Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   IONIZARE sau FOLIE-autorizata (pe geamuri) (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/3774-ionizare-folie-autorizata-geamuri.html)

TufY 22-02-05 19:47

IONIZARE sau FOLIE-autorizata (pe geamuri)

ce imi recomandati!!??
folie sau ionizare a geamurilor!! care ar fi avantaje ssi dezavantaje la fiecare daca s-ar putea!!
-folie autorizata -120E
-ionizare- 80E
astept parerile voastre!

DnI 22-02-05 20:13

pai in decret scrie clar ca nu ai voi cu nici`una dintre ele :lol: :lol:

Corse 22-02-05 21:06

eu stiam ca daca is ionizate nu are nimeni treaba ta. i can be wrong dough..
si masinile care pot fii comandate din fabrica cu geamuri fumurii? ce face te opreste si iti spune sa schimbi geamul?

Kilowatt 22-02-05 21:21

nu, dar iti da amenda..am un prieten care a patzit`o. Stii cum e cand te certzi cu gaborii! E ca si cum ai vb cu peretzii..pe el nu il intereseaza!

Corse 22-02-05 21:29

mda, dar are dreptu? masina asa a venit din fabrica, ce naiba?

TufY 22-02-05 21:30

nu ma intereseaza ce zic gaborii!!! atat timp cat am autorizatia nu am probleme!!
ceea ce ma intereseaza e care e mai BUNA!! calitativ si optic!! :D

TufY 22-02-05 21:40

NU ionizatul nu poate fi pe NEGRU!! iese doar pe oglinda! m-am interesat!!
eu unu tind sa mi le ionizez!!
-pret mai scazut ( in pret mi-am pus toate cheltuielile pana la pitesti unde le ionizez adik: benzina, rovignieta)
DAR nu sunt hotarat 100% ce sa fac!!!!

Corse 22-02-05 21:53

mda, am sters postul de mai sus din greseala. eu asa am auzit ca ii da un aspect de folie. nu mai stiu cine vorbea pe forum. oricum, un prieten are p masina geamuri ionizate si nu a avut probleme cu gaborii.
mie nu-mi plac ionizate, eu voi merge pe folie

SEBASTIAN 23-02-05 08:36

LEGAL RACING

Cred ca geamul colorat in masa este o buna solutie, mai ales ca acesta vine de obicei din fabrica respectand legislatia internationala.

xxdadixx 23-02-05 10:21

1 Attachment(s)
Unde se gaseste asa ceva si cu cat!

B 68 VLD 23-02-05 12:21

Cu folia aia sau ce este GARANTAT iti ia politia talonul. Arata superb oricum.

xxdadixx 23-02-05 13:54

Macar la spate :ashamed:

TufY 23-02-05 14:27

arata beton masina aia!!
si VLD daca folia este omologata RAR si ai hartia la mana nu ai de ce sa iti faci problemesi daca garcea e CRETIN si tot iti ia talonul te duci la udriste cu foaia si iti recuperezi talonul a 2-a zi!!!
chiar in poza aia e folie???

SEBASTIAN crezi ca ar fi o metoda mai buna cea a ionizarii?? bineinteles ca mai mult decat limita, doar nu are garcea aparat la el sa imi masoare el mie transparenta geamurilor!! :D ????

xxdadixx 23-02-05 14:34

Ionizarea nu tzine mult. La frecare incepe sa se duca in timp.

SEBASTIAN 23-02-05 16:45

LEGAL RACING

Sper sa nu va deranjeze ca am coptat pentru a intra aici un specialiost care sa va explice si sa va dea toate detalile necesare.
Gemuri colorate in masa de pot procura de la producatorul de auto sau furnizor de geamuri auto.
Folia are si ea mai avantaje.

