![]() |
ABT Audi R8
2 Attachment(s)
ABT Audi R8 Renumitul tuner ABT pregateste un pachet complet de tuning pentru R8. |
Re: ABT Audi R8
Bestiala,vreau si eu una.
|
arata frumos :P da nu cred k proiectul final va fi tot asta
|
no comment....au facut ceva superb :))
|
r8 e o mashina asa frumoasa are nishte linii ff curate ar fi pacat sai mai puna ceva pe ea..parerea mea e k ar strica mashina dak ar arata asa cum e shi in poze...pe alte modele abt face treaba buna dar pe r8 ar fi pacat sa te bagi...la motor doamne ajuta la mai mare k e pacat la cum arata sa nu scotzi mai mult shi din c epotentzial are motorul sa nu storci mai mult dar la design e pacat sa te bagi...
|
Interesanta.....dar imi place mai mult R8`u simplu...
|
No comment belea rau de tot
|
Masina in sine e bestiala...cu kitul acesta pare o masina din viitor...aduce a naveta spatiala.
|
arata ffff misto!!!! ***ure car!!!! oricum e superba !!!!
|
E mult mai misto originalul (este o bujuterie estetica)! Din fericire este doar fotoshop!
|
R8-ul a creat valuri inca de la lansare, e o masina perfecta, la noi in tara nici nu a aparut, dar deja sunt 15 comenzi de R8 (emisiunea - La limita). Iar la exterior sunt de acord cu cei care au zis ca nu merita modificat, poate doar un Paint-Job mishto. ;)
|
foarte frumos...foarte reusit...imi place la nebunie....dak asa ar arata varianta finala ar fi ceva....
|
Nici mie nu mi se pare necesara modificarea exteriorului.Si deasemenea consider un ''must'' placuta de carbon neagra din spatele portierelor care vad ca lipseste.
|
3.9 secunde si are suta :yes: :D
|
foarte incantator proiectu,insa are ceva spatele acestei masini ce nu imi place nu stiu ce exact ,desi per ansamblu e destul de bine realizata !!!
|
hmm nu prea imi place spatele dar compenseaza performantele
|
Super Demential bodykitul dar si performantele in de invidiat !!!
|
Ce sa mai spui cand te uiti la o asemenea masina.E prea tare pentru secolul asta.Cei de la Audi trebuiau sa mai astepte ceva ani pana sa scoata masina asta.
|
Tare masina,dar spatele nu prea seamana cu al unui Audi.
|
r8 in sine e frumos... nu i-as mai fi pus nik
|
mai frumos de serie :->
|
Ce ma mai enervat masina asta in Nfs Carbon ,cred ca e cea mai tare
|
ABT Audi R8 ...sau cum sa distrugi linia unei masini foarte frumoase... NO COMMENT
|
mie imi place.singura problema care o am e ca finalii de la tobe sa fie in linie dreapta si in diagonala.aaa... si ar mai fi una.ca nu e a mea. :-)
|
superba...!!!frumoasa si originala,si modificata
|
si eu vreau una...:(
|
porcarie....au facut-o de arata a japoneza acuma
|
Audi R8 este in Romania.Am vazut una acum 2 seri pe Magheru ;)
|
frate ... e un mare rahat kitul asta de la ABT. Masina e prea tare din fabrica asa ca nu cred ca are nevoie de tuning exterior ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:57. |
- Copyright 2026 4Tuning