![]() |
L0gan Tunat
3 Attachment(s)
Pozele care o sa vi`le arat sunt un pik mai vechi vreau sa imi spune`ti ji mie ce parere aveti :D .Pesste cateva zile o sa pun pozele noi .
|
Re: L0gan Tunat
Arata bine loganasul asta.
|
Schimba-i jantele si suspensiile, ca arata cam ciudat body kit-ul ala cu jante pe 14"...nu arata rau kit-ul insa sunt atat de multe Loganuri care il au, incat nu mai e deosebit...tuning insemna ca masina sa fie unica...;)
|
Frumusel El Dar Nu Ai Gasit Alt Spoiler Fata Ca Deja Are Toata Lumea
|
Dar Cum Ai Inlocuit Ledurile? Ai Pus Gumite Din Alea De Cauciuc
|
Asa este bara din fata au inceput sa o aiba toti dar5 nu am ce face yo am pus`o de anu trecut de cand am vazut`o la 4tuning.Momentan nu mai fak nik la ea k nu prea are rost sa bag atatia ban ,iar ledurile au fost schimbate ,am un preten care face aja ceva si numai el stie ce a facut acolo :P
|
da la computerul de bord ai schimbat ledurile sau sunt tot portocalii
|
nu se dau jos ceasuri`le ji se inlocuiesc ledurile cele p
ortocali cu altele albastre |
frumos loganu
|
Frumoase pragurile, chiar imi plac si nu prea am mai vazut. Jante din astea cam cat costa ca am mai vazut la cineva si chiar dadea bine.
|
Imi place cum ai lucrat la ea, nu cred ca multi au curajul sa modifice un LOGAN, Partea mecanica cum e ? iai facut ceva sau e stock ?
|
pacat ca nu e o culoare care sa il puna in evidenta....totusi, prea mare si prea patrata gaura aia...
|
arata binisor :)
|
frumos LOGAN nu prea vezi un logan asa oriunde??imi place;)
|
super dragutz ;)
sa-l stapanesti sanatos |
coboaral cativa centimetri lejer sa fi mai aproape de strazi si cartier daca mai dispui de fonduri bafta
|
Schimba culoarea sau deseneaza ceva pe ea in rest e oki
|
niste roti mai mari... si capota , plafonu si portbagaju negru... arata mijto.. da' si asa arata cool..:> !
|
mai trebuie lucrat dar inecputul e promitator.daca tot te-ai apucat de bagat bani in ea macar termina proiectul.frumos
|
misto masina. nu te chinui sa-i schimbi spoilerul ca oricat de unic l-ai face in cateva luni te copiaza altii. cel mai bine cum spunea cineva mai sus, mai coboara-l putin si o sa arate foarte misto,si daca iti place un desen pe capota. bafta
|
kit PILOT ?
Arata bine golanu ..have fun with it |
Quote:
Misto loganul iti pare rau ca mi lai vandut???? Stii cine sunt nu?:D |
| All times are GMT +2. The time now is 16:47. |
- Copyright 2026 4Tuning