LEXUS 23-02-05 18:37

sau ai putea sa te duci la un producator auto si sa-ti montezi primele geamuri Atermice pe dacie 8) ...care-s cele mai avantajoase..sunt si colorate dk vrei..dar opresc si caldura...insa..dk n-ai si lunetele Atermice..degeaba :lol: . ai putea incerca insa

TufY 23-02-05 19:00

aha! mda lexus chiar maine ma duc si imi pun geamuri atermice!!!
ma gandeam sa imi pun si un dvd ............. mai bine ma duc la mtv cu ea!!! :lol: :lol:

Psycho 23-02-05 22:32

io le am ionizate p solenza .. asa e alea d pe spate si luneta sunt oglinda iar pe fatza sunt fumurii .. noaptea se vad negre .. dar ziua n`ai treaba sa intre caldura sau altceva mai ales vara ... dar acu ... sunt tzigan .. pun peste ionizate folie .. un medium black sa se inchida :p ... ahhahahaahha :twisted: deci parerea mea .. una sau alta .. tot ramai fara tallon ... dar la ionizate ramai mai greu .. eu am avut folie si timp d 3 luni nu s`a luat nimeni .. dupa aia mi`am gasit p unu si le`am dat jos ... asa .. la ionizate le am de 1 an si nu m`a oprit macar 1 data sa ma intrebe ce`i cu geamurile si nici in tara ..

TufY 24-02-05 16:36

pui folie doar pe fata?? peste ionizate??
eu asha ma gandeam sa fac!! am un logan si sapt viitoare ma duc la pitesti sa le ionizez si daca nu rezolv nimik acolo sa mi le ionizeze mai mult si pe fata ma risc sa pun folie pe fata( nu dinaia nesimtita sa nu se mai vada nimik prin ea!!! dar totusi putzin mai inchisa ca oricum daca pun dinaia inchisa se vede ca nuca in perete pe spate oglinda si pe fata negre!)

Monkey_Bz 24-02-05 18:17

Sincer cred k e mult mai avantajoasa folia ... NEOMOLOGATA! pt k si omologarea aia e un kk. cunosc pers care au avut folie \"omologata\" pe masina si tot le-au luat gaborii taloanele si au fost nevoiti sa si-o dea jos k sa-si le recapete. La folia neomologata iti ia talonu....ti-o dai jos....a 2-a zi t duci si dai 300 mii pe alta,ti-o pui....si dupaia cand t prinde....o ei d la cap

LEXUS 24-02-05 20:01

exista o singura firma din cate stiu AUTORIZATA pentru montarea de folii si a aparut si la TV daca tin minte..nu mai stiu exact..pe 7abc la emisiunea lui Lazarus

TufY 24-02-05 20:49

sunt mai multe firme ca monteaza folie autorizata!!!
ultima de care am aflat eu si este si cea mai ieftina este pe bulevardul Timisoara 120E!

GURU 25-02-05 09:23

Folii auto

1 Attachment(s)
Recomand foliile. Mai ales daca sunt omologate RAR. Aceasta omologare nu are doar rolul de a ne pune intr-o lumina mai buna in fata \"organului\" :oops: , ci si acela de a garanta calitatea.

TufY 25-02-05 14:56

marfa masina! :D si geamurile!

GURU 25-02-05 15:17

folii auto

1 Attachment(s)
De acord cu tine. Din pacate nu-i a mea. A fost \"facuta\" de mine.

GURU 25-02-05 15:17

folii auto

1 Attachment(s)
De acord cu tine. Din pacate nu-i a mea. A fost \"facuta\" de mine.

polifem 25-02-05 15:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Unde se gaseste asa ceva si cu cat!

apropos de poza ta xxdadixx ... tare mi-e ca este un frumos VT acolo ... uite-te la stopuri ... reflexia nu e greu de facut.

ajuta foarte mult shi unghiul din care e facuta poza ... putin din jos ... sa prinda cerul ...

TufY 25-02-05 18:14

GURU ce i-ai facut tu??? folia pe geamuri?? si cat costa daca e asta?? e autorizata??

XoRRo 25-02-05 21:35

daca iti pui folie clar nu e legal !!! a luat tata 3567890 amenzi si i-a luat talonu !!! (a dat folia jos, a luat talonu si a pus-o la loc :lol: )
cica nu ai voie folie pe nici un geam

SEBASTIAN 25-02-05 22:09

folie

Poate e greseala mea, doar v-am anuntat ca am anuntat o persoana mai mult decat autorizata sa va consilieze pe aceasta tema sin u am nominalizato. Este GURU !

TufY 25-02-05 22:18

mersi sebastian!
guru ai firma de montat folie autorizata??
daca da cat costa??

SEBASTIAN 25-02-05 22:24

din motive de publicitate pe site ar fi bine sa discutati amanunte cum ar fi pretul pe PM dar un nr de tel cred ca ar fi bine venit.
Calitatea o pot confirma si eu am montat astfel de folie pe Subaru si pe renault Trafic de la club + alti prieteni si cunostinte.
Merita sa mergeti pana acolo sa vedeti se pot face si modele, combinatii.....

TufY 25-02-05 22:30

hmm nu prea sunt deacord cu vb pe privat!!
acest topic l-am creat cu caracter informativ si pentru altii care ar dori sa puna folie pe geamuri sau sa le ionizeze si ar fi bine sa fie si preturi ca fiecare sa stie ce ar fi mai indicat pt el!! (sa aiba cum sa faca comparatii ca sa ajunga la cea mai buna optiune tinandu-se cont de buget, calitate, etc)
dar daca aste sunt regulile il rog pe guru sa imi trimita si mie un PM cu preturi si adresa unde este firma!
multumesc :D

xxdadixx 25-02-05 22:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"polifem\"
apropos de poza ta xxdadixx ... tare mi-e ca este un frumos VT acolo ... uite-te la stopuri ... reflexia nu e greu de facut.

ajuta foarte mult shi unghiul din care e facuta poza ... putin din jos ... sa prinda cerul ...

Adica vrei sa spui ca am modificat eu poza in Adobe? Nu m-am atins de ea. Eu am vazut asa ceva si in Hunedoara pe o dubitza da America. Iar stopuri dinalea am vazut de golf 3.

SEBASTIAN 25-02-05 23:17

bune dar gasiti o forma sa nu sune a talcioc sau bazar pe aici.

DVDValy 04-03-05 18:05

pai daca iti pui folie legala mai nou cu autorizatie sau cam asa ceva in timp se face naspa de-si pe cateva luni se vede marfa si poti so arunci iar la ionizare in Romania e foarte ciudata nu are o imagie foarte placuta se lucreaza ca pt romani

GURU 05-03-05 09:24

1 Attachment(s)
Imi cer scuze pentru “frecventa” cu care raspund. Sincer, am fost foarte ocupat. Sa Lamurim cateva lucruri:
1. Foliile LLumar sunt omologate de RAR (pentru geamurile laterale spate si luneta) si exista si acordul Politiei Rutiere. Fiecare client primeste un set de astfel de documente. Documentele sunt autentice!!! Se mai gasesc prin targ baieti care contra unei sume “va dau omologare”.
2. Foliile LLumar pentru geamuri auto au garantie 5 ani. Sunt excluse manifestari de genul bule, cute, decolorari, dezlipiri si altele asemanatoare intalnite la foliile din targ.
3. Exista 10 (zece) modele omologate! Practic, cea mai mare gama din piata. La reinoirea omologarii (in vara) vor fi 14 (paisprezece) modele. Aveti de unde alege!
4. Foliile LLumar nu sunt ieftine! Dar nici cele mai scumpe. Va las pe voi sa vedeti cere sunt acelea
5. Suprafata medie vitrata a unei masini este de aproximativ 3 mp. Plus/minus… Costurile infolierii unei masini se pot ridica la valoarea de 180 euro + TVA. La masini mai pretentioase (seriile 5 si 7 noi de la BMW, E si S Classe, Bentley etc) ne rezervam dreptul de a stabili tarife mai mari.

Pentru orice detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cu stima,
GURU
0721 430430

el_loco 05-03-05 10:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GURU\"
Foliile LLumar sunt omologate de RAR (pentru geamurile laterale spate si luneta) si exista si acordul Politiei Rutiere.

Pai si daca vreau sa pun folie si pe geamurile lateral fata? Nu imi dati acte si pentru alea sau cum?
Am vazut in poza RX-8-ul ca are si pe fata.

GURU 05-03-05 11:22

1 Attachment(s)
Exista un model omologat si pentru fata, dar te asigur ca nu-l vrei. Folia e prea deschisa.
90% din clientii mei au vrut si pe geamurile din fata si le-am pus. Dar pe riscul lor. In nici o tara din lume nu ai voie... E drept, putem alege un model mai deschis, dar nu foarte. Ma rog, putem vorbi mult pe tema asta. Important e ca se poate face orice.

Cu stima,
GURU
0721 430430

tng 05-03-05 12:03

sunt destui care au parbrize negre
si la noi in PL e unu care are toate gemurile negre(inclusiv parbrizu),nush daca are ceva acte la mana dar stiu ca tipu e in politie..deci ---- :)

All times are GMT +2. The time now is 08:11.

- Copyright 2026 4Tuning