Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Saptamanale (https://forum.4tuning.ro/704-saptamanale.html)
-   -   Pontiac Sunfire (https://forum.4tuning.ro/704-saptamanale/380129-pontiac-sunfire.html)

cobbo 29-06-13 00:15

Pontiac Sunfire

2 Attachment(s)
Urmatoarea masina!

Reme 29-06-13 09:30

Re: Pontiac Sunfire

termen: 14 iulie 2013, ajunge oare?

dany2good4u 29-06-13 19:30

count me in.interesanta masina.

Mehe 03-07-13 09:25

urata cu spume masina ... sa vedem daca iese ceva din ea :) possibly count me in.

Reme 05-07-13 16:02

1 Attachment(s)
Pontiac

18BSV 07-07-13 23:07

1 Attachment(s)
Va arat si Pontiacul meu :)... nu mai am rabdare la ea...si cam asta mi`a iesit :)

cubteen 12-07-13 00:07

1 Attachment(s)
1.e urata cu draci masina asta
2.am muncit de m-am plictisit la ea,si nu am terminato,dar o las asa.
3.va rog gasiti alte modele numai nu ciudateniile astea:">

Ca$$ 12-07-13 00:25

pe langa faptul ca arata in ultimul hal masina, o intrebare am... CUM SE DESCHIDE CAPOTA?
asta e un exemplu de ASA NU, si nu o sa intre in poll...

Mehe 12-07-13 03:58

Quote:

Originally Posted by Ca$$ (Post 5524667)
... CUM SE DESCHIDE CAPOTA?

poate are motorul in spate :)) ?

cubteen 12-07-13 09:29

Quote:

Originally Posted by Ca$$ (Post 5524667)
pe langa faptul ca arata in ultimul hal masina, o intrebare am... CUM SE DESCHIDE CAPOTA?
asta e un exemplu de ASA NU, si nu o sa intre in poll...

Ha ha ha...Capota se departeaza cu tot cu bara din fata,si aripi,gen masina de drag!Deci daca nu stii tineti gura.Si chear daca nu intra in pol tare-mi pasa! Dar va zic mai intai intrebati si dupa vorbiti!!
Si din cate stiu nu tu ai ales masina in cat sa judeci cine intra si iese din pool. Asa ca hai bafta!!

Ca$$ 12-07-13 10:45

Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5524787)
Ha ha ha...Capota se INDEPARTEAZA cu tot cu bara din fata,si aripi,gen masina de drag!Deci daca nu stii TINE-TI gura.Si CHIAR daca nu intra in pol tare-mi pasa! Dar va zic mai intai intrebati si dupa vorbiti!!
Si din cate stiu nu tu ai ales masina in cat sa judeci cine intra si iese din pool. Asa ca hai bafta!!

ha ha ha... ca sa fiu si eu in ton... pustiule, nu stiu cum sa'ti zic, dar esti mai prost ca mos craciun... daca tu zici ca se INDEPARTEAZA (nu departeaza) cu tot cu bara si aripi, de ce ai mai facut linia de delimitare a capotei doar pe o parte? si CHIAR (nu chear) daca nu am ales eu masina, eu sunt moderator pe aceasta sectiune, deci e de datoria mea sa nu bag in poll astfel de petarde!
Asa ca, HAI BAFTA!!

dany2good4u 12-07-13 11:59

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5524787)
Ha ha ha...Capota se departeaza cu tot cu bara din fata,si aripi,gen masina de drag!Deci daca nu stii tineti gura.Si chear daca nu intra in pol tare-mi pasa! Dar va zic mai intai intrebati si dupa vorbiti!!

cam aici ar trebui sa aiba intreruperea daca s-ar deschide ca la drag,cu tot cu bara cum spui tu.

cubteen 12-07-13 16:34

Bine ba desteptilor,nu o bagati in pool si gata si mai pupati in cur pe alti ca de fiecare data cand intru vreti sa fiti primil rand!Daca e vb de discriminari,tu ai inceput criticanduma ca sunt prost !Deci hai la rand sa ma pupati !Bafta

Ca$$ 12-07-13 17:57

dude... chill ca faci riduri... daca nu m'ai fi luat la misto in prima instanta, nu ti'as fi zis nimic, eu am comentat la masina ta doar pentru a'ti arata greselile astfel incat tu sa le poti remedia...

by the way... nu ti'am zis ca esti prost, ti'am zis ca esti MAI PROST CA MOS CRACIUN

cubteen 12-07-13 21:10

Quote:

Originally Posted by Ca$$ (Post 5525111)
dude... chill ca faci riduri... daca nu m'ai fi luat la misto in prima instanta, nu ti'as fi zis nimic, eu am comentat la masina ta doar pentru a'ti arata greselile astfel incat tu sa le poti remedia...

by the way... nu ti'am zis ca esti prost, ti'am zis ca esti MAI PROST CA MOS CRACIUN

Hai sa ne oprim din prostela..recunosc masina e un citsch!Dar si tu mai luat dur de tot...Este si ceva normal sa abordez in acelasi fel.Mai ales cand imi corect-ai si cuvintele de parca eram la examenul la romana!!Pace?:D

Ca$$ 12-07-13 21:50

ok, pace, cu o conditie: incearca sa asculti sfaturile celor mai vechi, ok?

cubteen 12-07-13 23:07

Quote:

Originally Posted by Ca$$ (Post 5525277)
ok, pace, cu o conditie: incearca sa asculti sfaturile celor mai vechi, ok?

Sa facut amice!:D

Mehe 13-07-13 04:24

sunteti de,acord sa marim putin termenul ? cum a anticipat si reme nu am timp sa o termin , incerc sa lucrez fiecare parte pe cate un grup de layere , am finalizat doar jumatate din spoilerul de fata , si efectiv maine tot ce pot face e cel mult inca jumate de masina . eu pot sa o fac si in afara concursului daca nu se va putea prelungi deadline-ul.

dany2good4u 13-07-13 06:07

Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5525235)
Hai sa ne oprim din prostela..recunosc masina e un citsch!Dar si tu mai luat dur de tot...Este si ceva normal sa abordez in acelasi fel.Mai ales cand imi corect-ai si cuvintele de parca eram la examenul la romana!!Pace?:D

bro,si eu tot dur te-am luat?daca nu ti se spun greselile,nu ai cum sa le remediezi...era doar o parere.

cubteen 13-07-13 22:10

Quote:

Originally Posted by dany2good4u (Post 5525424)
bro,si eu tot dur te-am luat?daca nu ti se spun greselile,nu ai cum sa le remediezi...era doar o parere.

Stii cum e omul cand are zile mai proaste! Ajunge la fel si fel de idei trasnite,imi cer scuze!!

cannonball 14-07-13 08:30

1 Attachment(s)
Am facut si eu ceva rapid asa:lol:

Pocol 14-07-13 17:51

1 Attachment(s)
am incercat si eu ceva dar slabut de tot

Reme 14-07-13 22:09

mai asteptam pe cineva? sau facem battle-ul?

Mehe 15-07-13 00:11

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 5526533)
mai asteptam pe cineva? sau facem battle-ul?

pe mine , dar mai dureaza :( am facut full brush si am terminat doar 20% din ce mi-am propus , puteti sa ii dati drumu daca nu considerati ca mai se poate amana ... la mine mai dureaza cam 3 zile... depinde de timpul alocat . decizia voastra :)

Reme 15-07-13 18:12

Quote:

Originally Posted by Mehe (Post 5526611)
pe mine , dar mai dureaza :( am facut full brush si am terminat doar 20% din ce mi-am propus , puteti sa ii dati drumu daca nu considerati ca mai se poate amana ... la mine mai dureaza cam 3 zile... depinde de timpul alocat . decizia voastra :)

te asteptam!

Mehe 19-07-13 02:51

1 Attachment(s)
deci ... in principiu ar mai fi fost de lucru ... dar zilele astea nu mai am timp , si sa nu va tin si pe voi (si imi cer scuze ca v-am tinut) o postez asa cum este acum , neterminata si la un update pe topicul meu ii fac ceva frumos sapt viitoare :)

dany2good4u 19-07-13 18:29

faceti battle-ul,nu ma asteptati ca nu cred ca ma timp sa o termin in scurt timp.succes tuturor

All times are GMT +2. The time now is 14:33.

- Copyright 2026 4Tuning