![]() |
Pontiac Sunfire
2 Attachment(s)
Urmatoarea masina!
|
Re: Pontiac Sunfire
termen: 14 iulie 2013, ajunge oare?
|
count me in.interesanta masina.
|
urata cu spume masina ... sa vedem daca iese ceva din ea :) possibly count me in.
|
1 Attachment(s)
Pontiac
|
1 Attachment(s)
Va arat si Pontiacul meu :)... nu mai am rabdare la ea...si cam asta mi`a iesit :)
|
1 Attachment(s)
1.e urata cu draci masina asta
2.am muncit de m-am plictisit la ea,si nu am terminato,dar o las asa. 3.va rog gasiti alte modele numai nu ciudateniile astea:"> |
pe langa faptul ca arata in ultimul hal masina, o intrebare am... CUM SE DESCHIDE CAPOTA?
asta e un exemplu de ASA NU, si nu o sa intre in poll... |
Quote:
|
Quote:
Si din cate stiu nu tu ai ales masina in cat sa judeci cine intra si iese din pool. Asa ca hai bafta!! |
Quote:
Asa ca, HAI BAFTA!! |
1 Attachment(s)
Quote:
cam aici ar trebui sa aiba intreruperea daca s-ar deschide ca la drag,cu tot cu bara cum spui tu. |
Bine ba desteptilor,nu o bagati in pool si gata si mai pupati in cur pe alti ca de fiecare data cand intru vreti sa fiti primil rand!Daca e vb de discriminari,tu ai inceput criticanduma ca sunt prost !Deci hai la rand sa ma pupati !Bafta
|
dude... chill ca faci riduri... daca nu m'ai fi luat la misto in prima instanta, nu ti'as fi zis nimic, eu am comentat la masina ta doar pentru a'ti arata greselile astfel incat tu sa le poti remedia...
by the way... nu ti'am zis ca esti prost, ti'am zis ca esti MAI PROST CA MOS CRACIUN |
Quote:
|
ok, pace, cu o conditie: incearca sa asculti sfaturile celor mai vechi, ok?
|
Quote:
|
sunteti de,acord sa marim putin termenul ? cum a anticipat si reme nu am timp sa o termin , incerc sa lucrez fiecare parte pe cate un grup de layere , am finalizat doar jumatate din spoilerul de fata , si efectiv maine tot ce pot face e cel mult inca jumate de masina . eu pot sa o fac si in afara concursului daca nu se va putea prelungi deadline-ul.
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am facut si eu ceva rapid asa:lol:
|
1 Attachment(s)
am incercat si eu ceva dar slabut de tot
|
mai asteptam pe cineva? sau facem battle-ul?
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
deci ... in principiu ar mai fi fost de lucru ... dar zilele astea nu mai am timp , si sa nu va tin si pe voi (si imi cer scuze ca v-am tinut) o postez asa cum este acum , neterminata si la un update pe topicul meu ii fac ceva frumos sapt viitoare :)
|
faceti battle-ul,nu ma asteptati ca nu cred ca ma timp sa o termin in scurt timp.succes tuturor
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning