![]() |
Raliul Brashovului 01-02 Aprilie 2005
pana ne hotaram cu \"gunballu\" cine vrea sa o punem de-o excursie pana
la brashov de ziua \"tzapei\"? :peace: http://www.autorally.ro/images/user/...vului_2005.jpg who'z up to it? :dance: din cate am intzeles va fi shi Tommi Makinen prezent cand o sa am planu orar shi hartzile o sa le postez aici :wink: pana atunci sa vedem cine vine :D |
Daca vine si ari vatanen luam kambuza si mergem la Brasov :D
|
in principiu ma bag!:)
|
Re:
Quote:
|
uhu ! :P poate o comitem :D
|
pai ne vedem pe probe...cel putin eu sigur ma duc
|
1 Attachment(s)
de Tomi nu se mai aude nimic... sicer sa fiu nu prea cred ca o sa avem onoarea sa il vedem! ramane de vazut!
deja a aparut regulamentul particular si planul orar, se poate sa mai apara modificari pana la start... ! ultimile noutati le gasiti pe www.autorally.ro |
Vlad tu presupun ca mergi de vineri. Eu nu pot veni numai sambata, dar te sun si poate ne intalnim pe acolo. Si voiam sa te mai intreb ceva. Am studiat www.pilotaj-auto.ro si m-am gandit ca... decat sa merg pana la bucuresti si sa stau 4 zile acolo si sa si dau 150 de euro... nu ai putea face tu niste cursuri cu noi astia mai putin initiati in tainele pilotajului auto? :D Clienti ai avea destui.
|
yo zic ca ziua de vineri o sa fie superselekta daca o prindem... pt ca o sa fie probele pe-ntuneric :D
sa vedem cu ce mergem shi cum facem... shi cine mai vine? doar atat? :| |
vineri o sa fie naspa si pt inca o noapte de dormit nu are rost sa mergi acolo de vineri
si nu cred ca o sa dormiti in masina la brasov pe vremea asta mai ales ca acolo e zona montana |
da' dece o sa fie najpa? yo unu-s curios cum se vede shi o proba doo trei pe-ntuneric... :wink:
cu ce facem noaptea inca e o problema... in cel mai rau caz ashtia ce nu conducem stam shi bem :twisted: da' ma gandesc ca daca totushi e o statziune ar trebui sa gasim undeva unde sa ne cazam nuh? chestia asta mai tre discutata... yo unu' nu prea vreau sa dorm... ma fac BOCNA ca la TM :peace: dorm acasa vreo doo zile in continuu dupaia... |
mah daca vreti careva sa veniti si sa dormitzi zicetzi din timp si fac rezervare ca sunt 1000 de pensiuni unde se sta moca(2-3 sute p noapte)!
|
poi chiar daca chefuim noaptea va trebui shi sa dormim umpic... ca mai are lumea de condus shi nu poate sa conduca obositzi... cateva camere tot va trebui sa luam... shi la scoru ala ii lejer de tot... :D
mai avem exact o luna, sa vedem cine mai vine shi cum facem... deocamdata cam putzina lume s-a anuntzat, tuh mergi cu aia de la omv rally team nuh? :eyebrow: |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
las' ca om chefui noi la penisune :twisted:
|
eu m-as duce eu cu masina mea, da daca nu ma duc cu gasca de la fanclub Titi Aur
daca puteti sa ajungeti la bv nu va faceti pb cu organizat-u ca organizez eu totul...mersu pe probe manactu etc...dar cel mai bine ar fi sa mergem cu totul stabilit de la cluj...ca o sa stam in locuri diferite ca eu am la cine sta in bv! ne intalnim joi in C sa vedem cine ce si cum ca asa vb aiurea numa |
no comment :x
vad ca iara se incepe cu vorbit in C si cacaturi de alea daca vreti sa povestim va invit la mine acasa. (PUNCT) Dooh! |
poi yo ce tot am scris in posturile anterioare? \"ar trebui sa ne intl sa vb\"...
|
mai tinerilor pai se ne strangem tatzi la o bere(fara alchool) shi sa ne hotaram live care vine shi cand mergem exact!!!!!!
|
ne intalnim la piry acasa daac ne-o invitat shi ne hotaram
numa prima data sa hotaram cand ne intalnim!!!!!!!!!!! |
totu ii OK numa faza cu berea fara alcool nu :lol:
|
bine piry deacord cu tine!
lasam masinile acas' si da-o colo de bere fara alcool! |
stiu pe cineva care ne-ar putea ajuta in legatura cu cazarea..si mancarea, destul de ieftin, la clubul dinamo..sau ceva de egnu...e de treaba tipu :)
|
poi ne rezolva vlad :D vlad bazat :wink: :lol: mancam la nea nelu cu pilotzii :roll: :crazy:
|
Quote:
|
Re:
Quote:
cum adica vlad BAZAT? :crazy: :x :? |
ii un restaurant in Bv \"La Nelu\"
|
1 Attachment(s)
harta
|
tare tare ... dar io ... 01 si 02 nui loc :lol: ii vineri si sambata
|
recomandarea mea pt sambata ca vineri ii clar
ps 3 valea cetatii ps 5,6 babarunca si ps 9 vale cetatii, ii cu umpic de alergatura da se poate! |
hmmmmmmnnn, ar fi mai selekt sa mergem sa stam macar o noapte aoclo... :wink:
|
5 Attachment(s)
hartzile cu probele speciale :arrow:
|
Cluju', venim si noi la Brasov cu vreo 5-6 masini. Ne vedem p'acolo? Mi-e lene sa citesc paginile anterioare, asa ca spuneti si voi cine vine. Dintre toti, doar numaru' lu' Vio il am. Daca vreti sa ne vedem o bere si-un mic, numaru' meu e 0721902149. Puteti sa-mi lasati si voi numerele de telefon, ca nu strica.
|
vad ca veniti multi la raliu..:) poate ne vedem aici..:) tinem legatura.
[email protected] , 0742 00 32 58 |
apoi nu mai venim asha multzi... avem de chefuit :roll: :twisted:
|
pai noi va asteptam la un mic si muuulte bere..........asa ca ne auzim la un tel
eu am luat nr lu gabi ............... |
Si eu vreau sa merg la Brashov..si apoi laBucureshti.Va rog anuntzatzi`ma si pe mine cine merge...si cine are un loc in mahsina...pls pls pls.
|
Masina mea este bolnavioara asa ca Brasovul pica din pacate... Me and the mad scientist got to wrip apart the block and replace the chiuloasa gasket ca intra apa in ulei... :cry:
Have fun copii. |
mmmdeh...din pacate pica si la mine faza cu Brashovul :tears: :tears: :tears: si asa de mult imi doream sa merg...
Dar lasa k tot o sa ma distrez :lol: ...asha`i junkie,piry...? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:24. |
- Copyright 2026 4Tuning