![]() |
Nissan 350z-frost_dani
11 Attachment(s)
am facut un tutorial pt cine cu aceasta mashina shi mi-am zis sa o mai "prelucrez" un pic
astept pareri shi sfaturi despre stadiu in care este momentan..:-) |
Re: Nissan 350z-frost_dani
arata f bine...si am mai vazut lucrari d ale tale...si te pricepi nu gluma....te-as ruga si eu daca poti si ai timp zi-mi si mie cum se incepe un astfel de proiect...cu ce instrumente din 3dmax se modifica forma unui...cub sa zicem...ca nu stiu cum poti ajunge de la un poligon regulat la formele astea fluide....bravo pt 350z ...si daca ma poti ajuta si p mine sa invatz 3dmax iti raman dator...id-ul meu e nytrous_oxide06...
|
arata bine....dar vezi k ai 2 bumpuri pe lateral...unde vine acea linie de separa unsa in doua...la ambele capete ale ei...de asemenea mai ai bumpuri in spate in zona farurilor....ooricum se obs un mare progres...felicitari
|
1 Attachment(s)
aproape am terminat de facut stopurile....shi am mai facut shi un test de materiale...:rolleyes2
|
treaba e buna dar eleronul ala ... nu da bine
|
e si unghiul pozei nasol ...
|
dani......pls da-mi si mie un raspuns ca am postat mai sus si te-am rugat ceva.... suntem in vacanta...poate iti gasesti si tu o ora sa imi explici si mie niste chestii... id-ul meu e nytrous_oxide06 ...te rog yo macar da un raspuns si zi daca ai sau nu timp....
|
Quote:
|
pune o poza 3/4 fata... poate si cu nijte cauciuce k arata ciudat asa :))
|
1 Attachment(s)
ace uite o poza 3/4 fata.......am incercat alta vopsea dar e cam dezastru:rolleyes2...am sa mai lucrez la ea un pic...
am facut mici detalii care in primele poze aratau urat de tot..am terminat stopurile dar singura problema e cum sa fac FARURILE...nici acu nu stiu cum sa incep....ca e destul de dificil modelul farurilor...:???: dupa ce reusesc sa fac farurile (daca voi reusi...) voi face o dublura la fisie shi am sa incerc putin tuning...:-P |
da ai dreptate in legatura cu vopseaua ... si c e drept... nu da prea bine eleronul ... spor in continuare la modelat ...
|
Incearca blocul optic sa il faci la sfarsit ! Modeleaza intai sistemu de faruri cu Xenon , este un cilindru cu ceva mai multe poligoane dar care nu presupune mult de munca , ba chiar poti sa ii faci bi-Xenon, faci parte din plastic transparent a farului si pe urma , ai grija cum pozitionezi becurile in blocul optic ! Spor la treaba si la mai mare ! imi place modelarea ;)
ps : o sa incerc sa fac cateva rendere in max , diseara, sa iti faci o idee mai clara a ceea ce am vrut sa iti explic |
1 Attachment(s)
m-am mai jucat un pic la materiale...shi am facut shi o scena...:rolleyes2e mai bine sau mai trebuie?...
|
se vad ceva progrese... vezi ca ai uitat sa pui materilul pe cauciucul de la roata din fata
spor la treaba |
io zic k mai trebe sa lucrezi la "vopsea" bafta
|
1 Attachment(s)
ms baieti de comentarii..am incercat sa aprind un pic stopurile..nu a iesit prea mare sfaraiala...:D
|
park seamana ... dar alegi nijte unghiuri pt randari tare ciudate....
|
nush dc :) dar imi plac unghiurile astea :P.....de acum am sa pun doar unghiuri 3/4 fata sau spate shi cateva in ansamblu...
|
2 Attachment(s)
am termint farurile..mai trebuie mici retusuri ( la modelat).....am incercat un angel eyes :D..nu a iesit efectu dorit dar in fine...shi inca o randare cu spatele...
|
3 Attachment(s)
update....m-am jucat la vopsea un pic...
|
masina e prea ingusta
bara spate nu e terminata in rest modelarea e ok |
|
Quote:
|
mental ray e prezent in toate 3d maxurile-deci cu asta randeaza cred, decat daca randeaza cu v-ray, brazil etc
|
pai dupa cum arata imaginile randeaza cu v-ray... :P
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite un outdoor.....ignora unghiu mashinii...ca nu prea are treaba cu cel al fundalului:D...
|
recomand: www.vray-materials.de
|
Quote:
|
pai ce ai acum... adica cu ce randezi acum?
|
acu randez cu metalray..e din program...randez cu el ca sa se poata aplica functi aia de dispersie a luminii la far.( glare)...
am v-ray r3..dar nu imi place cum merge...daca foloseam metalray shi la 4tuning day..era cam acelashi rezultatul dar econimiseam mult timp... |
ai dreptate lumina conteaza f mult intr-o punere in scena - masina ta e intunecata pe partea stanga fiind ascunse detaliile masinii - nu prea se observa nimic - ar trebui sa pui in valoare masina la adevarata ei valoare deoarece e modelata bine si are potential
am observat ca ai doua lumini=> 2umbre- debifeaza o umbra mai seteaza luminile, reflectiile bafta in continuare cu randara si punerea in scena |
uite o galeri de materiale pt v-ray poti sa iei macar demoul... eu am norocul sa il am full si e ceva de capul lor sper sa va fie de folos ;):D
http://www.evermotion.org/shop_displ...m.php?item=225 |
Quote:
|
asta pentru ca trebuie sa te inveti cu el... nimeni nu se trezeste ca stie sa randeze cu VRay asa peste noapte
uite niste tut de randat cu VRay: link (coloana din stanga), asta daca vrei sa inveti sa lucrezi cu el este un render engine f bun... partea nasoala este daca folosesti materiale cu glossy reflections; astea maresc mult timpul de randare |
3 Attachment(s)
Quote:
intre timp am mai facut cateva randari...cea maro imi place cel mai mult.. am inceput sa modelez piesele lipsa....cum ar fi: semnalizatorul din spoilerul de pe fata..plasa....etrier+disc de frana....shi ma gandeam sa fac shi un eleron..dar asta e un gand:-) |
incep sa se vada ceva progrese
cea maro ar fi arata mai bine, daca incadrai toata masina in render |
2 Attachment(s)
ms man...am mai facut vreo 2 randari.....am terminat etrierul +disc...shi semnalizatorul pe fata:-)
|
arata mai bine ... dar tot se vd aiurea unde ar trebui sa fie umbra ... cred k tiar terbui nijte plasa la aerisirea din spoiler si discurile de frana sau cam lucioase... spor la treaba in continuare
|
etrierul e cam mare
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:13. |
- Copyright 2026 4Tuning