![]() |
dezmembrari mazda 323????
salut stie careva un centru de dezmembrari ptr mazda 323 din 90?? nu conteaza orasul
|
Re: dezmembrari mazda 323????
ce te intereseaza de mazda 323,si din ce an?
|
am o mazda in 3 usi din 1990 si mi-ar trebui haion stop stanga spate lampa de ceata de pe haion si spoiler cu armatura care este in spate. Daca m-ai putea ajuta ti-as ramane recunascator
|
apropo daca e da-mi numarul tau de telefon pe email [email protected] ca sa te sun sa putem vorbi pe indelete. mazda pe care o am ti-am mai zis e din 90 in 3 usi are motor de 1600cmc
|
Quote:
Iar ca raspuns la intrebarea ta am gasit ceva piese la dezmembrari in Sacele, Brasov.. dar dupa noroc ..(mie imi trebuie brat stanga spate si aia aveau doar jumatatea din fatza a masinii). |
ce vrei ptr o mazda din 90?ce te intereseaza??
daca vrei scriemi pe mail"[email protected]" |
dezmembrez mazda 323 dezmembrari mazda mihaigsa2 0751325575
|
salutare baieti,am tot felul de piese de mazda 323 daca va intereseaza ceva dati-mi un buz pe mes. si vrb.
|
buz pe florin_holod
|
am si eu una complecta functionala de dezmembrat
|
an ce bani o dai pe toata,asa informativ?
|
Mai fratilor , la mazda 323 sunt mai multe variante . Specificati si voi anul , motor , etc.
|
mazda 323 an 90 tip bg
|
vezi ca merge ? bafta la vanzare , eu am o mazda din 2000 bj si aveam nevoie de un tampon motor si un senzor abs ...
|
si eu dezmembrez o maza din 92 modelul facelift in 4 usi, model 1.7 diesel...
|
Quote:
|
da le am..am masina intreaga...am pompa de apa noua, filtru de ulei, discuri de frana...icnerc sa scap de ea pentru k nu ii inmatriculata si are si ceva probleme la motor, in rest tot am bun pe ea....
|
deci [ret la telescopae ?
|
man nush ma mai gandesc...acyuma eu vreau sa dau masina intreaga..am acuma cativa clienti si apoi mai vad daca o dau sa nu pe componente...eu unu ash vrea sa o dau intreaga
|
Quote:
|
alternator 90 A 12v=500lei
electromotor =450lei deditmetru =800lei injectoare 4 buc=1200lei cutie de viteza = 900lei motor nedesfacut [sau bucati chiuloasa ,baie,admisie......] negociabil calculator = 300 euro + multe ale piese toatemodel MAZDA 323 / 94-98 masina a fost an 97 adusa germania tel.: 0765326557 preturile sunt negociabile |
cred ca glumesti . cu banii astia le cumpar noi si originale :D
|
bafta si spor la cumparaturi
hai sa vedem 1injector pe piata nou cine stie unde e facut =5-6 milioane debitmetru tot asa =15 mil. original 32 milioane , alternator 8-9 mil original =12-15 mil ,.... vezi si tu pe piata ... si mai vb. ex .: 1 set pivoti = 45lei..80 lei ... original 150-200 lei semeringuri supape 25lei original = 180-200 lei la cele originale astepti 2-3 saptamini sa ti le aduca ..... asa ca daca nuti comvine eu iti urez bafta si sa-ti mearga masina sa nu ai probleme dar bupa cum stiu eu tu ai mazda 323 din 2002 asa ca te rog nu-ti da cu parerea ca ti-a rezolvato in service mai mult de-o gramada... BAFTA |
eu nu duc masina in service , o repar eu pana la un punct . daca va fi nevoie sa o duc in service , ii dau foc . noi nu avem mecanici pentru mazda . cu piesele aste cam asa : intradevar , pot astepta pana la 28 zile pentru o piesa originala dar le cumpar direct din germania , mi le aduce u n amic . sunt mult mai ieftine . scuze daca am facut reclama negativa dar nu voi cumpara piese sh pentru masina mea . spor la vanzare
|
nu te-a obligat nimeni sa cumperi . ok dar astea sunt preturile .
|
am o mazda 323 an 90 1.6 16 valve cu faruri escamotabile si m-ar interesa cateva piese dak are cineva.astept
|
fac si eu o cerere aici ca vad ca toti vindeti si dezmembrati mazde :D
am si eu un 323 BG 91' 1.3 16v si as avea nevoie de o caroserie goala sau toata partea din dreapta fata (lonjeron, contra aripa, oala amortizor, si cred ca ar fi lonjeron superior ala de vine aripa pe el) m-ar ajuta si o masina intreaga sau fara motor chestii de genu doar sa nu ma arda prea mult la buzunar ca doar e criza :( dati un pm sau 0730810150 / 0761435436 / ym: never_ask_why |
am si eu o mazda din 90 de dat/dezmembrat.323f in 5 usi.completa
|
am eu un bg daca te intereseaza doar caroseria
eu o am complecta functionala am nevoie doar de motor instalatie si punti in rest tio dau toata la 200 euro |
Quote:
|
este inca intreaga am trimis date contact vb la tel sau mess. ok?
|
eu am spus ca am toata masina functionala
si ca am nevoie doar de pisesel care leam scris mai sus pt un proiect restul este de vanzare |
Quote:
o dezmembrezi ????? curios ...:lol: , http://www.mazda323club.myforum.ro/p...-ba-vt492.html |
dezmembrez si eu o mazda 323 f din 91 .multiple piese la preturi de bun simt si negocuabile.
|
[QUOTE=Alex_constanta;4002517]salut baieti , am shi eu nevoie de o planetara de mazda 323 bg din 94 motoru este de 1,3 16 valve stie cineva pe unde gasesc in constanta? planetara de pe partea dreapta
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:10. |
- Copyright 2026 4Tuning