![]() |
Battle || Citroen C3 x8
9 Attachment(s)
1. Original;
2. AdY9005; 3. andRE1; 4. Barum; 5. Cristi T; 6. Nubyan; 7. RicardoM; 8. SatanaVeX; 9. vlad VSV. |
Re: Battle || Citroen C3 x8
vot satan imi plac jantele :D ... nu sunt stralucite lucrariile :D
|
vot vlad vsv - realizarea lasa de dorit - dar faptul ca e pus pe un fundal bun si faptul ca ideea e mai de doamne ajuta m-au facut sa aleg masina lui
cea mai buna realizare nsa - ady9005 sigur |
vot SANTANA :D
|
ms tutulora care mau votat si care sper sa ma mai voteze:) sincer nu credeam ca ajung aici cu lucrarea mea eu am facuta asa de plictiseala deacea e si mai simpla ea ca si eu stiu pune plasa si un spoiler ...etc da no totus asta e varianta mea simpla da lucrata in scurt timp.ms inca o data
|
Baieti nu vreau sa ma votati sau alte chestii de genu, vreau sa-mi spune-ti daca mai are rost sa continui sau sa ma opresc, poza e facuta cu paint shop, abia de 1 saptamana m-am apucat sa invat si eu photoshop-ul, va multumesc anticipat!!!!
RicardoM |
vot ady - pt calitatea lucrarii ;)
|
daca ceea ce faci faci din placere...nu te opresti si inveti ...daca nu....tu sti.....nu noi tre sa iti zicem ce sa faci.....
|
Quote:
Merci inca o data......................... RicardoM |
Cristi T cu toate ca are greseli ;)
|
mie nu imi apreciaza nimieni greselile cu un vot:))) haidati ma ce nu va place la masinutza mea:)??? promit ca data viitoare o modific mai tare da de data asta nu am stiut daca vreti ii pun si plasa si modific spoileru si ,,,, da votati si la mine sau chear asa naspa ii :D?ms celor ce mau votat ori cum mare domni :)
|
RicardoM & SatanaVeX: chill out ! Nu va mai agitati atata ca faceti riduri !
|
vot ady9005;)
|
AdY9005..........a iesit chiar fain ;)
|
ady fo` sho :)
|
m-am votat pe mine desi m-am grabit ca daca stateam mai bine sa ma gandesc mai bine il votam pe adilica :D ;)
|
vot ady...stiu ca s a chinuit sa iasa ceva ce sa ii placA...BV
|
Ady ! All the way....
|
Vot ady9005 pt calitatea lucrari;)
|
am votat ady9005 mi se pare cea mai curata dintre toate
|
nu sunt lucrari prea bune .... si btw chiar nu inteleg de ce vi se pare asa misto o masina cu maneru scos , pleoape ireale,plasa si jante schimbate si inca cateva chestii mici .... chiar nu imi dau seama ... pt munca l-am voatat pe cristi t da .... cum am spus nu am avut din ce alege
|
adi9005 ...imi place cel mai mult dintre toate...
|
Vot ADY................
|
votat satanavex...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning