![]() |
Vw corrado vs Vw corrado
2 Attachment(s)
Sunt curios care corrado a-ti vota din acestea 2, 2-3 cuvinte despre ele:
Cea alba: Colant alb mat, bara fata originala cu lumini pozitie de pe bara america, motor vr6 2.9, interior carpa, jante pe 16 de golf, trapa de passat si niste stickere si alte maruntisuri. Cea gri: Vopsea gri mat, bara fata america, bara spate chituita cu caroseria, jante bbs rs 8j cu 9j cu stratch pe amun2, dinstantiere fata 1.5 spate 2.0, masca fata rieger, faruri lupa, xenon 6000k, interior piele crem complet cu scaune Recaro electrice si incalzite, suspensie reglabila pe inaltime reglata la -6.5cm, stopuri spate america, toate geamurile negre, volan 260mm, motor 2.9vr 16.000km, si alte maruntisuri. Daca ar fi sa alegeti intre ele pe care a-ti alege. Multumesc celor care voteaza. |
Re: Vw corrado vs Vw corrado
Urmatorul topic cred ca va fi 'Voi o tineti pe stanga sau pe dreapta ?'.
|
Quote:
|
Quote:
|
Si ce votam? Care-i mai frumoasa? Mai naspa? Mai colorata? Mai lunga? Mai lata? mai kitschoasa? Mai sexy?
|
cred ca cea alba e putin in dezavantaj si din cauza pozei....cea gri imi pare mult mai reusita,jantele vin f ok,culoare o prinde,cam atat.la prima vedere merg pe gri ;)
|
Cea gri este a ta,sevastian. Asa,si ? Ce vrei sa demonstrezi/ care e rostul comparatiei? Vrei sa-ti laude oamenii masina si pe aici? Pare fara absolut nici un dumnezeu,fara nici un rost threadul deschis de tine.
|
Quote:
|
Quote:
Iti ajunge ca motiv? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ce ma enerveaza este faptul k daca se face un meeting nu ar trebui sa se tina seama de nationalitatea participantilor, frate daca are masina facuta cum trebuie poate sa fie si din India, problema lui... Asa gandesc eu. Mersi mult. |
Quote:
O mica parere pe partea estetica...la grila normala "bara" de sus se opreste la faruri..dar tu ai prelungit ca sa le acopere ca un fel de pleoape....nu ar arata mai bine daca ai lasa partea de pe faruri la aceeasi grosime iar partea din grila ai faceo putin mai subtire?..zic si eu |
Quote:
De aici si ideea cu thread-ul, ma gandeam ca poate find masina mea o vad eu mai ok decat celelalte dar lumea nu si poate chiar sunt mai ok celelalte. Ce spui tu este alta "bara", asta este alt model si este impreuna cu masca fata, modelul celalalt nu imi place si este fara masca. Mersi pt sfat. |
Worthersee este la alt nivel
|
Quote:
|
Ma intreb eu, de ce crezi tu ca ai fost pus pe locul doi dupa respectiva masina? Pentru ca esti roman, pentru ca esti de rasa inferioara, pentru ca esti alb, pentru ca ai inaltimea incorecta sau pentru ca masina ta pur si simplu li s-a parut mai putin reusita decat cealalta?
Pentru oricare din variantele astea, sau pentru varianta pe care o crezi tu corecta, adu niste argumente sanatoase, si gandeste-te daca intr-adevar ele sunt reale, sau sunt influentate de orgoliul tau sifonat... |
Quote:
Vrei argumente, sau motive pt care cred ca masina mea merita mai mult? Deci, lucrurile sta in felul urmator: Corrado alb 2.9 vr6, colantat alb cu colant-ul care se dezlipea in anumite locuri, interior din carpa rupt, modelul la interior vechi, tavalit si asta nu am cum sa iti explic de ce o spun dar o masina se vede pur si simplu cand este tavalita. Ca modificari nu avea decat niste improvizatii de praguri din plastic negru, jante de golf, si trapa de passat din sticla care nu se inchidea bine, si lumini de pozitie de pe bara america puse la misto pe bara normala si daca cunosti ti-ai da seama imediat in ce hal se poate vedea. Corrado gri 2.9 vr6 cu 16.000km, culoare custom vopita cu 1 sapt inainte de meeting, deci fara vreun defect, interior facelift, interior piele crem (ceea ce e foarte rar) recaro cu incalzire si scaune electrice (totul cu piese OEM fara improvizatii), suspensie coilovers, jante bbs rs montate cu 1 sapt inainte de meeting fara nici cel mai mic defect, stretch facut pe roti, admisie polisata si vopsita, bara fata clean si fara bandouri, si multe piese OEM care se gasesc foarte greu, cum ar fi buza bara de 90mm si una alta, bara de america, grila fata Rieger, in rest masina a fost adusa la original cu piese originale si bani foarte multi. Acum care crezi k ar merita. Si sincer nu ma intereseaza ca nu am castigat, ma deranjeaza faptul ca suntem considerati k niste fraieri si la lucruri din astea, stiu ca masina mea intoarce capete si lumea scoate telefoanele din buzunar si face poze, este o satisfactie enorma. ;) |
Pai am inteles ca traiesti acolo, inca nu ti-ai dat seama sau nu ai auzit de renumele lor in nationalism stupid si prostie!?
Eu m-am convins in cateva zile de stat acolo. Treci peste, ai o masina foarte frumoasa si atent facuta, nu te mai consuma pentru nedreptati de gen (stiu ca e greu). Chiar tu ai zis si vazut ca masina este apreciata asa ca poti sa fi mandru de munca depusa si banii investiti. Felicitari! |
Au fost faine corado astea, VW si eu aveam unu cand eram mai tanar! faine si destul de bune la vremea lor!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2026 4Tuning