Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Beginner (https://forum.4tuning.ro/698-beginner.html)
-   -   Mehe (https://forum.4tuning.ro/698-beginner/374805-mehe.html)

Mehe 16-05-13 19:44

Mehe

1 Attachment(s)
Salut comunitatea 4tuning :) eu sunt Mehe , sunt relativ nou in acest domeniu ... sper sa nu va oripilati prea tare la lucrarile mele .
pentru inceput am sa va prezint un WIP de la concursul saptamanal .
Precizez ca nu am mai facut vtuning din anul 2007 dar , precum mersul pe bicicleta , pasiunea nu se uita .
enjoy :D pe masura ce voi reusi sa termin proiectele ce mi le-am pus in minte am sa le postez si aici .

P.S. Apreciez si chiar va rog sa ma indrumati cu pareri , opinii si critica , critica constructiva ma motiveaza .

Reme 16-05-13 20:19

Re: Mehe

Quote:

Originally Posted by Mehe (Post 5472564)
Salut comunitatea 4tuning :) eu sunt Mehe , sunt relativ nou in acest domeniu ... sper sa nu va oripilati prea tare la lucrarile mele .
pentru inceput am sa va prezint un WIP de la concursul saptamanal .
Precizez ca nu am mai facut vtuning din anul 2007 dar , precum mersul pe bicicleta , pasiunea nu se uita .
enjoy :D pe masura ce voi reusi sa termin proiectele ce mi le-am pus in minte am sa le postez si aici .

P.S. Apreciez si chiar va rog sa ma indrumati cu pareri , opinii si critica , critica constructiva ma motiveaza .

inceputul pare interesant. Asteptam etape ale evolutiei tale!

Mehe 17-05-13 05:38

2 Attachment(s)
inca una ... cand m-am plictisit de brush la kia de la saptamanal.
stiu ca interiorul a iesit naspa dar e 6 dimineata. va avea un update am in plan sa o fac avion in update , acum e asa de forma :)

Edit : inca un WIP de la saptamanal

Mehe 19-05-13 21:51

2 Attachment(s)
inca ceva , Kia de la saptamanal . Stiu care imi sunt greseliile dar nu am mai facut VT de 6 ani sau 7 de cand era .org-ul o caruta de timp... Lucrearea mi-a luat aproximativ 8-9 ore cam o ora , o ora si jumatate in fiecare zi am lucrat . Oricum ideea e ca o sa incerc sa imi imbunatatesc tehnica , masina era in plan sa fie intr-o parcare pe noapte dar mi-a fost efectiv lene sa fac reflexiile de noapte =)
Enjoy ! astept comentarii si pareri :D

Reme 19-05-13 22:02

Quote:

Originally Posted by Mehe (Post 5475543)
inca ceva , Kia de la saptamanal . Stiu care imi sunt greseliile dar nu am mai facut VT de 6 ani sau 7 de cand era .org-ul o caruta de timp... Lucrearea mi-a luat aproximativ 8-9 ore cam o ora , o ora si jumatate in fiecare zi am lucrat . Oricum ideea e ca o sa incerc sa imi imbunatatesc tehnica , masina era in plan sa fie intr-o parcare pe noapte dar mi-a fost efectiv lene sa fac reflexiile de noapte =)
Enjoy ! astept comentarii si pareri :D

tuningul e ok realizat, mici defecte cum ar fi bara un pic stramba, reflexii, ceva selectii un pic enatente, insa per ansamblu e ceva frumos

Mehe 19-05-13 22:07

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 5475561)
tuningul e ok realizat, mici defecte cum ar fi bara un pic stramba, reflexii, ceva selectii un pic enatente, insa per ansamblu e ceva frumos

am o problema cu orientarea in spatiu ... geometrie in spatiu am facut ultima oara inainte sa imi dau capacitatea ... si dupa mi s-a cam rupt de matematica ca am facut umanul si acum sunt anul 3. Multumesc pentru parere ! alte pareri :D ? ceva idei pentru un update ?

Reme 19-05-13 22:44

Quote:

Originally Posted by Mehe (Post 5475569)
am o problema cu orientarea in spatiu ... geometrie in spatiu am facut ultima oara inainte sa imi dau capacitatea ... si dupa mi s-a cam rupt de matematica ca am facut umanul si acum sunt anul 3. Multumesc pentru parere ! alte pareri :D ? ceva idei pentru un update ?

parerea mea e ca ar merge niste faruri modificate.

