![]() |
Daewo de lux
3 Attachment(s)
Daewoo a prezentat in premiera conceptul de lux L4X, derivat din modelul Holden Statesman. Berlina de lux va fi disponibila doar pentru piata coreeana si nu va fi vanduta de catre Chevrolet in Statele Unite, asa cum probabil multi se asteptau.
Modelul coreean este echipat cu un motor V6 de 3.6 litri care dezvolta 258 de cai putere. Distributia puterii catre puntea spate se face cu ajutorul unei cutii automate cu 5 rapoarte. Limuzina, cu o lungime de 5.1 metri ofera un nivel inalt de confort si spatiu, in deplina armonie cu designul elegant. Blocurile optice fata sunt bi-xenon iar cele spate LED. La interior navigatia prin satelit si scaunele incalzite electric cu masaj desavarsesc nota de lux a automobilului. La capitolul siguranta L4X exceleaza datorita airbagurilor laterale, frontale si pentru genunchii soferului. Nu exista date privind comercializarea acestui model in Europa. |
Re: Daewo de lux
nuj c sa zic, dar pana va ajunge mashina d serie, seva renuntza mai mult k sigur shi la LED`uri, xenon shi alte echipamente d genu`, poate vor fi disponibile p versiunea premium, sau cum so numi, dar pt. basic, ar fi bine sa luam harta dupa noi...
|
arata bine da parca seamana cu vectra
|
Nu arata rau deloc... depinde si ce motorizari va avea... plus de asta poate ar reusii sa mai ridice nivelul brandului Daewoo
|
vectra deja vu:D
|
da vectra bine spus..ext ca un..interiorul e dragutz in schimb
|
Daewoo si SsangYong au mai avut modele de lux in trecut, dar strict pentru piata locala, echivalentul coreean al Mercedesurilor folosite de magnatii europeni, si foarte probabil si acest model va ramane strict local, fiindca nu prea au faima de constructori de lux - cum ar fi sa te lauzi cu noua ta achizitie ... DAEWOO... intr-un grup de proprietari de S-Klasse?... ;)
~Nautilus |
Mie-mi pare ca aduce a Audi din laterala combinat cu Skoda din fata si roti :DF
|
totusi... e daewoo...
|
Quote:
Vad ca ai un audi :D , masinile germane sunt bune nu? De cate ori au fot rechemate in service audi-urile pentru N probleme cu motoarele si alte chestii? iti zic eu, de o gramada de ori.Sa nu aducem vorba si de alti constructori germani care sunt venerati (ex. mercedes) care au avut o perioada in care calitatea era ca la logan-uri :lol: sau mai rau. have fun: http://www.internetautoguide.com/aut...udi/index.html |
frumoasa masina...asuce a vectra, skoda si audi..da e frumoasa
|
outrageous am si a6 si astra... astra o am de 2 ani si nu am fost chemat in service:| si audi e recent da e sh desi in cartea de service nu aparea nimic...
|
uita-te pe situ ala care l-am pus eu, vezi ca scrie si cate modele au fost chemate si explica-mi daca e o greseala sau nu:D .Mint astia pe net, e o conspiratie contra marcilor germane:lol:
|
m-am uitat si la cel 2001... bucuros ca al meu nu e unu din ele :lol:
|
auzisem ca de la audi cel mai prost model e TT-ul asta mai vechi
|
daca cielo de 1.5 al meu consuma 15 asta v6 cat ca consuma?? in rest ok tot.interior dragut exterior copiat.
|
una peste alta, exceptand faptul ca imprumuta elemente de la multe alte masini - este foarte tare :D, interiorul cel putin ca design mi se pare mai bine realizat decat a multor masini europene cu pretentii (calitativ ramane de vazut)
|
Quote:
|
daca iese Daewoo pe piata cu asa ceva, sigur prinde la multa lume cu bani care au audi, bmw, si altele... atunci sa vedeti concurentza...
|
masina va fi comercializata decat pe piata coreeana.. despre europa nu se stie inca nimic si in america nu va fi vanduta
|
directHIT trebuie sa te contrazic... n-ai sa vezi oameni cu averi de peste milionul de euro ca se suie in daewoo... nu va renunta nimeni la audi sau mercedes sau bmw pt daewoo... n-ai sa vezi un print sau cine stie ce seic cu avere ceva mai mica ca se suie in daewoo... n-ai sa vezi vedete din hollywood ca se suie in daewoo :lol: ai sa vezi omul de clasa medie care vrea masina mai luxoasa noua si nu vrea sa dea 60 mii pe un a6 ca n-are de unde. el isi va lua aceasta masina. dar cine are sa dea 60 mii pe un a6 isi va lua a6
|
Mai vedem.. ai rabdare sa se tina si constructorul de cuvant, sa ajunga la noi in tara sa vedem totusi la ce pret ajunge... evident trebuie o buna perioada de timp sa se acomodezi si romanul cu asa ceva...
|
mentalitatea romanului sa stii ca nu e deschisa spre lucruri noi.. romanul e cam fixist sa ia ce stie el si daca e ceva nou cumpara doar daca e ieftin (logan-ul) altfel romanul are mentalitate ciudata:)) io sunt deschis spre lucruri noi dar daewoo nu stiu ce sa zic... n-am incredere in luxul coreean... luxul este nemtesc englezesc italian si american... restu hmmm.... poate si japonezii dar nu stiu...
|
Comparatiile cu Vectra sunt normale avand in vedere ca si Opel si Holden sunt sub GM...iar masina nu are nici o legatura cu Daewoo...e gandita si conceputa in Australia...dar cum firma Holden e necunoscuta in afara Australiei/NZ cei de la marketing GM au decis sa o comercializeze pe pietele Asiatice ca si Daewoo...ceva de genul Nissan Logan in Mexic...
Cat despre masina in sine am vazut-o anul trecut la un salon cand a fost scoasa pe pietele Australiene/NZ si in general am o parere buna avand in vedere raportul calitate/pret...e mult mai ieftina ca si concurentele europene, dar ca si nivel de confort/lux nu se prea apropie de S-class sau seria 7...motorizarea de pe acest "Daewoo" in schimb lasa de dorit chiar daca are peste 200 de cai dar masina e mult prea masiva si s-ar preta motoarele V8 cu care se vinde in Aus/NZ |
mie imi seamana cu A8 linia latareala ... oricum mi se pare reusita , pentru firma Daewoo pare sa sune bine viitorul
|
Arata bine pentru un Daewoo!imi place si mie mult.nu m-as mira sa dea lovitura cu un asemenea model.poate ajunge si in Romania.sigur nu va concura cu BMW sau Mercedes cum am citit mai sus.masina e facuta sa concureze modele premium de la Kia,Hyundai....modele cu preturi pana in 30.000-40.000Euro(parerea mea :P )
|
avand in vedere ca daewo era o firma mediocra .. acest model chiar mi se pare frumos ..
|
in final au reusit sa puna si daewo umpik de sare si piper la aspect ca chiar stateau prost la capitolul asta ce sa zik e chiar reusita....
|
bis...seamana cu vectra...
arata f bine...orice marca ar fii produs un asemenea model cred ca ar fii fost mandrii de ce au realizat! are multe detalii care te duc la gandul de lux! cred ca cel mai mult o sa conteze fiabilitatea motorului,fiind un motor puternic,mare...tare...!daca o sa fie fiabil,cred ca cei de la daewoo o sa rupa de la gura marilor"case"! sa vedem daca o sa-l scoata pe piata... |
frumosa masina..........interiorul imi place cel mai mult....exteriorul.......cum zice si restul lumii seamana vectra......
|
poi daca ii sa o luam asa, din lateral, skoda octavia 2, vw passat, audi a4, a6, opel vectra, skoda superb seamana cam toate.
ce ar conta ca ar mai semana una? :d |
Quote:
Anyway, e o masina reusita. Mai degraba pentru aspirantii la clasa high end luxury. |
Marfa masina ai dracu coreni ce Daewo au facut.8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning