![]() |
hemi cuda
dupa parerea mea e una din cele mai tari masini ale tuturor timpurilor :X:X
http://www.classicsandcustoms.com/li...2006124944.jpg http://bigpicture.typepad.com/writin...0_cuda_650.jpg motor hemi de 7L... forta bruta fara nici o limitare :X:X da tre sa fii sofer calumea s-o tii pe strada pe asta... pacat ca tre sa ai si o cisterna de benzina dupa tine :( oricum sunetu ala animalic si puterea aia nu prea le mai vezi pe alte masini... acum toate-s pline de calculatoare si ai forta desteapta:)) voi ce parere aveti de ea? |
Re: hemi cuda
Tare frate!!!super tare!!!
|
Typical american muscle.Doar prin asta sunt cunoscute.Forta motorului.Pacat ca pe la noi foarte rar vezi astfel de masini.
|
Quote:
|
v8 power....ce-mi mai plac americanele astea betzive....design-ul masinii e criminal, motoru un monstru...impune respekt
|
Pacat ca la noi in tara nu prea vedem masini vechi reconditionate cu motoare suparate.. romanu' e spre nou.. nu multi dintre noi ar reconditiona o astfel de masina, sa bage in ea 100.000 Euro.. noi daca am avea banii astia direct corvette, M power, Rs-uri sau eu stiu ce altceva NEW.. Problema e ca nu ii avem.. poate faceam si noi :D
|
Quote:
|
Quote:
|
bai cum e cu moda asta, imediat inceo sa curga balele la toti....
mai acum cativa ani era cu fnf, si japonezele turbate...acum a inceput curentul cu muscle americane...mi-ar placea sa vad un curent asa promovat de nfs si fnf cu hotrod-uri, sau 4x4 extreme... masinile alea in afara de motor, cu greu se numesc masini. sunt tancuri pe roti ca sa faci o masinarie de genul ala sa fie la nivelul actual de tehnica bagi o carca de bani in ele (servo directii, frane, confort in interior, etc) chiar si hamsteru de la top gear era impresionat de charger, una dintre putinele bucati restaurate bine, din europa. dar masina era ca un tren. directie si frane - pauza si un motor din ala de 7l, oare cat o consuma mediu, in oras (bucuresti)???:lol: |
pai pana la urma daca ai bani sa iti iei o masina ca aia si sa o reconditionezi nu te uiti la cat consuma masina sau la ce taxe platesti pentru ea....oricum sunt multe masini in romania care consuma destul de mult si care n-au treaba cu performantele( jeep cherokee de exemplu) da se plimba omu cu ea
|
da numa cu sunetu de la motor ii sperii pe astia din intersectii :)))) ce claxon nu mai e nevoie :))
|
Quote:
|
Am avut o asemene prezenta sau ceva asemanator si la 4tuning day super frumos am ramas impresionat.
|
da? unde? eu n-am vazut vre-o cuda sau vreun charger p'acolo
|
poze ceva? sunt tare curios...si ceva specificatiii...
|
era o balarie gen american muscle, dar e kit replica pe alta masina. si eu m-am intrebat ce o fi fost modelul de baza...e negru, la standul M.N.C (langa matizul negru tunat extrem)
|
Hemi cuda pe ebay:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1971-...QQcmdZViewItem 800.000$ ... ce masina v-ati lua de 800.000$ :lol: nu stiu daca e la panarama pretu sau chiar atat ajunge o cutie d-asta veche |
Quote:
intra si tu aici si zine cu cat se vand aceste cutii.. |
3 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow:
|
mustang vs mustang
http://www.metacafe.com/watch/338268/mustang_vs_horse/ |
hai las-o ca mai e si vrajeala....oricum astia au laudat aston martin si e varza...testat la fifth gear...si soferu e penal...si emisiunea...ridica in slavi masinile englezesti
p.s.suntem off topic...aici e vb de hemi cuda...o masina mult prea tare |
4 Attachment(s)
Asta era la 4TuningDays... la stand la M.N.C
|
DB9 Vanquish nu are cum sa fie, ca sunt doua modele diferite. E adevarat ca DB 9 , e lucrat dupa fratele mai mare Vanquish, dar e o masina adevarata, poate cel mai frumos Aston..chiar mai frumos decat DB7, chiar daca dupa Jeremy Clarkson, DB7 e mai frumos si mai bine proportionat!
|
sry...my bad..trebuia sa pun un sau acolo, da eram distras ;)...nu mai tin minte exact...o sa caut emisiunea
|
Uita-te la filmu Hot Metal cu Jeremy Clarkson!
|
Quote:
|
technical specs..dupa ce o sa se ajunga acolo..inca nu sa modificat nimik la motor! Daca reusesc sa mai strang ceva finante sa mai bag in motor.
1.6L benzina, 55kw |
incearca sa imite un muscle dar dupa mine fara succes
de ce? pt ca lipsesc cele 3 caracteristici: marime putere sunet nu va suna ca un hemi, nu va avea puterea bruta a unuia, nu va fi enorma si nu va avea acel aer de muscle dar totusi e ceva dragut s-o stapanesti sanatos :P e mult mai bine decat alte aiureli sau tuninguri ieftine |
Quote:
|
pai e ford ce vezi tu national acolo? PROPRIETARU?
|
Quote:
Iar ce zici tu , compari cu HEMi...nu toate muscle car-urile au fost HEMI, deci nu generaliza si nu compara. Faptul ca asta il stitzi totzi ca e cel mai cunoscut e una... Io zic ca am reusit chiar foarte bine sa imit un muscle, poate ca deocamdata doar prin aspect. Eu sunt multumit si asa, la mine se uita lumea pe strada, si nu stie nimeni ce masina e..., dar la restul soferilor, catzi mai pot spune acelasi lucru? tu potzi?? "dar totusi e ceva dragut s-o stapanesti sanatos" - mersi , o sa incerc sa o stapanesc.. ;) |
Quote:
|
Exact..pentru ca nu prea mai cunosc astfel de lucrari facute prin tzara...
|
daca eram in anglia cred ca omul avea deja montat pe masina un 3l sau 4l de pe un range rover...dar la noi e greu. ca nu ti-o aproba astia pe drumuri. :(
|
Quote:
am gasit pana la urma filmuletzu ....da au taiat la montaj....versiunea full am vazut-o pe discovery.....aici probabil vor sa musamalizeze treaba....oricum asta era emisiunea respesctiva...sarea cureaua la plecarea de pe loc ..cum e cea de la inceput http://fifthgear.five.tv/jsp/5gmain.jsp?lnk=901&id=78 |
Ce sa mai vorbim, muscle car sau nu,masina e unicata in lume si cred ca sigur toata lumea intoarce capul dupa ea pe strada.
|
in curand vor iesi si noile generatii de Chevrolet Camaro si Dodge Challenger.. si competitia dintre muscle car-uri va reinvia :lol:
|
Mult sub Camaro SS dupa parerea mea nu stiu. Oricum o astfel de masina cere un sofer pe masura.
|
vorba lu criss... ca sa scoti untu din una d-asta iti trebuie frate experienta adevarata un sofer de cativa ani se omoara cu ea... primu stalp il ia ca asta nu e tocmai masina stabila :)) chiar opusu
|
dodge charger vs bentley continental 4 usi( flying spur )...o masina mult mai grea..limuzina as putea spune...bate bentley.....da mie tot chargeru de 7 litru imi place mai mult....totu se rezuma la senzatiile pe care le ai cand conduci...sa auzi motoru ala e un privilegiu...designul masinilor din anii aia m-i s-a parut cel mai tare...hemi cuda e una din cele mai frumoase..alaturi de charger,mustang fastback si altele.....cu masinile astea noi nu prea mai conduci tu...unde e placerea de a conduce?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:00. |
- Copyright 2026 4Tuning