Mehe 29-05-13 05:15

2 Attachment(s)
un mic preview pentru skyline :D
*numaru pus la mijto e de efect , nu va ramane asa.

edit : am pus si proiectarea cu scopul sa nu apara rumori ca as copia de pe alte masini si de asemeni sa fie de folos pentru cei initiati in brushing :) prima data se face schita (poza 2) si dupa cu talentu din dotare pui culoarea cu bucket sau direct cu cercul (brush) si adaugi lumina/umbre pe culoare cu brush si sau exposure si/sau shadow/highlights si/sau brightness/contrast pe layere noi :D simplu (daca am timp va fac un tutorial).

cannonball 29-05-13 07:42

Hmmm....arat promitator dar din cate vad eu in schita aia s-ar putea sa ai o problema de perspectiva la fusta aia de jos

Mehe 29-05-13 16:14

a trebuit sa o fac ca sa imi dau seama de anumite unghiuri si incadrarea in spatiu :D desigur voi corecta tot cand o pun pe background , multumesc de opinie :) apropo a ta arata fenomenal , nici nu mai stiu de ce ma chinui sa o fac cand stiu ca nu am cum sa o fac sa iasa mai frumos ca a ta , dar incerc xD

dany2good4u 29-05-13 19:53

Quote:

Originally Posted by Mehe (Post 5485055)
un mic preview pentru skyline :D
*numaru pus la mijto e de efect , nu va ramane asa.

edit : am pus si proiectarea cu scopul sa nu apara rumori ca as copia de pe alte masini si de asemeni sa fie de folos pentru cei initiati in brushing :) prima data se face schita (poza 2) si dupa cu talentu din dotare pui culoarea cu bucket sau direct cu cercul (brush) si adaugi lumina/umbre pe culoare cu brush si sau exposure si/sau shadow/highlights si/sau brightness/contrast pe layere noi :D simplu (daca am timp va fac un tutorial).

astept tutorialul tau :D

cannonball 29-05-13 20:09

Quote:

Originally Posted by Mehe (Post 5485516)
.....apropo a ta arata fenomenal , nici nu mai stiu de ce ma chinui sa o fac cand stiu ca nu am cum sa o fac sa iasa mai frumos ca a ta , dar incerc xD

Fac vt de ceva timp si am ajuns la concluzia ca nu prea conteaza detaliile sau complexitatea ci efectul final al lucrarii(masini carora li s-au schimbat doar jantele au castigat in fata unora lucrate "din bara in bara")...deci daca o faci de efect poti castiga battle'ul.Succes;)

Mehe 01-06-13 11:05

1 Attachment(s)
inca ceva ... lucrarea a fost facuta in graba din lispa de timp , cel putin la geamuri si reflexii trebuia muuult lucrat dar na .. in sesiune mai rar imi permit luxul sa ma joc cu ps-ul ...

- masina e complet brush/rebrush (cu exceptia sticker-elor)
- rotile am uitat pur si simplu sa le schimb... acum observ o.o
- backgroundul e facut de la 0 in lipsa de timp sa googlesc ceva

multe critici va rog !

Reme 01-06-13 21:29

salut! Ai o lucrare ok, insa ai avut KIa superb buna fata de asta. Ai cateva greseli pe care le vad aici. Iti voi enumera cateva:

1. Bara spate, vad ca e brush si rebrush, insa ai uitat coltul din stanga sa il faci jos ca in partea dreapta
2. Stickerele roz nu stiu daca au fost cele mai indicate
3. Reflexiile din geamuri nu le prea inteleg

Jantele nu le vad o problema, sunt ok si astea...insa mergea ceava mai lat!

Mehe 01-06-13 22:32

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 5488538)
salut! Ai o lucrare ok, insa ai avut KIa superb buna fata de asta. Ai cateva greseli pe care le vad aici. Iti voi enumera cateva:

1. Bara spate, vad ca e brush si rebrush, insa ai uitat coltul din stanga sa il faci jos ca in partea dreapta
2. Stickerele roz nu stiu daca au fost cele mai indicate
3. Reflexiile din geamuri nu le prea inteleg

Jantele nu le vad o problema, sunt ok si astea...insa mergea ceava mai lat!

reflexiile din geamuri au fost puse in graba cand mi-am amintit inainte sa dau save ca masina vine pe funadal de garaj deci trebuiau reflexii pe geamuri .

vopseaua cu roz a fost in plan deoarece in visele mele cele mai frumoase ma gandeam ca o sa pun o tipa care se sprijina de masina in costum de pilot dar din lipsa de timp am renuntat si la asta xD

in colt nu am uitat , am vazut ca nu este dar mi-a fost sila sa mai vad photoshopu , muream dde somn.

