Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Daewoo (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo.html)
-   -   Burn Matiz? (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo/37926-burn-matiz.html)

Sindrom 08-04-07 15:28

Burn Matiz?

intrebarea e se poate burn cu matizu....daca da sa-mi explice si mie cineva...cum sa fac.....pls

Peter4ever 08-04-07 15:30

Re: Burn Matiz?

pui niste ulei la 10 cm in fata cauciucurilor din fata dupaia dai 10 cm inainte pana rotile sunt pe petele de ulei , dai blana si dai drumu la ambreaj cu frana de mana trasa , eventual daca nu tine din frana mai pui cativa pr sa tina de ea :P

geti 08-04-07 15:36

Parerea mea eca uzezi ambreajul prematur fara rost.Nu e matizul masina ptr burnout.Nu sunt rautacios dar vinde l si cumpara un BMW seria 3 ursulet.si sa vezi atunci burn.Iti trebe ceva mai multe la BMW ca sa faci burn dar merita fiecare banut.Iti spun din experienta ca motricele fata nu sunt de facut scheme.Am facut cercuri in mansarier cu o dacie,mi au iesit asa cum ar face un bmw prin invartirea spateleui dar diferenta e ca la mine au inceput planetarele sa bata de numa numa

Sindrom 08-04-07 23:56

nu o fi matizu asta pentru burn da macar odata nu se supara daca fac.....si inca ceva....cu bmw cum draq cum merg pe trotuar ca io circul mult prin bucuresti...si matizelu si catara bine peste bordurile de pe trotuar;)

vazilro 10-04-07 21:32

Ideea ii simpla. Dai marsalier, dupa care dai treapta 1 fara sa franezi cu full gas si tragi de frana de mana in acelasi timp. Dupa cateva secunde nu mai tre' sa accelerezi prea tare...... si nu trebuie sa "trisezi" cu ulei. Uite aici si practic
https://www.youtube.com/watch?v=WSR8B6UIHQg

Sindrom 10-04-07 23:20

vazilro mie imi tarasta rotile din spate nu tine ca am incercat

nick_nasta 18-04-07 21:21

pune-l pe ulei!!
:D

vLLLad 01-05-07 14:39

Quote:

Originally Posted by Peter4ever (Post 841445)
pui niste ulei la 10 cm in fata cauciucurilor din fata dupaia dai 10 cm inainte pana rotile sunt pe petele de ulei , dai blana si dai drumu la ambreaj cu frana de mana trasa , eventual daca nu tine din frana mai pui cativa pr sa tina de ea :P

am sa incerc si eo sa vad ce iese :D

T@zMania 01-05-07 18:40

1 Attachment(s)
sau mai simplu asa,daca nu itzi merge frana de mana;)

vLLLad 02-05-07 10:33

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 879578)
sau mai simplu asa,daca nu itzi merge frana de mana;)

da...bravo :D

Bogdan YBR 03-06-07 18:03

pune-o cu rotile spate intr-o bordura mai inalta ca nu trece de ea si da-i burn in marsalier :) :P

nick_nasta 04-06-07 22:38

nu cred ca merge in marsalier.....

Bryan 04-06-07 22:46

ba merge..
nu mai bagati a 1a in timp ce mergeti cu spatele ca distrugeti cutia..

aXeL.ZeY 11-06-07 23:27

nici nu intra, mie imi cāraie

Sindrom 16-06-07 00:05

apasa ca lumea pe pedala de la abreiaju ala

SUPAPA_Jr 16-06-07 00:10

cu spatele cred ca dai mai bine burn...tinand cont ca R e cea mai joasa viteza...asa ca...frana de mana trasa...si burn inapoi :)

Bogdan YBR 17-06-07 00:02

Quote:

Originally Posted by aXeL.\/iX (Post 944322)
nici nu intra, mie imi cāraie

pai tre sa fii in miscare adica deplasare lenta :) nu viteza si cu ambreiaj la fund intra garantez yo.asta zic pt ca stiu ca ai cielo deci la a mea merge(a)

sKyNeT 19-06-07 10:41

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 950555)
cu spatele cred ca dai mai bine burn...tinand cont ca R e cea mai joasa viteza...asa ca...frana de mana trasa...si burn inapoi :)

cum adica e cea mai joasa viteza ?????

ZerO_CooL 19-06-07 19:20

Probabil s-a referit la faptul ca raportul de transmitere pentru marsarier e mai mare decat cel pentru a I-a... cea ce ar fi facut ca marsarierul sa fie cea mai scurta treapta... dar nu e asa... a I-a e cea mai scurta ( avand raportul de 3.818 ), marsarierul are 3.583 raportul.

SUPAPA_Jr 20-06-07 16:21

Nu am stiut asta :) greseala mea atunci...

Bogdan YBR 20-06-07 16:43

Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 956349)
Probabil s-a referit la faptul ca raportul de transmitere pentru marsarier e mai mare decat cel pentru a I-a... cea ce ar fi facut ca marsarierul sa fie cea mai scurta treapta... dar nu e asa... a I-a e cea mai scurta ( avand raportul de 3.818 ), marsarierul are 3.583 raportul.

stie stie ca au facut unii experimente impreuna :)

Arry 26-06-07 00:58

Reteta personala: gasesti una bucata prag inaltut [exemplu concret in Mamaia pe faleza unde se termina piatra cubica dinspre Perla si incep pavelele de la Cazino], urci usor cu fata, cand ajungi cu rotile din spate la prag opresti, tragi frana de mana, bagi a1a, turezi, dai drumu la ambreiaj...si faci burnout :twisted:

Sindrom 27-06-07 12:23

si ma duc pana in mamaia sa fac burn???

Arry 27-06-07 14:50

pai shi`asha e sezon :D

Sindrom 30-06-07 19:26

bine io nu ma duc in mamaia ca nu-mi place....sunt satul de aglomeratia din bucuresti! mai dau si acolo tot de aceasi aglomeratie...e prea mult

Arry 30-06-07 19:28

Atunci vii iarna...e gol, intuneric...chiar romantic :love:

Acu pe bune...chiar nu e nici un prag in Bucuresti?

SUPAPA_Jr 30-06-07 19:49

nu prea...le-au mancat baietii care au dat burnout inainte :)=))
Totusi...ar trebui sa asezi rotile din fata pe praf si spatele pe tare...si curat si ar trebui sa mearga....dar da-i si turatii ca sa nu se opreasca rotile :))

Bogdan YBR 03-07-07 22:52

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 974894)
nu prea...le-au mancat baietii care au dat burnout inainte :)=))
Totusi...ar trebui sa asezi rotile din fata pe praf si spatele pe tare...si curat si ar trebui sa mearga....dar da-i si turatii ca sa nu se opreasca rotile :))

daca ai sincronizare intre craci iese si pe aceeasi siprafata. dar reteta ti-o dau yo:

- 2balauri sa te tine bine
- 1 pasionat sa te tina si ala.
nu dau nume dar la mine asa a mers.dupa ce a rupt aderenta mi-au dat drumu.

ZerO_CooL 05-07-07 11:07

Iar minti lumea ma ? :lol:
Spatele era pus pe asfalt rugos... si fata pe lucios.

All times are GMT +2. The time now is 08:28.

- Copyright 2026 4Tuning