![]() |
Jocuri din copilarie
Va mai aducetzi aminte ..???
Jocurile care ne-au facut copilaria fericita .. gameboy .. mario ... etc ?? http://ziza.ru/2005/03/18/nu-pogodi-na-kompyutere.html va mai aducetzi aminte d`asta :D |
Re: Jocuri din copilarie
|
misto jocurile :D ...
|
jur cand am vazut topicu prima data am vrut sa spun despre jocu cu lupu si gainile :) prea tare la vremea lui
|
Quote:
tovarashamea a zis k il are pe undeva prin casa :D |
|
dar de.....
http://www.siteaboutnothing.com/game...-of-persia.gif eu rupeam jocul asta la informatica in cl a 5a :lol: :lol: si de jocurile acelea pe tv cu casete :lol: 999999 de jocuri si era acelasi joc din 5 in 5 :lol: mario, super mario bros, tank, duck hunt:lol: ce amintiri... :D |
hahha ce topic tare :) prince of persia ...cred ca cel mai misto dintre toate :) punea mintea putin la gandit :)
|
Wolf si Doom 3d erau la moda, mai tarziu putin bomberman si jazz ( iepurele ), apoi Red Alert, Carmagedon. Jocurile mecanice, mame, neogeo, snes, sega, nintendo.\, gasiti emulatoare si jocuri pe net, eu am vreo cateva sute.
Asta era preferatul meu: http://www.fresh99.com/images/videog...ght_Toilet.jpg |
puneti aicia link cu un emulator bun....
P.S.xxdadixx ce joc e ala din screenshot ? |
street fighter cred:)
|
3 Attachment(s)
carmagedon a fost super senzatie .. a fost interzis in mare britanie ...
|
eu unu mai multe ore pirdeam in fatza tv`ului sa calculatorului cu jocurile de atunci ma fascinau mai mult :)
|
Final Fight 2 ii zice la joc o sa-l uploadez aici mai incolo ca acu nu stiu ce are.
|
vreau emulator neaparat...ca altfel nu stiu daca merge
|
1 Attachment(s)
Jocu si emulatorul. E simplu schimbati directoarele alea unde incarca jocurile, F3 bagati fise, F1 F2 1P 2P, se joaca si la dublu :)
|
Jocuri din copilarie.... creka am jucat cam toate clasicele... Carmageddon, Prince of Persia... cine poate uita... Monkey Island sau Day of the Tentacle.... Doom, Quake-urile.... Diablo si Diablo2..... Baldur's Gate 2......ce vremuri frumoase......
|
Fratilor...NFS2 a fost senzatie.... prehistorik, cei care il shtiu...a urmat age`u pt mn, starcraft`ul, quake 2, erau jocurile care ne`au consacrat copilaria:D si bineinteles carmageddon......
|
eu tin minte ca jucam la varul meu un joc cu karturi ce cca 4 mb .
- era cu 8 personaje (4 fete si 4 baieti ) - avea arme precum bombe si banane depozitate in mijlocul drumului :D - jocul l-am pus pe 3 dischete dar nu le mai gasesc - aplicatia se numea kartdemo.exe ca numele jocului nu-l mai stiu :( |
Mafia, mi-a placut jocul, l-am terminat de 3 ori :)
Acu`, mai bag cate un LFS cand mai prind timp liber :) |
Quote:
|
Mafia da :P
|
ziceti mah de jocuri vechi...cum a pus si dadi...si ceilalti..nu mafia..ala are doar cativa ani..
|
Era un joc Volfied parca asa se numea ... trebuia sa tai cadranul ... eram disperat dupa jocul ala cand imi cumparasem calculator prin 95... il mai tine minte cineva ? il are cineva ...?
|
ce ziceti de Nuke ? buahhaha :lol: era prea tare..ala 3d bine inteles...
|
LoL dar Shotronul, Leapsa, V-ati Ascunselea, Bidonasul, Diri-Diri, Frunza, Castelu, Gardiana 10 10, Respinsea, La Malai, Nu jucati ?? Copii din ziua de azi ar trebui sa se joace mai mult pe afara .... astea au fost jocurile mele din copilarie :)) Jocurile din adolsescentza au fost StarCraft, GTA, NFSII, Quke, Duke, Half Life, Rally Master ... si jocurile de pe consolele fake :D =))
|
Contra..Mortal Kombat...ala de pe sega...super jocul...
|
eu nu mia gasesc mario .. nush pe unde e :D
|
Carmagedon, Doom 3d, si cunoscutele jocuri pe TV ma distrau la nebunie !
|
Si cel mai tare joc pe care l-am jucat vreodata...Agent 007 pe Nintendo 64 cu 4 joystick-uri..
Prea tare era :D Putin mai recent totusi...fata de mario si celelalte. |
4 Attachment(s)
Ah..si Twisted metal si Crash...si Tekken mai erau pe PS1..
|
Mario Kart :D, primu joc, 'motorsport' pacat ca n-aveam volan :D
|
Era un joc STUNTS ...era preferatul meu :D era super distractiv :D aveai multe masini printre care lamborghini diablo,ferrari nuj de care :D , acura nsx , lamborghini din ala 4x4 am uitat cum ii zice....construiai curse....era super tare :D si desigur jocul Lamborghini :D:D prea tare
|
Quote:
|
eu si acum mai am un joc din ala cu castete :))....
|
tin minte de caseta aia cu circu. cand trebuie sa mergi pe o minge, sa mergi cu leul:lol: :lol: :joy:
|
din generatia jocuri Terminator sau cum le zicea :lol: ... vad ca ati omis ala cu Tancuri la care trebuia sa bombardezi ziduri:lol: la Duck Hunt si parca mai era ala cu discuri ..aveam si pistol.. si fraieream jocu` punand "teava" de la pistol lipita de ecranul de televizor :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Moama da ce mijto era Lotus :D,aveai 3 masini si puteai sa faci cursa cum vroiai ... puneai un nume si iti facea cursa imi placea prin munti :D si cand se bagau oponentii in fata mea :)) ce mijto era.Atunci nu ma plictiseam ca acuma.Mai era TOP GUN :D il jucam cu varul meu toaaaaaaata ziua :D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning