![]() |
E30 - cabrio M-technik II
8 Attachment(s)
Salutari la toata lumea si la toti iubitorii de bmw.
Am decis sa imi prezint si eu masina mea de suflet aici printre multi iubitori de e30-uri. Sa incep cu inceputul, am cumparat masina de la o cunostinta din germania, care o avea de noua si dupa 1 an de convingeri am reusit sa o cumpar, asta era prin 2007. Am tinut-o 1 an cu nr. de germania, iar in 2008 m-am enervat am platit taxa enorma de 2000 euro si am trecut-o pe nr. de RO. Este un 1.8i M40, fabricata in 08/1991 cu 185k km in bord in prezent. Avea cam toate dotarile normale de cabrio si cam atat. In decursul anilor, dupa lungi cautari (piese) investitii, bani aruncati (le-am pierdut numaratoarea demult) am ajuns sa o fac pe gustul meu. Masina era stock total cand am cumparat-o si i-am cam facut urmatoarele : Exterior: - revopsire totala in culoarea originala brillant rot - faruri cu sticla clara cu angeleyes si xenon - pleoape - kit m-technik 2 complet si original (cautat 1 an dupa el) gasit la un coleg in Bucuresti - schimbat prelata cu una noua si originala in Austria - jante RH '17 pe care le schimb acum cu BBS RZ - suspensie sport reglabila completa (arcuri + telescoape) Motor - schimbat axa cu came - tacheti - cuzineti - capac delcou, fise bujii, bujii, - protector caldura (ala sub bujii) - radiator - traseu toba complet inox borla cu silencer facut la Pitesti cu mici retusuri de domnu TOX - directia schimbata toata (brate, bucsi, etc.) Interior - volan M-tech 2 - nuca schimbator ///M - cotiera de 50 lei (dar e buna) - inele ceasuri bord - muzica aftermarket Cam atat imi aduc aminte pe moment. Si poze cu masina ... inainte si dupa, cu si fara m-technik |
Re: e30 cabrio M-technik II
5 Attachment(s)
Si mult cautatul M-tech 2 pentru cabrio.
Asa arata masina in prezent ... |
am mai vazut masini frumoase , dar ca asta mai rar ! Felicitari , este superba !
|
superba masina:shock:
|
O masina foarte frumoasa si ingrijita, sa ai parte de ea!
Ai niste poze si cu interiorul? |
OOO da! Masina asta in realitate zici ca e proaspat iesita pe portile fabricii. Bijuterie! Felicitari
|
2 Attachment(s)
Va multumesc frumos pentru cuvintele de lauda.
O poza cu interiorul, mai veche si cu janetele care sunt pe drum :D |
Re: E30 - cabrio M-technik II
o bijuterie de masina!!!
|
Masina asta cred ca e visul oricarui pasionat al marci si nu numai,Felicitari sa ai parte de ea ferit de incidente neplacute :D
|
felicitari.stiu masina de multa vreme!!toata stima pentru munca si rabdare;)
la brasov mergi? |
Salut si mersi, nu mai vreau sa imi aduc aminte cata munca am bagat in ea si cate zile (ani) mi-am pierdut pe ebay, desi as lua-o de la zero fara nici o ezitare :D
La Brasov nu pot sa ajung. Bafta si tu cu al tau e30 ca e frumos rau. Va multumesc frumos celorlalti colegi. |
2 Attachment(s)
Azi am montat jantele.
BBS RZ cu anvelope noi DUNLOP |
Cati bani ai dat pe ea, sunt curios cat te-a costat, nu de alta dar am mers sieu dupa una de pe forum, dar era cazuta!
|
N-am dat nimic pe masina. A fost cadou.
De investit, daca le pun toate pe hartie, imi luam un e90. |
Ciudat , in primu' post la descriere zici ca ai cumparat-o , acum ai primit-o cadou...
In plus , nu stie ce E90 iti cumparai cu 5 , 6mii euro. |
Greseala mea, da masina a fost cumparata de la o cunostinta din germania, de parintii mei de pe vremea cand aveam 18 ani si logic dupa cum iti inchipui am primit-o cadou. Eu personal nu am platit nimic pe ea.
In masina s-au bagat bagat in jur de 10000 euro, iar ca sa ma crezi iti fac o scurta descriere aici : - 2000 euro taxa de inmatriculare platita si nerecuperata in 2008 - 1000 euro a fost vopsitul - 1500 euro a fost prelata - 1500 euro kitul M-tech 2 + vopsit - 1000 euro am bagat in motor - 700 euro au fost jantele + gumele - 500 euro a fost toba (cap coada) Astea sunt alea mai groase, restu n-are rost sa le enumar aici cu 100 de euro, faruri, proiectoare, interiorul, muzica etc. Stiu ca pe unele chestii am platit prea mult, dar nu m-a interesat. Iar un e90 gasesti si la 7000, mai cazan, dar gasesti. |
4 Attachment(s)
Am testat BBS-urile la un tur de Germania si ma declar foarte multumit.
A scazut consumul, masina trage mai frumos. Si 2-3 poze. |
Frumoasa ! S-o rulezi sanatos fara incidente . Am o intrebare : Avea geamurile electrice pe ea , sau le-ai facut tu ?
|
Mersi.
Geamurile asea le-a avut, electrice. Din cate stiu eu toate cabrio-urile au geamurile electrice. (toate 4) |
Am inteles . Am si eu o idila cu E30 , dar modelul este sedan ( sper sa nu gresesc , e in 2 usi ) , si aveau cu maneta. D-asta am intrebat . ( sunt incepator in deale e30-ciurilor ) .
|
Stie careva, la suspensiile reglabile tatechnix, la arcurile spate, reglajul se pune deasupra arcului, sau dedesubt?
|
Nu stiu daca te ajut cu ceva, dar la E36 se pune deasupra...
P.S. frumos exemplar |
Mersi de raspuns. Am observat ca la toate se cam pune deasupra si ma intrebam care-i explicatia, care-i motivu pentru care se pune deasupra?
|
Se pare ca la e30-uri se pune dedesubt:
http://youdrift.net/profiles/blogs/3...logPost:102358 Intreb pentru ca si eu le-am montat dedesubt si ma gandeam sa nu fi facut vreo prostie. La altii am vazut si deasupra. WTF? |
11 Attachment(s)
Ieri am avut timp sa-i fac un mic photo session ...
|
Rotile sunt misto rau DAR sa nu primeasca numai laude , pune un nas "normal" si da jos pleoapa aia.
Parerea mea ca o sa arate mai bine. |
Mersi frumos.
Nasul e normal, e chiar OEM si chiar cu el a iesit masina din fabrica. Pleopa am asteptat-o 3 luni, deci chiar nu o dau jos :D Mi-o place rau si are si scopul de a ascunde intreruperea de la angeleyes. |
Daca tie iti place.
Personal mi se pare prea butucanos nasu pt E30 , parca ar arata mai bine cu ala clasic , ori crom ori negru. Pleoapa e ok doar ca-i decupata acolo pe mijloc pt nas si arata aiurea , zic eu. Zic si eu , nu dau cu paru , la urma urmei e masina ta |
Nu e nici o suparare. Accept pareri pro si contra.
Nasul cromat nu mi-ar place deloc, masina are pachetul shadow. Ca sa schimb nasul cu cel clasic trebuie sa schimb si pleoapa, pentru ca e facuta pentru modelul acesta de nas. Prea multa bataie de cap si chiar nu mai am chef. Un hardtop mai vreau sa-i cumpar si restu sa ramana doar intretinerea ... |
Foarte Frumoasa Masina, Sa O Stapanesti Sanatos , Fara Incidente
- Dai Jos Cotiera Aia Din Targ... Chiar Strica Mult .. La Asa Interior... ETipla - Si Emblema M De Pe Torpedou... In Rest Tipla :) |
frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos si fara evenimente
pleoapele alea le-as fi dat jos parerea mea :D |
Salut! ti`am urmarit topicul si ce pot spune este ca am ramas cu gura cascata .. cum poate sa arate ursu asta! Felicitari pt toata munca depusa!
|
Multumesc frumos colegii.
|
Quote:
|
Al tau e scump rau ... :-D
Si inca nu m-am decis daca vreau wiesmann sau cel normal |
Quote:
|
Pentru pachetul ala dadeam oricat .... :D
Doar sti si tu cat de greu se gasesc pentru cabrio ... |
Stiti cumva unde as putea schimba racordul flexibil de la toba de esapament?
Toba e din inox Prin Arad sau apropiere ... |
doar dieseluri au racord flexibil
|
I-am pus si la a mea ca tot imi rupea toba ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
- Copyright 2026 4Tuning