Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Advanced (https://forum.4tuning.ro/700-advanced.html)
-   -   MarisDesign (https://forum.4tuning.ro/700-advanced/377446-marisdesign.html)

Maris 06-06-13 20:36

MarisDesign

8 Attachment(s)
Salut!
De mult timp nu am mai fost activ pe forum, si din pacate multa lume a facut ca mine. Am decis sa revin si sa va prezint cateva lucrari.
Pentru cine vrea cu adevarat sa transforme pasiunea asta pe care o impartasim toti de aici intr-un job "full time", ca mine, sfatul meu e sa va tineti de treaba, sa incercati sa va perfectionati din ce in ce mai tare si sa acceptati toate criticile. Uneori chiar daca sunt critici rau-intentionate, totusi puteti scoate cateva idei utile si din ele. In al 2-lea rand, foarte important, faceti-va cunoscuti pe cat posibil: facebook, forumuri, orice. Si rabdare...pana la urma cineva va va descoperi.
Atasez cateva din ultimele lucrari, un stil de render mai cartoony, designuri care vor fi folosite ca printuri pentru tricouri, hanorace, etc. (vom da drumul in curand la site, productie si la vanzari) , dar si lucrari complete (Skyline-ul). Tot ce vedeti e full render (cu exceptia unor faruri, jante, etc.)
Ideea este: tineti-va de treaba. (renderul pt Skyline a fost 500$, deci e o treaba profitabila). Astept critici, intrebari si va voi raspunde rapid (sper).
Lucrarile: -Skyline-ul, dupa cum vedeti in poza, a fost un full-render dificil, din cauza lipsei a 50% din masina, deci a trebuit si un pic de freehand. Maserati-ul, tunat in stilul celor de la LB Performance (iubesc stilul asta), tot full render. Kitul este facut doar din mouse si pentool. Fara desen anterior pe hartie. La fel si Ferrari-ul FF. Incepe sa imi placa sa folosesc doar mouse-ul, nu stiu de ce:-). Restul sunt re-renderuri.
Sper sa va placa. Va mai rog, daca vreti, sa dati un like la pagina mea de FB: AICI , dar si la pagina firmei unde sunt postate lucrari pt clienti, dar si tricouri, AICI
Multumesc! Si scuze pentru watermark, da' sunt obligat:) Unele poze sunt f. mari. In curand o sa adaug si un reder de acum un an sau doi, ca idee, sa vedeti ca in treaba asta e 20% talent si 80% ambitie si perseverenta. Deci folositi ce aveti!

Reme 06-06-13 23:25

Re: MarisDesign

bine ai revenit! Imi plac lucrarile tale! Sunt ok, superb si frumos. Mai tii minte candva te apucasei de un Smart fortwo, l-ai terminat? Poate facem un amical!

Maris 08-06-13 05:45

2 Attachment(s)
Reme, multumesc. Cat despre challenge, da am facut un smart, dar e vechi si nu se ridica la calitatea de acum. Sunt foarte ocupat cu designurile de tricouri, site-ul, etc. si nu stiu cand voi prinde un timp liber sa fac ceva frumos pe Smart. Oricum am in plan un Fiat 500 Monster Truck, la care am facut doar un crop intre 2 poze sa vad cum o sa fie baza, peste care voi face un kit si apoi render (postat mai jos) . Putem face un challenge pe asa ceva, nu doar Fiat 500, o masina mica.
Si pentru ca am decis sa fiu mai activ pe forum, am cautat in arhiva primele mele postari. Am descoperit ca primul meu post in legatura cu 2D a fost pe 22 martie 2011, cand am inceput increzator cu un "full render", cel putin asa il denumeam atunci, dupa o saptamana de "experienta" in PS. Un Lamborghini, pe care l-am postat mai jos:-). Deci s-au facut 2 ani si ceva, care imi par ca 10...daca nu mi-a placut scoala, m-am tinut de PS hahahaha.

Reme 08-06-13 10:53

Quote:

Originally Posted by Maris (Post 5494710)
Reme, multumesc. Cat despre challenge, da am facut un smart, dar e vechi si nu se ridica la calitatea de acum. Sunt foarte ocupat cu designurile de tricouri, site-ul, etc. si nu stiu cand voi prinde un timp liber sa fac ceva frumos pe Smart. Oricum am in plan un Fiat 500 Monster Truck, la care am facut doar un crop intre 2 poze sa vad cum o sa fie baza, peste care voi face un kit si apoi render (postat mai jos) . Putem face un challenge pe asa ceva, nu doar Fiat 500, o masina mica.
Si pentru ca am decis sa fiu mai activ pe forum, am cautat in arhiva primele mele postari. Am descoperit ca primul meu post in legatura cu 2D a fost pe 22 martie 2011, cand am inceput increzator cu un "full render", cel putin asa il denumeam atunci, dupa o saptamana de "experienta" in PS. Un Lamborghini, pe care l-am postat mai jos:-). Deci s-au facut 2 ani si ceva, care imi par ca 10...daca nu mi-a placut scoala, m-am tinut de PS hahahaha.

din ce imi aduc eu aminte era cam la acelasi nivel cu al meu. Si al meu tot lucrare veche e! Urca-l ca nu e problema si ne mai distram si noi...

Maris 09-06-13 01:26

2 Attachment(s)
Ok, uite Smartul, are vreo 8 luni:)
Si daca tot ziceam ceva de Fiat 500, am desenat kitul pt el, dar nu stiu cand voi face renderul...sunt super ocupat.

Reme 10-06-13 20:12

pune originalul la fiat 500 sa il fac si eu.

Maris 10-06-13 21:24

Asta este. Nu stiu cand o voi termina, sunt super ocupat acum.:D

Maris 13-06-13 05:43

2 Attachment(s)
-----> Un GTR care va fi pe prima serie de tricouri, ce are ca tema japonezele sau masini tunate de firme din Japonia (o sa fie si M3-ul de la LB Performance)
Culoarea nu e finala, nu m-am decis cum o fac...de lucrat lucrez pe gri si de abia la sfarsit o colorez. Fiind pt tricou o sa fie in stilul asta mai cartoony:-)

Maris 13-06-13 17:48

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Maris (Post 5499622)
-----> Un GTR care va fi pe prima serie de tricouri, ce are ca tema japonezele sau masini tunate de firme din Japonia (o sa fie si M3-ul de la LB Performance)
Culoarea nu e finala, nu m-am decis cum o fac...de lucrat lucrez pe gri si de abia la sfarsit o colorez. Fiind pt tricou o sa fie in stilul asta mai cartoony:-)

Si inca una:

Reme 13-06-13 19:46

Quote:

Originally Posted by Maris (Post 5500166)
Si inca una:

prea tare GT-R-ul! :shock:

Manson 13-06-13 20:52

Quote:

Originally Posted by Maris (Post 5500166)
Si inca una:

esti nebun!!!! vreau sa invat si eu sa fac brush ca tine....can you teach me????

Maris 13-06-13 21:25

1 Attachment(s)
:D Multumesc @Reme si @Manson.
O sa fac un tutorial cand prind timp. Ideea e asa: pentool, brush si erase. Te gandesti de unde bate lumina si pe baza asta incepi cu pentool sa selectionezi umbrele/ luminile. Dai cu negru si alb, iar daca ai dat prea intens cu mouseul schimbi opacitatea. Unde ai alb curat pur si simplu stergi layerul. Eu lucrez fiecare umbra intr-un layer diferit dar apoi dau merge la toata caroseria ca sa imi fie mai usor sa sterg. Iar culoarea, dupa ce termini layerul de caroserie (lucrez pe griuri), il dublezi si la cel de jos ii dai color overlay. Dupa, poti sa te joci, dai iar duplicate, faci alta culoare, te joci cu overlayul, etc. E important cand faci brush sa il faci doar cu alb/negru cu intensitati diferite. Daca folosesti griuri pure 100 opace si nu le creezi din negru o sa ai probleme cu culoarea. MARI:D
Dar mult mai detaliat intr-un tutorial in viitor. Timpul e problema la mine ca inafara de munca (ce vedeti aici, din fericire, fac ce iubesc) duminica zbor spre Romania...plec duminica dimineata ajung luni seara...deci 3 zile dupa asta, dorm. Hahahaha.
Si continuarea, am decis sa o fac ciocolata cu capsuni. Jante, oglinzi, bara spate, eleron rosii:D