Maris 08-06-13 06:11

Chiar daca au fost puse in graba reflexiile, daca le faceai bine cu pentool si dadeai opacitatea mai mica, nu sareau asa urat in ochi. Kia imi place, designul kitului e gandit de tine? Iar la BMW daca iei frumos interiorul, il faci alb negru, maresti negrul din levels si bagi peste un pic de portocaliu pastel sau ce e ala pe cer, cu overlay sau soft light ai rezolvat-o.

Mehe 08-06-13 21:50

Quote:

Originally Posted by Maris (Post 5494715)
Chiar daca au fost puse in graba reflexiile, daca le faceai bine cu pentool si dadeai opacitatea mai mica, nu sareau asa urat in ochi. Kia imi place, designul kitului e gandit de tine? Iar la BMW daca iei frumos interiorul, il faci alb negru, maresti negrul din levels si bagi peste un pic de portocaliu pastel sau ce e ala pe cer, cu overlay sau soft light ai rezolvat-o.

kitul e inspirat dupa mai multe lucrari de pe pe deviant (care etse sursa mea de inspiratie ca nu am idei), eu am facut decat sa preiau ideea , un prieten sugerandu-mi pt masina sa incerc un spoiler de ford , de la un focus era bara de fata , un corsa sau un leon pragul ... bine i-am adus unele modificari ca nu se potrivea unghiul si am vazut abea dupa ce am terminat de facut schita pe negru :)) , de bmw am uitat aveam planuri mari dar imi face cu ochiul hyundayu de la saptamanal desi nu am sa il fac in cadrul concursului ca nu e timp xD

Mehe 19-06-13 18:40

1 Attachment(s)
cum ziceam , imi cam face cu ochiu hyundaiu de la saptamanal , o sa atasez un wip , va rog sa imi spuneti greseliile sa pot sa le corectez din timp :D

Reme 19-06-13 21:30

Quote:

Originally Posted by Mehe (Post 5505534)
cum ziceam , imi cam face cu ochiu hyundaiu de la saptamanal , o sa atasez un wip , va rog sa imi spuneti greseliile sa pot sa le corectez din timp :D

interesant si impresionant! continua!

Mehe 20-06-13 22:41

2 Attachment(s)
2 wip-uri pentru hyundai ,e 30% terminat :)
maine , cel tarziu poimaine este gata , depinde de timpul si cheful meu 8)

Mehe 22-06-13 03:46

2 Attachment(s)
hyundaiul de la saptamal , nu este inca terminata
bodykit-ul e full brus-rebrush , celalalte respectiv ala cu motocicleta si acele 2 masini de politie sunt luate de pe google images , nu prea am gandit bine unele perspective dar o sa urmeze update-ul in care practic o sa o termin

+ mai am de adaugat reflexii
+ mai am de adaugat juma de spoiler (care se vede in luneta)
+ am de adaugat ceva efecte de realism sa dea impreia ca masina chiar se afla in miscare
+ roti noi .

-------
comentarii , sugestii , critici , toate sunt bine venite .

Reme 22-06-13 07:51

Quote:

Originally Posted by Mehe (Post 5507698)
hyundaiul de la saptamal , nu este inca terminata
bodykit-ul e full brus-rebrush , celalalte respectiv ala cu motocicleta si acele 2 masini de politie sunt luate de pe google images , nu prea am gandit bine unele perspective dar o sa urmeze update-ul in care practic o sa o termin

+ mai am de adaugat reflexii
+ mai am de adaugat juma de spoiler (care se vede in luneta)
+ am de adaugat ceva efecte de realism sa dea impreia ca masina chiar se afla in miscare
+ roti noi .

-------
comentarii , sugestii , critici , toate sunt bine venite .

ideea e foarte buna, brushul e ceva senzational e agresiv, insa ce nu imi place mie este cum ai aszt-o in background. Parca puteai mai bine la treaba asta si parca merita mai mult masina asta facuta asa bine...daca nu ai postat-o, try and modify some things!

Lycan. 22-06-13 11:32

dupa cum a zis si Reme, kitul/brushul arata bine, acum lucreaza la detalii, pozitioneaza masina mai bine si mai multe reflexii care sa o integreze bine in BG. Astept finalul ;)

cannonball 22-06-13 17:10

Kitul e super , problema e ca masina e mult prea mare(e cat banda de lata iar motociclistul ala zici ca e pe poket-bike pe langa masina)

Mehe 22-06-13 20:40

Quote:

Originally Posted by cannonball (Post 5508096)
Kitul e super , problema e ca masina e mult prea mare(e cat banda de lata iar motociclistul ala zici ca e pe poket-bike pe langa masina)

am observat si eu ca e mult prea mare , zici ca e tir dar in lipsa de backgrounduri pe noapte l-am luat pe primu de pe google , iar motociclistul am incercat sa il potrivesc ca proportie a capului cu soferul din hyundai xD
dupa cum am si zis o sa vina un update o sa lucrez si azi , probabil voi schimba background-ul , orice donatie de background de noapte e mai mult decat bine venita :>

Ca$$ 22-06-13 21:58

pai ma... motociclistul ala are si casca in cap... deci ar trebui sa fie mai mare... parerea mea

Mehe 23-06-13 00:26

Quote:

Originally Posted by Ca$$ (Post 5508319)
pai ma... motociclistul ala are si casca in cap... deci ar trebui sa fie mai mare... parerea mea

ma crezi ca acum m-ai luminat :)) ?nu mi-a trecut asa ceva prin cap , multumesc de sugestie :*

Mehe 03-07-13 12:39

1 Attachment(s)
dupa cum am promis , un update la genesis :)
va rog pareri , sigestii , si lucruri de corectat la update-ul urmator (daca va mai fi nevoie)

Reme 03-07-13 17:22

Quote:

Originally Posted by Mehe (Post 5517568)
va rog pareri , sigestii , si lucruri de corectat la update-ul urmator (daca va mai fi nevoie)

asa DA! imi place! like!

Fear 06-07-13 09:13

Quote:

Originally Posted by Mehe (Post 5517568)

Big Up !
imi poti da si mie Bg-ul?

Mehe 07-07-13 00:33

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Fear (Post 5519933)
Big Up !
imi poti da si mie Bg-ul?

poftim :D

Mehe 07-07-13 20:02

1 Attachment(s)
un blueprint cu ce am in gand pentru pontiacu de la saptamanal :D
pareri , sugestii ?
am impresia ca e cam sorcova ...

Reme 07-07-13 21:06

Quote:

Originally Posted by Mehe (Post 5521054)
un blueprint cu ce am in gand pentru pontiacu de la saptamanal :D
pareri , sugestii ?
am impresia ca e cam sorcova ...

un pic cam extrema, sper sa ai timp sa o termini, la ce kit ext ai, merge un eleron mare, stilul FNF.

Ca$$ 07-07-13 21:52

masina asta e ciudata rau... incearca sa o faci putin mai joasa... asa pare muuult prea inalta

Mehe 09-07-13 22:59

1 Attachment(s)
chiar am vrut sa iasa mare , masiva , sa vad ce pot face cand o pun pe background sa para mai joasa , oricum ideea era sa fie o magaoaie daia gen gran turismo , fia , dar de strada .

un alt mic update asupra schitei , daca e ceva in neregula va rog sa imi spuneti ca sa pot corecta la timp .

cannonball 10-07-13 00:45

1 Attachment(s)
O mica corectura

Mehe 15-07-13 15:51

1 Attachment(s)
parca,parca iese ceva la pontiacul de la saptamanal ... cum e pana acum ?
trebuie corectat ceva ? pareri ? chestii de adaugat , de scos ?
e mai mult decat clar ca nu ajung cu ea in concurs dar daca tot m-am apucat de monstru asta sa o termin :>

*aerisirea jos de pe stanga sa nu mai aud de ea :evil:

Reme 15-07-13 16:22

Quote:

Originally Posted by Mehe (Post 5527049)
parca,parca iese ceva la pontiacul de la saptamanal ... cum e pana acum ?
trebuie corectat ceva ? pareri ? chestii de adaugat , de scos ?
e mai mult decat clar ca nu ajung cu ea in concurs dar daca tot m-am apucat de monstru asta sa o termin :>

*aerisirea jos de pe stanga sa nu mai aud de ea :evil:

iese treaba buna! Cred ca este cel mai complex proiect pe asa o masina urata! :))

Mehe 16-07-13 00:49

1 Attachment(s)
ultimul update pe seara asta , va rog sa-mi ziceti daca sunt greseli sa le corectez maine :) (doar la partea de brush -inca nu am terminat reflexiile)

Mehe 19-07-13 03:43

2 Attachment(s)
pontiac sunfire beta version . urmeaza un update curand , va rog sa imi mentionati toate greseliile vizibile si invizibile sa le pot remedia in update , lista cu tot ce am gresit si eventual cum ar trebui sa fie :) geamurile le-am facut asa sa nu le las portocalii ca pe wip xD ... dar le voi schimba
enjoy :

All times are GMT +2. The time now is 18:17.

- Copyright 2026 4Tuning