![]() |
AGamerPedobear's Design
1 Attachment(s)
Prima mea lucrare:
Celelalte lucrări nu le mai am :( |
Re: AGamerPedobear's Design
un stock nu avem si noi? :rolleyes2
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Uite stockul:
E pentru un amical cu UndergroundDesign. |
2 Attachment(s)
Un BMW:
|
Ai cam dat ceva fail cu rotile backgroundul si umbra
|
parca i-ai dat drumul de pe bloc si s-au strambat rotile , asa cum spunea colegul de mai sus backgroundul face masina sa stea ca pe colt , iar umbra de asemeni este pusa intr-un mod foarte irealistic , ideea cu capota e buna dar executia lasa de dorit , fii mai atent la selectii , foloseste feather 0,3-0,4 .
noroc la mai bine :) ! |
omuu fiind la inceput unt sigur ca va invata! Nu-i asa Bear? Asteptam lucrari mai bune! Sa ai spor!
|
Incepator, incepator, dar daca ai grija la unele detalii impresia se schimba total. Adica numarul in oglinda, umbra aia la bmw, etc. Si asta pentru toti incepatorii...pen tool-ul e d-zeu pe pamant in PS.
|
2 Attachment(s)
Revenire. Am dat tot ce era mai bun (aproape, dar mna) din mine.
|
Quote:
1. Carbonul e ireal. 2. Rotile sunt prea mici si blurry 3. Geamul ala plin cu stikere in schimb ai facut buna trecerea la alt background! Bravo! |
2 Attachment(s)
Skoda Superb ""Me Gusta" Variant
|
1 Attachment(s)
Scuze pt. dublupost, dar nu am mai putut da edit. O versiune mai goldie.
|
imi place mai mult varianta fara "aur" E mai curata si mai corect realizata cu toate ca si aia are greseli.
iti enumer cateva: - luminitele de jos sunt un pic ireale - trebuia sa scazi un pic opacitatea la layerul ala - prezoanele rotilor sunt si ele ireale - nu inteleg ce ai vrut sa faci cu prezoanele asa - umbrele de la roti pe unde vine banda de rulare a anvelopei e ireala in toatalitate - evacuarea e ireala |
ete na, am vrut sa dau lucrarii un look mai techno, cu prezoanele neon. si... cum sa zic, am folosit tutorialul lui leeloo, si cum el le facea PE BACKGROUND, nu cu layere, ca am incercat si aceea si n-am reusit efectul. ia daca zici ca evacuarea si trenu de rulare a rotilor sunt ireale, atunci arata-mi cum sa le fac bine
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Capota si buza sunt brush. Gaz Gazelle.
|
incercarea ta este de apreciat, insa capota nu e reala si la fel si furtunele alea de la acel radiator!
|
2 Attachment(s)
Mitsubishi "SPARK GENERATOR" Evo.
|
Ce rol are turbina aia iesita prin capota unde ai mai vazut asa ceva?
|
cauta si tu pe goagle turbo. si ce n-am voie sa o pun sau ce?
|
Cred ca tu vroiai sa pui mototrul acela pe care il vezi la muscle car-uri.Nu ca nu ai avea voie sa pui asa ceva dar e o europeana si nu prea vezi asa ceva pe ele...Ar fi dat bine si un sofer la masina ;)
|
interesant :o nu stiam ca evo :
- poate face drifturi fara sofer si fara o roata - are bratele de directie asemanatoare cu o masina de F1 - nu are centru de greutate - nu are contra aripa - nu are schelet de rezistenta - are roll cage in loc de directie o lucrare prea ... ireala , asteptam mai bune ! :) |
2 Attachment(s)
Ford Mondeo. Si Mehe, da monitoru mai luminos, ca are roti.
|
tu esti stefanalecu de pe autemo?
|
da ma, si tu esti lde30?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Un full brush la Mondeo (updeit) si ursul meu. O, si un rici mertan.
|
Bine Bear tot asa evolutie frumoasa imi place mult mercedes-ul
|
"Updeitul" la Ford nu e asa reusit, pe cat e prima editia, aici culoarea fiind ireala si mata. Mai frumos modelul anterior!
La S nu inteleg ce ai vrut sa faci? Perne de aer? Felul in care vin rotile e total ireal, parca ar fi taiate si caroseria peste, dar ce sa zic pt un incepator e ok! La Ursulet, cand ai coborat-o ai uitat sa ii faci aripa la spate ca nu se vede real deloc, acolo unde se inbina cu bara spate. |
2 Attachment(s)
Un 370z.
|
Scuze pt. doublepost, dar chiar nimeni?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ajutor cu un full brush?
|
Quote:
|
te-ai apucat de brush! Bravo!
|
1 Attachment(s)
Mai bine?
|
Quote:
|
sunt pozitionate si prost ,daca vrei sa faci ceva calumea mai taie din aripi ,adica mareste spatiul si cauta niste jante mai mari ,si daca faci brush sper ca ai un donor de vopsea dupa care te iei ,unu care sa se potriveasca cu backgroundul ales ,asta ca un sfat , sunt curios ce o sa iasa la sfarsit . ps : incearca sa lucrezi cu cat mai multe layere ca sa poti sa modifici dupa daca nuti place ceva sau mai trb ajustat ceva
|
2 Attachment(s)
I cheim bec. Cu o chinezoaica (pt. un concurs de pe autemo), un MG3 din 2013. Daca-l intereseaza pe cineva, numele meu de autemo este AGPDesign.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:52. |
- Copyright 2026 4Tuning