3
complexitate -> Masina 1
creativitate -> Masina 1
executie -> Masina 1
efect -> Masina 1
realism -> Masina 1

grupa 4
complexitate -> Masina 1
creativitate -> Masina 1
executie -> Masina 1
efect -> Masina 1
realism -> Masina 1

grupa 7
complexitate -> Masina 1
creativitate -> Masina 1
executie -> Masina 2
efect -> Masina 1
realism -> Masina 2

castigatoare masina 1 cu scorul 3-2

Fear 22-08-13 08:27

1 Attachment(s)
Grupa 3:
Complexitate: Masina 2
Creativitate: Masina 2
Executie: Masina 1
Efect: Masina 1
Realism: Masina 1
Scor: 3-2 pt masina 1

Grupa 7:
Complexitate: Masina 1
Executie: Masina 2
Efect: Masina 2
Realism: Masina 2
Scor: 4-1 pt masina 2

Grupa 4:
Complexitate: Masina 1
Executie: Masina 1
Efect: Masina 1
Realism: Masina 1
Scor: 4-1 pt masina 1

Insa initial am vrut sa nu votez la aceasta grupa, intr-adevar masina 1 arata superb dar sunt in dubii mari, iata si de ce...->

Reme 22-08-13 10:19

am vazut si eu treaba asta, dar am zis sa nu fiu singurul care posteaza asa ceva :shock: exista o asemanare foarte mare intre cele doua, dar cea de sus nu e VT :D din cate stiu...

UndergroundDesigns 22-08-13 11:37

Cred ca asta este un caz de C/P masiv

cannonball 22-08-13 13:49

Underground pe tine te depaseste lucrarea asta si iti inteleg comentariul:rolleyes2.
@ fear : Ma asteptam pana la urma la un comentariu ca al tau dar nu de la tine care zici ca mai stii si brush.:x
Daca ati fi dat mai multa atentie detaliilor ati fi vazut ca nu e c/p. Aveti wip-uri la mine pe topic.

Fear 22-08-13 14:36

Quote:

Originally Posted by cannonball (Post 5554774)
Underground pe tine te depaseste lucrarea asta si iti inteleg comentariul:rolleyes2.
@ fear : Ma asteptam pana la urma la un comentariu ca al tau dar nu de la tine care zici ca mai stii si brush.:x
Daca ati fi dat mai multa atentie detaliilor ati fi vazut ca nu e c/p. Aveti wip-uri la mine pe topic.

In primul rand lucrarea ta se incadreaza la C/P masiv, intrucat ai copiat tot de pe acea silvia si ai facut pe ici pe colo rebrush. In al doilea rand insinuezi faptul ca nu stiu brush,de ce? Iti pot demonstra oricand ca stiu cel putin la fel de bine ca si tine!
Iar in al treilea rand, am invatat ca pe forumul asta, cand miroase a cv dubios, intrebi, eu nu te-am acuzat de nimic initial, insa tu ai interpretat gresit opinia mea!
Cu atitudinea asta... m-ai dezagit si nu cred ca numai pe mine.
Have a nice day!

cannonball 22-08-13 15:03

N-am insinuat ca nu stii brush ci tocmai pt ca stii cum e cu brush'ul ma asteptam sa intelegi cum a fost facuta.Caroseria masinii nu are nici macar un pixel copiat de pe cealalta , a fost facuta eyedropper-brush si nu "..pe ici pe colo rebrush.." cum spui tu. Daca vrei sa ma crezi bine daca nu asta e , pana la urma nu tie trebuie sa-ti demonstrez ca masina a fost facuta conform regulilor concursului.

Ca$$ 22-08-13 19:51

dudes... chill... stiu intreaga evolutie a masinii... nu e C/P... calmati'va

lovenady 22-08-13 19:52

nu e c/p ,doar a avut donoru bun , hai votati cati mai multi ,ca parca erati nerabdatori

mirceasilvyu 22-08-13 21:30

Quote:

Originally Posted by lovenady (Post 5555005)
nu e c/p ,doar a avut donoru bun , hai votati cati mai multi ,ca parca erati nerabdatori

Nu votez ca nu are rost.Dar forumul asta se duce de rapa cu C/P fie de la lucrari facute de alti sau firme de tunning.Si cand se baga un parlit de utilizator sa comenteze ceva este aburit de comentari grele de iti vine sa stai cu dex-ul langa tine.Treaba se impute de sus si e foarte "exceptional"ca nu se rezolva nimic.

Este adevarat ca am facut o mare gresela la inceput,dar m-am resemnat.Dar totusi ,ulitilizatori care nu sunt de azi pe maine pe forum fac greseli de iti vine sa te intrebi "cum naiba?",ei ar trebui sa fie un exemplu,nu?

M-am saturat de toate astea dar totusi cred in schimbare,sper sa vina.Pana atunci,eu imi fac veacul pe altundeva...Va doresc succes....!!!
Va ure

s0r1n 22-08-13 21:48

Ma frate ,te-ai suparat ? :|

dany2good4u 22-08-13 22:14

cam mult tam-tam,masina nu e c/p , el a refacut masina complet prin brush,are cateva elemente care sunt c/p dar nu este masiv.se poate spune de idea de tuning a masinii ca este c/p,dar asta e alegerea lui,practic nu a incalcat nici o regula,teoretic sa spunem ca da.

EDIT: haideti la vot fratilor! "daca ma alegeti pe mine o sa asfaltez toate drumurile" :)))

cannonball 22-08-13 23:06

Ma acum ca sa nu se supere nimeni eu propun ca Reme sau Ca$$ (care o vrea) sa faca un poll din ala non-public( pt ca fiecare sa voteze exact asa cum gandeste) unde sa se voteze iesirea mea din concurs. Daca am gresit , afara cu mine:D

dany2good4u 22-08-13 23:24

Quote:

Originally Posted by cannonball (Post 5555159)
Ma acum ca sa nu se supere nimeni eu propun ca Reme sau Ca$$ (care o vrea) sa faca un poll din ala non-public( pt ca fiecare sa voteze exact asa cum gandeste) unde sa se voteze iesirea mea din concurs. Daca am gresit , afara cu mine:D

tu ce promiti pt voturi favorabile? :))

nu au pt ce sa te scoata din concurs....masina e full brush si nu e interzis,asa ca nu vad problema,singura chestie care se poate face e sa te depuncteze la creativitate :))

cannonball 22-08-13 23:41

Intr-adevar creativitatea lucrarii mele tinde spre zero , pt mine masina asta fiind mai mult un exercitiu de brush dar am vazut ca majoritatea au remarcat asta si m-au depunctat corect.
Hai ca am facut pagina asta numai flame si off-topic:lol:

Fear 23-08-13 09:58

Quote:

Originally Posted by cannonball (Post 5555174)
Intr-adevar creativitatea lucrarii mele tinde spre zero , pt mine masina asta fiind mai mult un exercitiu de brush dar am vazut ca majoritatea au remarcat asta si m-au depunctat corect.
Hai ca am facut pagina asta numai flame si off-topic:lol:

cannonball, sa nu crezi ca am cv cu tine, cat despre masina, mai bine lasam urmatoarele lucrari sa vorbeasca :D, cred ca asa ar fii cel mai bine :D

UndergroundDesigns 23-08-13 13:00

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cannonball (Post 5554774)

Zici tu ca ma depaseste?Hmm da intradevar ai mai multa experienta in cea ce inseamna VT dar spre nefericirea ta nu ma depaseste asa de mult iti las si o poza sa vezi cam cu cat ma depasea.Intradevar am selectii colturoase oboseala cateodata isi spune cuvantul.Acuma ce ar fi sa ii dam deoparte pe toti astialalti care sunt la inceput ?Chiar nu inteleg deloc comentariul tau noi ne-am dat cu parerea.Daca intradevar nu era C/P masiv puneai poze cu evolutia si atat trbuia sa fie comentariul tau nici de cum ce ai scris tu acolo.:D

Underground

s0r1n 23-08-13 13:02

Quote:

Originally Posted by UndergroundDesigns (Post 5555533)
Zici tu ca ma depaseste?Hmm da intradevar ai mai multa experienta in cea ce inseamna VT dar spre nefericirea ta nu ma depaseste asa de mult iti las si o poza sa vezi cam cu cat ma depasea.

Cu mult ;)

UndergroundDesigns 23-08-13 13:05

As fi curios sa vad ce lucrari faceai tu la inceput, chiar foarte curios.

Skelter 23-08-13 17:18

Haideti sa ne intoarcem totusi la votare.
Sa voteze toata lumea care a intrat pe aici si a lasat reply ca sa se termine mai repede.

cannonball 23-08-13 18:32

Quote:

Originally Posted by UndergroundDesigns (Post 5555538)
As fi curios sa vad ce lucrari faceai tu la inceput, chiar foarte curios.

Nici pe departe atat de bune ca ale tale dar ideea era alta ca daca vedeam o masina peste nivelul meu nici prin cap nu-mi trecea sa o comentez de rau , mai ales ca atunci cand am inceput sa fac eu vt erau unii pe aici cu niste comentarii atat de dure ca nu stiu cati dintre voi incepatorii de acum ati mai fi continuat.
Cat despre lucrarea ta chiar imi place , mai ales ca faci vt de putin timp dar parerea mea (si sunt cat se poate de obiectiv) e ca tot nu se ridica la standardele lucrarii mele.Indiferent ce crezi tu sau ce crede lumea de pe aici masina mea(partea de caroserie) e brush curat , n-am adaugat reflexii sau copiat texturi din alte parti , am crezut ca se va observa asta din wip'uri dar se pare ca "reaua credinta" a dominat spiritul de observatie al unora.

Si adevarat vorbeste Skelter dati cu votul ala odata indiferent daca mai sunteti sau nu in concurs.

dany2good4u 23-08-13 19:46

conflictul asta mai are putin si ajunge in ziar...cand e vorba de cearta sunt toti prezenti,la votat abia jumatate din cei inscrisi...

edit:omul a dovedit ca nu e c/p masiv,e fullbrush,acum trecem peste,il depunctam la creativitate si gata.

UndergroundDesigns 23-08-13 21:44

Quote:

Originally Posted by cannonball (Post 5555758)
Nici pe departe atat de bune ca ale tale dar ideea era alta ca daca vedeam o masina peste nivelul meu nici prin cap nu-mi trecea sa o comentez de rau , mai ales ca atunci cand am inceput sa fac eu vt erau unii pe aici cu niste comentarii atat de dure ca nu stiu cati dintre voi incepatorii de acum ati mai fi continuat.
Cat despre lucrarea ta chiar imi place , mai ales ca faci vt de putin timp dar parerea mea (si sunt cat se poate de obiectiv) e ca tot nu se ridica la standardele lucrarii mele.Indiferent ce crezi tu sau ce crede lumea de pe aici masina mea(partea de caroserie) e brush curat , n-am adaugat reflexii sau copiat texturi din alte parti , am crezut ca se va observa asta din wip'uri dar se pare ca "reaua credinta" a dominat spiritul de observatie al unora.

Si adevarat vorbeste Skelter dati cu votul ala odata indiferent daca mai sunteti sau nu in concurs.

Eu in comentariul meu am spus ca Cred ca este C/P nu am zis direct pentru ca nu am cum sa fac afirmatia asta pentru ca nu am de unde sa stiu .Normal ca nu se ridica la standardele tale pentru ca e o lucrare de begginer pe mine atat ma deranjat modul in care ai spus-o.

Toate cele bune Underground!

Ca$$ 24-08-13 21:32

Grupa 3

complexitate -> Masina 2
creativitate -> Masina 2
executie -> Masina 1
efect -> Masina 1
realism -> Masina 1

=> 3 - 2 pt Masina 1

Grupa 4

complexitate -> Masina 1
creativitate -> Masina 1
executie -> Masina 1
efect -> Masina 1
realism -> Masina 1

=> 5 - 0 pt Masina 1

Ca$$ 24-08-13 21:35

Grupa 3: castigatoare masina 1
Grupa 4: castigatoare masina 1
Grupa 7: castigatoare masina 1

imediat fac si etapa 2

dany2good4u 25-08-13 00:30

Quote:

Originally Posted by Ca$$ (Post 5556530)
Grupa 3: castigatoare masina 1
Grupa 4: castigatoare masina 1
Grupa 7: castigatoare masina 1

imediat fac si etapa 2

numai 3 grupe din 8...dezamagitor :(
ps:am avut rezultate bune grupa asta:)) (tinand cont ca am nimerit cu tine,sunt multumit de mine)

All times are GMT +2. The time now is 04:46.

- Copyright 2026 4Tuning