Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   PST is reborn (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/38499-pst-is-reborn.html)

97PEL 15-04-07 18:52

PST is reborn

4 Attachment(s)
am sa inep postul prin cateva poze cu ce am gasit pe masina(nasol) :twisted: .....

97PEL 15-04-07 18:58

Re: PST is reborn

10 Attachment(s)
acela era tamponul de la cutie .... :D .... a fost inlocuit (am vrut sa il salvam pe cel vechi dar nu am reusit ) hehehe
si urmatoarele poze sunt cu rugina care am gasit o pe masina (pedalierul si pragul stanga a fost schimbat din pacate nu am poze m arata dar puteti realiza dupa bucata schimbata )

97PEL 15-04-07 19:08

10 Attachment(s)
acum ateva poze cu pragul schimbat si cu usa stanga are a fost schimbata urmeaza si drapta deoarece stanga nu se mai inchidea decat cu japca :D si dreapta sa fie si ea oke :D haionul era rontait de rugina si asha ca am schimbat si pe domnul haion

97PEL 15-04-07 19:09

am scapat si cateva poze cu bordul vechi care era o rupere si scartaiala totata :D va tin la curent cu noi poze ....

Gabi_323i 15-04-07 19:13

.... o morcovarie totala :)

DnI 16-04-07 00:08

te-ai apucat sa-l reconditionezi sa inteleg ?

97PEL 16-04-07 01:20

pai cadeam din ea :))

tm8bnz 16-04-07 02:27

Pfuai,in asa hal era fostul GAM ?
Nu pot sa cred...eu care credeam ca e una din cele mai intretinute 5-uri din RO.

DnI 16-04-07 08:58

la fel si eu mereu o admiram... nu credeam ca in halu asta :shock: :shock:

mergi tot pe aspectul original sau ai de gand fibre si alte dracii ?

Gabi_323i 16-04-07 12:36

la exterior ramane la fel, alta culoare

tm8bnz 16-04-07 14:15

Vezi poate te intereseaza o aprindere din aia desteapta sa poti sa ii dai boost fara frica !
Check mi signature !

Miez 16-04-07 15:58

wow si eu eram de parere ca PST-u e bine ...

Oricum spor la treaba in continuare .. asteptam update ;)

97PEL 18-04-07 02:20

10 Attachment(s)
azi am trecut la partea dreapta unde era nasoleala aia din pozele de mai sus :D

97PEL 18-04-07 02:34

10 Attachment(s)
sus mai sunt cateva defecte (cocleala de rugina :D) gasite pe drum ... am vazut ca o sa avem surprize si la motor :D ... morcovarie totala .... astea sunt cateva poze cu ce sa pus la podea :P

97PEL 18-04-07 02:56

1 Attachment(s)
am vazut ce vinzi tm8bnz am sa vb cu proprietaru noi doar refacem decizia e a lui ;) si mai am ceva poze da mai pun si maine sa nu fac film peste noapte (unul urat pentru noi :D)
aici aveti o poza cum se lucreaza la pila .... uleiul de pila am uitat sa il pozez ... iar pentru cel care a reparat inainte sau ce a vrut el sa faca la PST sincer silionul sanitar (cel de dat la WC sa nu intre apa sub el ) nu se foloseste la autoturizme deoarece .... nu cred ca poti sa opresti sa intre apa si sa nu inainteze rugina ci doar agravezi ...
lupta cu ruugina continua asteptam cu nerabdare vositul sa avem c ce sa ne mandrim hehehehehehe

Turbo110 18-04-07 03:26

Quote:

Originally Posted by 97PEL (Post 853605)
pai cadeam din ea :))

Nu e frumos ce faceti .... nu va obligat nimeni sa o cumparati daca cadeati din ea , e o masina veche de 20 ani nu stiu ce va asteptati sa gasiti , pestisoru de aur ....

Aveti un talent in a poza in victimele nebune care luati masini proaste si le reconditionati voi ....

PEL comentariile pe ca le ai facut nu sunt placute tinand cont ca masina asta te arunca dupa sosea cu GSI'u tau iar ca parte estetica cat si tehnica sincer nici nu cred ca se compara sau mai bine zis nu merita puse una langa alta. Si tine cont ca iti compar masina cu una din care zici ca tu personal cadeai ....

Imi pare rau sa citesc cele de mai sus tinand cont de faptu ca eram acolo cand a-ti cumparat masina si vam vazut pe toti cum jubilati , va multumesc ca a-ti confirmat parerea mea care o aveam despre voi ... Sustin incotinuare ca masina nu era ghena asa cum a-ti scoso voi din comentari , era de asteptat sa gasiti asa ceva din moment ce la tinichigerie sau vopsitorie nu sa mai umblat de 4 ani .

Si v-as mai ruga sa nu intrati in polemici cu mine . Nu vreau explicatiile voastre !

97PEL 18-04-07 03:51

mane nu am dat nume nu am facut nimik sarit din comun se poate spune haz de necaz ... nu cred ca am vb de masina ta ca sa zici ceva de cat de bine arata gsi`ul macar nu am rugina pe ea si nici nu am stat 5 ani u ea in fata blocului pana sa o fac pur si simplu fac suta de km pe zi cu ea puneam motor mai mare mare da ma arde la benzina rau si cat despre R5.... e masina in propritate nu mai esti proprietar putem sa zicem ce am gasit la ea defecte daca chiar esti asa serios ia un sfat nu pune silion sanitar la masina ia o cutie de mastic pensulabil si .... e frumoasa masina si lucram cu placere la ea si sper sa nu ofensez pe nimeni si nu cred ca am tipat de bani de laci de draci sau ceva pur si simplu vreau sa invete si romanul cum sa faca si el masina si cred ca asta e si scopul la cei care refac masini si sa renunte la nea gia din ccolt cu autogenul care e feriit ca bea 3 beri si prefera sa nu zica a defapt a facut o tiganie acolo si cu arunatul de pe sosea vezi am am ondus masini oke si mult mai nervoase decat un R5 ......
am sa pun poze pentr ca la masina se munceste si suntem sigri ca se apreciaza ce se face din ea
si definal decat sa ma arunce de pe sosea in starea care era sper sa ma arunce de pe sosea in starea care va ajunge

97PEL 19-04-07 20:07

lucrarea continua ... am taiat si o mare bucata de unde venea bateria cauza rugina :D din pacate pozele maine .... spram ca saptamana viitoare sa ajunga pe la un vopsitor unde cred ca va zace si acolo vreo 2 saptamani pana va ajunge inapoi la noi ... tzin la curent :D

Miez 26-04-07 11:39

nici un update nimik ? :(

97PEL 17-05-07 22:27

sapt viitoare iese de la vopsit ... noi poze ... a durat cam mult :(

DnI 19-05-07 00:37

sunt curios cum iese masinuta ta... ai pastrat aceleasi roti ?
a ta e putin lasata de spate 2 dinti din bara de torsiune am inteles, arata foarte bine lasata putin de spate.

gabiWRC 29-05-07 15:24

TURBO 110
...DECI lasa vraja prietene omu iti arata in ce hal putea sa fie mascata masina de bine...privete DNI-UL cum arata si dupa vb ca ne referim si ce pretz a avut masina, multumesc!!!

gabiWRC 29-05-07 15:26

SCUZE nr. masini este B 78 AHA!!!

97PEL 01-06-07 19:00

9 Attachment(s)
masina se afla la vopsitor de 3 saptamani si va mai sta inca 1 saptamana nu putem sa ne plangem dar e prea mult (e bine sa dureze mai mult deoarece nu vom avea fisuri unde a necesitat chit ... a avut timp sa lucreze )
poze cu ea vopsita sapt viitoare si pe urma cu ce se monteaza pe mashina :D

Miez 02-06-07 11:39

Spor la treaba in continuare .. sunt curios cum iese ... :)

zamburic 02-06-07 18:59

hai bre nea bamse ca vreau sa ma dau si io cu ea... oricum talent masina:D... spor la treaba

cls21b_EVO 05-06-07 23:07

Se intampla ceva frumos aici :D, ma uit de ceva timp...foarte tare!
Bravo baieti, astept sa o vad gata!

DnI 07-06-07 21:17

e gata ? :D ceva noutati

NightDevil 14-08-07 00:52

Masina mai e la tine ?

Gabi_323i 20-08-07 02:36

masina e gata de o saptamana-doua, sincer vopsitoria nu a iesit la nivelul asteptarilor dar asta e .... o sa urmeze si niste poze

97PEL 20-08-07 15:18

da sa terminat de 1 luna aproape dar nu am facut poze ....
o sa ii facem cateva zilele astea sa terminam si topicul asta :D
o sa ne mutam aici https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/38480-vand-opel-kadett-cabrio-tipla.html
:D

97PEL 20-09-07 07:56

4 Attachment(s)
cateva poze de la vopsitorie si cand se montau geamurile .... din pacate nu am apucat sa fac poze cu masina gata .....

browser 20-09-07 10:33

frumos bafta in continuare :)

97PEL 20-09-07 12:17

masina e gata dar nu am facut poze ... e facut si interioru ....
ne mutam aici cu alt post https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/51821-masina-mea-opel-kadett-cabrio-tipla.html
am sa fac un set de poze la renault saptamana asta ....

97PEL 01-11-07 09:21

14 Attachment(s)
am facut cateva poze la masina pacat ca era murdara

browser 01-11-07 21:26

a iesit frumos pst-u ai grija de ea acum :)

97PEL 01-11-07 21:33

noi am refacut masina , dar am sa ii spun proprietarului
si noua ne place se putea si mai mult dar .....
asteptam sa vedem ce vrea sa faca la motor :D

mistreku 03-11-07 19:36

bv! mashina e foarte "curata"..exact cum tre`..bafta in continuare! ;)

Gabi_323i 03-12-07 11:36

cine are o caseta de directie de gtt??

97PEL 03-12-07 13:12

sa rupt caseta :|

All times are GMT +2. The time now is 17:53.

- Copyright 2026 4Tuning