![]() |
Bus Driver
jocul a aparut recent . . . pe scurt : trebuie sa duci oamenii cu autobuzul si sa conduci cat mai corect posibil :-) . La o frana mai brusca se face zarva in autobuz si esti taxat. Trebuie facut totul regulamentar pt a obtine cat mai multe puncte
Jocul merita jucat daca nu ai nimic mai bun de facut, mie unul imi place desi nu se compara cu altele mult mai renumite * * in plus ocupa doar 182 mb gata instalat * * * pt mai multe informatii http://www.busdrivergame.com/ |
Re: Bus Driver
si eu stiu de jocul asta de ceva vreme dar nam stiut ca a aparut.e facut de rusi care mai fac un joc acuma RIG'N'ROLL.eu pe ala il astept!
|
Quote:
|
am jucat demo-ul Bus Driver si e un joc bun, daca te plictisesti...
totusi, lumea seamana mult cu cea din 18 WoS, deci e cam plictisitor, dar misiunile sunt interesante |
super super jocu...e cat se poate de real...si grafica nu e rea deloc...dar stie cineva cum schimb camera??sa vad de la volan
|
care il vrea full dati`mi un pm... ;)
|
l'am terminat..
|
care imi zice si mie daca se poate schimba camera??sa vad de la volan
|
nu mere!.....
|
nici mie nu imi merge jocu,stie cineva din ce cauza ?!?
|
mie imi merge perfect. cine il vrea , dati pm si va dau macar torrentul ;)
|
Nu mi se pare cine stie ce jocul...
Am jucat toate Hard Truck-urile si restul de simulatoare gen Flyght Simulator Ship Simulator Trainz Railroad Simulator Apropo care este ultimul Hard Truck ? Haulin' sau Convoy ? |
Quote:
|
ultimul Hard Truck 18 WoS a fost si primul, aparut in 2002... faceti confuzie intre serie si numele primului joc, si nu e bine :lol:
|
merge in reluare rau jocu asta pe calcu meu ( 1.6ghz, 512 ddr, placa video de 128mb )...nici nu pot juca...si la cea mai mica rezolutie
|
schimba driveru de la placa video:lol:
|
si eu am aceeasi problema ... se misca prost rau ...
la o configuratie de 2,5ghz / 512 rami / 128 mb (video) ... ce naiba ... merg alte jocuri mari si complexe si face gat fituica asta |
sunt multe lucruri care ar cauza asta,adica sa nu va mearga...in primu rand cum nu va merge???va da eroare cand intrati in el sau ce??
sa-r putea sa nu va mearga din cauza la placa video(nu e compatibila cu jocu),sistemu de operare,drivere,etc. |
nu mey ... merge jocu in sine , dar se misca sacadat in joc , meniu nu dar cum dau semnal sau nush fac orice in afara de mersu inainte incepe sa se sacadeze :( arata promitator jocu
|
inainte sa intri in joc iti apare aia cu "play, configure, etc"
dai pe configure, si vezi ca la detalii, ii high. pui la standard. diferenta nu se observa, dar merge lacrima jocu salut |
puteti seta si din joc de la options grafica incercati pe cea mai slaba daca nu...nu stiu ce sa zic:-)
mie imi merge perfect grafica la maxim nu sacadeaza deloc |
lam luat si eu si lam jucat... mi se pare ... nu vreau sa jignesc ... o prostie ... franele vai de mama lor ... semnalizarea ma seaca si mai ales cand sunt curbele alea care nu pot sa le iau cu mai mult de 30 la ora ... si nu in ultimul rand se face rosu inainte sa trec eu ... de fiecare data!
|
doar conduci un autobuz, nu o masina.. tu cum te simti cand ia autobuzul o curba cu viteza? nu-l injuri pe sofer?
|
Lasa-l el nu stie ce inseamna transport in comun, noi toti avem masini nu? Ce naiba doar suntem pe un forum de tuning :P
|
n-am dat in cap ... doar mi-am spus parerea ... jeez
|
Si tu m-ai luat in serios? It was a joke.... DUH!
|
Cine imi da si mie jocu ?:)
|
uite, iti dau eu link-ul pentru demo :D
http://download.busdrivergame.com/busdriver_setup.exe |
Nu va suparati am luat jocul demo si a trecut o ora..care aveam sa joc si acum imi cere 35$ nu exista vreo licenta???care sa o introduc sa mearga?? va rog mult de tot
Quote:
te rog eu am si eu nevoie de licenta..am luat jocul demo si am jucat o ora si a expirat..acum ce fac?ca zice sa dau 29$ trebuie obligatoriu...altfel nu merge? |
Nu,cumpara-l.
|
Quote:
|
:lol:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:23. |
- Copyright 2026 4Tuning