![]() |
Mehe
1 Attachment(s)
Salut comunitatea 4tuning :) eu sunt Mehe , sunt relativ nou in acest domeniu ... sper sa nu va oripilati prea tare la lucrarile mele .
pentru inceput am sa va prezint un WIP de la concursul saptamanal . Precizez ca nu am mai facut vtuning din anul 2007 dar , precum mersul pe bicicleta , pasiunea nu se uita . enjoy :D pe masura ce voi reusi sa termin proiectele ce mi le-am pus in minte am sa le postez si aici . P.S. Apreciez si chiar va rog sa ma indrumati cu pareri , opinii si critica , critica constructiva ma motiveaza . |
Re: Mehe
Quote:
|
2 Attachment(s)
inca una ... cand m-am plictisit de brush la kia de la saptamanal.
stiu ca interiorul a iesit naspa dar e 6 dimineata. va avea un update am in plan sa o fac avion in update , acum e asa de forma :) Edit : inca un WIP de la saptamanal |
2 Attachment(s)
inca ceva , Kia de la saptamanal . Stiu care imi sunt greseliile dar nu am mai facut VT de 6 ani sau 7 de cand era .org-ul o caruta de timp... Lucrearea mi-a luat aproximativ 8-9 ore cam o ora , o ora si jumatate in fiecare zi am lucrat . Oricum ideea e ca o sa incerc sa imi imbunatatesc tehnica , masina era in plan sa fie intr-o parcare pe noapte dar mi-a fost efectiv lene sa fac reflexiile de noapte =)
Enjoy ! astept comentarii si pareri :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
un mic preview pentru skyline :D
*numaru pus la mijto e de efect , nu va ramane asa. edit : am pus si proiectarea cu scopul sa nu apara rumori ca as copia de pe alte masini si de asemeni sa fie de folos pentru cei initiati in brushing :) prima data se face schita (poza 2) si dupa cu talentu din dotare pui culoarea cu bucket sau direct cu cercul (brush) si adaugi lumina/umbre pe culoare cu brush si sau exposure si/sau shadow/highlights si/sau brightness/contrast pe layere noi :D simplu (daca am timp va fac un tutorial). |
Hmmm....arat promitator dar din cate vad eu in schita aia s-ar putea sa ai o problema de perspectiva la fusta aia de jos
|
a trebuit sa o fac ca sa imi dau seama de anumite unghiuri si incadrarea in spatiu :D desigur voi corecta tot cand o pun pe background , multumesc de opinie :) apropo a ta arata fenomenal , nici nu mai stiu de ce ma chinui sa o fac cand stiu ca nu am cum sa o fac sa iasa mai frumos ca a ta , dar incerc xD
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
inca ceva ... lucrarea a fost facuta in graba din lispa de timp , cel putin la geamuri si reflexii trebuia muuult lucrat dar na .. in sesiune mai rar imi permit luxul sa ma joc cu ps-ul ...
- masina e complet brush/rebrush (cu exceptia sticker-elor) - rotile am uitat pur si simplu sa le schimb... acum observ o.o - backgroundul e facut de la 0 in lipsa de timp sa googlesc ceva multe critici va rog ! |
salut! Ai o lucrare ok, insa ai avut KIa superb buna fata de asta. Ai cateva greseli pe care le vad aici. Iti voi enumera cateva:
1. Bara spate, vad ca e brush si rebrush, insa ai uitat coltul din stanga sa il faci jos ca in partea dreapta 2. Stickerele roz nu stiu daca au fost cele mai indicate 3. Reflexiile din geamuri nu le prea inteleg Jantele nu le vad o problema, sunt ok si astea...insa mergea ceava mai lat! |
Quote:
vopseaua cu roz a fost in plan deoarece in visele mele cele mai frumoase ma gandeam ca o sa pun o tipa care se sprijina de masina in costum de pilot dar din lipsa de timp am renuntat si la asta xD in colt nu am uitat , am vazut ca nu este dar mi-a fost sila sa mai vad photoshopu , muream dde somn. |
Chiar daca au fost puse in graba reflexiile, daca le faceai bine cu pentool si dadeai opacitatea mai mica, nu sareau asa urat in ochi. Kia imi place, designul kitului e gandit de tine? Iar la BMW daca iei frumos interiorul, il faci alb negru, maresti negrul din levels si bagi peste un pic de portocaliu pastel sau ce e ala pe cer, cu overlay sau soft light ai rezolvat-o.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cum ziceam , imi cam face cu ochiu hyundaiu de la saptamanal , o sa atasez un wip , va rog sa imi spuneti greseliile sa pot sa le corectez din timp :D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
2 wip-uri pentru hyundai ,e 30% terminat :)
maine , cel tarziu poimaine este gata , depinde de timpul si cheful meu 8) |
2 Attachment(s)
hyundaiul de la saptamal , nu este inca terminata
bodykit-ul e full brus-rebrush , celalalte respectiv ala cu motocicleta si acele 2 masini de politie sunt luate de pe google images , nu prea am gandit bine unele perspective dar o sa urmeze update-ul in care practic o sa o termin + mai am de adaugat reflexii + mai am de adaugat juma de spoiler (care se vede in luneta) + am de adaugat ceva efecte de realism sa dea impreia ca masina chiar se afla in miscare + roti noi . ------- comentarii , sugestii , critici , toate sunt bine venite . |
Quote:
|
dupa cum a zis si Reme, kitul/brushul arata bine, acum lucreaza la detalii, pozitioneaza masina mai bine si mai multe reflexii care sa o integreze bine in BG. Astept finalul ;)
|
Kitul e super , problema e ca masina e mult prea mare(e cat banda de lata iar motociclistul ala zici ca e pe poket-bike pe langa masina)
|
Quote:
am observat si eu ca e mult prea mare , zici ca e tir dar in lipsa de backgrounduri pe noapte l-am luat pe primu de pe google , iar motociclistul am incercat sa il potrivesc ca proportie a capului cu soferul din hyundai xD dupa cum am si zis o sa vina un update o sa lucrez si azi , probabil voi schimba background-ul , orice donatie de background de noapte e mai mult decat bine venita :> |
pai ma... motociclistul ala are si casca in cap... deci ar trebui sa fie mai mare... parerea mea
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
dupa cum am promis , un update la genesis :)
va rog pareri , sigestii , si lucruri de corectat la update-ul urmator (daca va mai fi nevoie) |
Quote:
|
Quote:
imi poti da si mie Bg-ul? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
un blueprint cu ce am in gand pentru pontiacu de la saptamanal :D
pareri , sugestii ? am impresia ca e cam sorcova ... |
Quote:
|
masina asta e ciudata rau... incearca sa o faci putin mai joasa... asa pare muuult prea inalta
|
1 Attachment(s)
chiar am vrut sa iasa mare , masiva , sa vad ce pot face cand o pun pe background sa para mai joasa , oricum ideea era sa fie o magaoaie daia gen gran turismo , fia , dar de strada .
un alt mic update asupra schitei , daca e ceva in neregula va rog sa imi spuneti ca sa pot corecta la timp . |
1 Attachment(s)
O mica corectura
|
1 Attachment(s)
parca,parca iese ceva la pontiacul de la saptamanal ... cum e pana acum ?
trebuie corectat ceva ? pareri ? chestii de adaugat , de scos ? e mai mult decat clar ca nu ajung cu ea in concurs dar daca tot m-am apucat de monstru asta sa o termin :> *aerisirea jos de pe stanga sa nu mai aud de ea :evil: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
ultimul update pe seara asta , va rog sa-mi ziceti daca sunt greseli sa le corectez maine :) (doar la partea de brush -inca nu am terminat reflexiile)
|
2 Attachment(s)
pontiac sunfire beta version . urmeaza un update curand , va rog sa imi mentionati toate greseliile vizibile si invizibile sa le pot remedia in update , lista cu tot ce am gresit si eventual cum ar trebui sa fie :) geamurile le-am facut asa sa nu le las portocalii ca pe wip xD ... dar le voi schimba
enjoy : |
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning