![]() |
Provocare!!!!(cerem revansa)
Vrooom Cere Revansa la un meci de Fotbal!!!!!
sunteti de acord sa inchiriem Duminica un teren sa mai dam jos din burtica(nu si in cazul meu sau Rebel)???? |
Re: Provocare!!!!(cerem revansa)
Pei da cum sa nu ? :D
hai ziceti unde cand cum ... nr de jucatori , rezerve, antrenori , arbitri :D |
Duminica....teren frumos mare de 7 vs 7 este la lia manoliu ma duc maine sa ma interesez dar sa stim sigur.....
|
ooooo...mijto propunere....cate echipe?? cien vine???....care se ocupa cu inchirierea terenului...as veni si eu:D
|
aham il stiu pe ala de la lia manoliu ... cat e $ ?
facem 2 echipe NSL VS VROOM ..... sau daca e isi face fiecare club 2 echipe .. :D si vedem cat jucam |
propun ca meciul sa aiba loc tot la un gratar! dar mai aproape .. vedem ne gandim ;) ce ziceti?
|
Hmmmm sa vdm dar daca gasim ceva mai DREPT.....adik un teren mai ...de doamne ajuta:D...da pe sintetic e sa mai alergam si noi...si dupa la gratar....k pe sintetic puutem sa luam si la 22 sa fie mai racoare:D
|
cel mai bine ... vorbim sambata.. prin oras...
|
Quote:
|
dar totul este foarte simplu... ne hotaram la ce ora mergem, vorbim cu oamenii acolo si cand ajungem platim!!! si asta este...:lol:
|
pai am zis ca facem si gratar omule! ;)si nu-i simplu :D
|
Ce fel de gratar ??:lol: Glumesc...
Eu ma bag la fotbal, doar sa stiu cand sa apar si unde :D |
ei daca mergem in stadion, putem sa il facem acolo....unii joaca fotbal si altii grataru'! dupa care schimbam echipele! :P
|
si apare arbitru cu pliculete de Fuchs si un gratar pe mijlocul terenului ( ca in reclama ) nu nu ? :D
|
si poate prindem si o gaina de pe la curtile din imprejurimi...avem ce face!! daca nuuu....muste ca or sa se adune la lumina reflectoarelor!!!:D
|
nupp o sa prindem niste ingeri negri .. si ii punem pe jar !
|
eu ma bag! dar sa ziceti din timp ce si cum! :D
|
da nu mai bine ar fi sa jucam fotbal din masini!!! sa vezi faulturi acolo!!!!:lol:
|
Propun sa jucam pe un bax de suc/lada de bere, mi se pare ca asa e mai frumos. Nu cred ca e mare paguba de om :) Si e mai motivant...
|
pe un bax de bere fara alcool! :lol:
|
eu cred ca ar fi mai corect sa jucam pe ACE!! ce zicetzi? care castiga il ia acasa!!!!!
|
propun sa jucam pe o butelie de nos ;)
|
eu zic sa se joace pe gazon, ce de pe un bax (indiferent ca-i suc sau bere) se poate cadea si sa apara accidentati :lol:
|
Quote:
|
chemam si ingerii??.. sau aia la cat de putini sunt nu au nici macar echipa de 11 :D
|
io zic sa facem echipe de 12, sa fim mai ai dreq! si k premiu sa fie un dozator de tec!! :D
|
propun ca premiul sa fie .. trepiedul lui golf :D
|
Quote:
|
Quote:
|
deci sa inteleg ca am ajuns la o concluzie... care este...???
|
Concluzia este:
Duminica vom juca fotbal la o anumita ora, un anumit loc, si pe o anumita miza. |
dupa ce c-am ajuns la o concluzie acum vrei sa stim si care e ? aflam mai tarziu asta
LE: vad ca a aflat lucian primul .... acum stim toti |
atunci haidetzi sa apelam la o firma de organizat evenimente!!! poate asha o sa reusim! :D
|
Fara gratare k ultima data sa lasat greu la stomacel ... Mergem sa facem sport nu sa halim k ne ingrasam dupa-aia si eu si blondu ne cam revarsam :lol: ...
Spune-ti ceva serios daca jucati sau nu k sa stiu sa bagam echipa in cantonament:pelvic_th :boogy: :joy: :dance: :workout: :boxing: iar eu cu blondu sa ne antrenam cum stim noi mai bine :tetter: (orice comentariu e de prisos :censored: ) |
Quote:
|
ma ce aveti cu saracu ace , hai sa jukam pe rebel .. e??:lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :2gun:
|
Quote:
|
dak te pierde blondu ??? ce mai face fara tine ... mda .. ai un sambure de dreptate in tine :)))
|
-Portar la Nsl prezent la meci oriunde ar fi......propun meci si dupa un gratar.......mai aproapee va roggggg........1 bucata rezervor...finis ieri !!!!! pls mai aproape pana i mi iau si eu Yaris......
|
La cate paduri sunt in jurul bucurestiului...:lol: poate gasim si un teren prin padure iar dak nu il facem noi ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:02. |
- Copyright 2026 4Tuning