Maris 14-06-13 05:09

4 Attachment(s)
Fratilor cum editez posturile ca nu am nevoie sa scriu 5 posturi consecutive...
On: Gata Gtr-ul nebun. :D Pareri?:) Kitul este "freehand" (ma rog, mouse si pentool).

Mehe 14-06-13 16:32

wow o.o fara cuvinte prea frumos :>

Ca][n 14-06-13 18:20

Foarte frumos brushul, felicitari!

Maris 14-06-13 19:59

Multumesc! In curand vor aparea primele tricouri, va astept sa cumparati! :D
100% made in USA!

Reme 14-06-13 21:24

bai fratuc, de unde le scoti? E bestial GT-R-ul! Felicitari!

UndergroundDesigns 14-06-13 22:02

Fenomenal GT-R - ul.... si pretul unui tricou deasta cat este?

Maris 14-06-13 22:04

@ Reme, :)) Merci! O sa fac un tutorial text daca vreti, ca de tutorial cu poze nu am timp ca ma pregatesc sa vin in tara.:D Kitul il scot din imaginatie cu ajutorul mouseului si pentoolului, am renuntat complet la creion si hartie, iar brush-ul la nivelul asta e datorat perseverentei. La fiecare lucrare incerc sa fac mai bine si mai bine si mai bine. Acum ca muncesc, nu doar fac vt ca hobby, e mai incitant.:D

Maris 14-06-13 22:09

Quote:

Originally Posted by UndergroundDesigns (Post 5501315)
Fenomenal GT-R - ul.... si pretul unui tricou deasta cat este?

Inca nu stiu exact, cel putin 30$, 40$, depinde. O sa fie 100% bumbac, made in USA, deci calitate. O sa mai fie si hanorace, sepci, bluze, dar toate la timpul lor. Idealul e sa trec o masina de pe tricou pe asfalt, pt asta muncesc.:D Saptamana viitoare sper ca voi avea primele tricouri de expus, nu vreau sa postez imagini photoshop cu tricourile, ca nu are rost. O sa se vanda online worldwide si la puncte de deschidere in Australia. Va tin la curent, acum se lucreaza site-ul, se fac sample-uri si sa speram ca o sa fie totul bine.

UndergroundDesigns 15-06-13 18:52

Daca ai putea sa faci un tutorial text (evident dupa ce te relaxezi si tu cu venitul in tara alea alea) cred ca pentru multi ar fi un mare ajutor! Succes si bafta in continuare

ecsTazy 16-06-13 16:04

Quote:

Originally Posted by Maris (Post 5500632)
Fratilor cum editez posturile ca nu am nevoie sa scriu 5 posturi consecutive...
On: Gata Gtr-ul nebun. :D Pareri?:) Kitul este "freehand" (ma rog, mouse si pentool).

arata DEMENTIAL :) foarte frumos (mai laes modelul cu rosu inchis)

Mehe 18-06-13 00:25

30-40$ minim ? + shiping tax si alte taxe .. face cam 70$ ... cu 70$ (233 ron) imi iau de la Zara 4 camasi xD ... cam scump , ar fi misto daca ai putea gen sa ai o colaborare cu cineva din romania sa fie mai ieftinache :P

in schimb la lucrari , demential , imi place finetea ta , la lumini/umbre pierdute folosesti gradient ?

Maris 20-06-13 17:39

@Mehe: pretul e cu tot cu shipping, normal ca nu se poate sa fie 70. Plus ca shippingul nu e chiar atat.
Merci de aprecieri, la umbre si lumini nu folosesc gradient, selectionez perimetrul unde va fi umbra/lumina si dau cu alb/negru cu mouseul cu brush soft de 2500 :-)

Maris 09-08-13 09:18

4 Attachment(s)
Salut, din nou am lipsit mult de pe forum:D
Prezint un WIP la o Mazda RX7, pentru un client. Ramane de vazut daca va ramane la stadiul de render sau se va materializa intr-o masina reala. Masina care, daca se va construi, va participa la WTAC 2014. E un design mai "de strada" pentru o masina de competitie. Plus, mi-am schimbat logo-ul :D
Sper sa va placa!

P.S. Culoarea la masina nu ramane asa.

Reme 09-08-13 10:08

arata foarte bine Maris! sunt curios ce jante ii vei pune...

Maris 09-08-13 10:58

@ Reme: Si eu, astept sa vad ce jante, culoare si eleron vrea clientul, acolo nu e decizia mea:)

Maris 17-08-13 00:23

3 Attachment(s)
Gata si RX7! Scuze pentru watermark dar e lucrare pt client si trebuie:D
Sper sa va placa.

Reme 17-08-13 09:16

Quote:

Originally Posted by Maris (Post 5551064)
Sper sa va placa.

ti-a iesit tipla tipla lucrarea! Bravo Maris!

Maris 27-09-13 19:45

1 Attachment(s)
Ceva nou: F12locura. Nu stiu cand il voi termina, sper cat mai curand. Pareri? (kit desenat doar din pen-tool, fara desen provizoriu pe hartie:D)

lovenady 27-09-13 21:07

zici ca-i un rechin care incearca sa zambeasca,mi se pare cam urata cu bara aia fata:rolleyes2

Reme 27-09-13 22:24

Quote:

Originally Posted by Maris (Post 5580793)
Ceva nou: F12locura. Nu stiu cand il voi termina, sper cat mai curand. Pareri? (kit desenat doar din pen-tool, fara desen provizoriu pe hartie:D)

hehe, bine ai revenit pe aici! Frumos rezultatul! Merita sa il termini indiferent ca va fi de paste! Este superb!

Maris 29-09-13 02:17

1 Attachment(s)
Update la F12....
@lovenady: sa vedem cum va iesi la final rechinul:D
@reme: merci, sigur e gata inainte de paste:D:D:D

AGamerPedobear 29-09-13 07:53

Quote:

Originally Posted by Maris (Post 5551064)
Sper sa va placa.

Scuze ma, ca raspund tarziu, dar data viitoare, cand mai faci luminile brush, da-le un pic de blur, pt. realism.

Maris 02-10-13 21:58

1 Attachment(s)
Gata si F12-le!!
Pareri?

lovenady 02-10-13 22:12

daca nu-l faci o culoare ca cea a rechinului tot degeaba :sad:

Cobra2007 02-10-13 22:18

Foarte reusita lucrearea ! Bravo bravo bravo ! As putea spune ca te invidiez :D

cannonball 03-10-13 00:19

Designul e bestial:shock:.....dar capota tu ai vrut-o asa offset?:???:

Lycan. 03-10-13 00:29

Frumos lucrat, ai skill :)
ai grija cu reflexia aia de la sigla din stanga, e cam fake

Maris 03-10-13 01:03

@lovenady: Ai tu ceva cu rechinu ala :lol:
@Cobra2007: Merci, mai am de invatat pana sa fiu invidiat:-)
@cannonball: Asta e si ideea tuturor lucrarilor mele, designul...Realismul, brushul, etc. vin pe parcurs si pentru mine nu sunt asa importante. Si o schita, daca designul e bun, impresioneaza. Si da, capota asa trebuia sa iasa.
@Lycan.: Multumesc! Reflexia nu e lucrata, am facut-o ca sa fie, eu nefacand background, trebuia sa bag ceva...

All times are GMT +2. The time now is 05:50.

- Copyright 2026 4Tuning