![]() |
Honda Civic EJ9
2 Attachment(s)
De mult mi-am dorit o Honda si am tot amenintat ca o sa imi iau. A venit timpul si buburuzA a aparut la platane!
Este vorba de o Honda Civic EJ9 din 9/99 , cu 1.4 motor pe ea. Saptamana asta a intrat la vopsit integral, deoarece avea pe spate niste rugina la oale (boala lor, si cateva infundaturi (punctulete) ici colo). Sunt foarte multumit ca masina desi este din 99 , nu a suferit nici un accident major, vopseaua fiind originala pe ea. Ca sistem audio, dupa ce termin sa o vopsesc/inmatriculez, primul lucru ma apuc de usi. Planul momentan este sa pun pe fiecare usa 2 medii de 8'' si 2 de 16.5 eminence+ 2 tweetere. Poate ceva si mai mare. Ramane de vazut. Pe parte de subwoofer voi construi un wall clasic cu 4x15''. Inca nu stiu ce difuzoare voi pune ca parte de subwoofer. Ca baterii o sa am de inceput 3 ''galbene'' powersafe 92 ah si ca amplif un 5.7kw. Sa vad ce alternator comand , in functie de ce swap la motor voi face. ;) Atasez 2 poze de cand am luat masina.. ;) PS: la primul eveniment tre sa ud masina :lol: |
Re: Honda Civic EJ9
like!
|
Ai trecut de la Peugeot la Honda....hmmm...aici nu dau like(din obligatie ) :)) . Dar dau LIKE la faptul ca esti BACK IN BUSSINES . Sunt (ca de obicei) "geana" pe ce faci :P
|
Multumesc! Masina asta pe langa sunet o sa arate si Foarte Bine!
|
Honda, 4x15 hmm imi suna cunoscut :)
In eg s-a ajuns la 155+ sa vedem in generatia mai noua :) Spor la lucru :D |
Stiu f bine la cat s-a ajuns roli la voi ;) 155.5 am dat si cu fiatu;)
Ramane de vazut acum ce baterii, ce difuri, etc. Scorul este pe locul 2, masina as vrea sa o fac la 30 hz ca acordaj ;) |
Bine ai revenit :))
Asta o sa ramana facuta astfel in cat sa o vedem si noi live? Ca pejou s-a dus fara sa il ascultam si noi :( Multa bafta si spor la munca sa ai. |
Pe asta sigur o sa o vedeti ;) Pejoul are alte intrebuintari din pacate. Putini norocosi totusi au ascultat masina ;)
|
Quote:
|
xtinct-ul este o varianta da :lol:
inca nu am stabilit nimic. depinde de ce litraj imi iese si ce cascaval o sa am ;) |
Si ma gandesc serios sa fac un port detasabil ca al vostru ;)
|
Quote:
|
Merge si cu acordaj mai sus (51) sa asculti low.. uite aici la 25 hz :))
https://www.youtube.com/watch?v=C6Q3XcpS5T4 https://www.youtube.com/watch?v=FLPMdvhG0EM |
Quote:
Asta asa e,dar din fericire eu sunt printre acei norocosi:>,ti-am zis si iti mai zic,masina la puterea pe care o primea,era bestiala,bafta cu honda,asteptam sa vedem ce decizii ei.Spor! |
Merita urmarita evolutia masinii. :)
Spor la treaba! |
Multumesc! Maine iau masina de la vopsit 8)8)8)
|
Si in 2-3 zile termini si wall-u :))
|
:lol:
nu chiar. trebuie sa inscriu masina intai si dupa.. si am zis ca fac intai usile ca iar merg fara medii si inalte si cu wallu in blana :lol: |
Bass-u e prioritatea :))
|
In caz ca asculti bas si nu muzica da :))
Of doamne 4tiuningu asta :lol: |
:lol::lol::lol:
|
1 Attachment(s)
Gata si cu vopsitul.. De luni ma apuc de usi ;)
|
Quote:
|
Mersi! O sa ma apuc de luni incolo..
|
Auzi, Vlad...?
Tu sti ce masina si ce difuzoare are baiatu`lui Steve Meade? Parca imi suna cunoscuta combinatia aia :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Pai daca nu ziceti norbi ce faceti in wall.trag si eu un 2x18''dak e. Asta faceti?
Ne bagam in aceiasi clasa? oricum acordajul meu va fi la 30 hz deci nu stiu cat scor o sa dau eu :lol: |
Ca sa nu mai zic ca se prafuie degeaba difurile :cry:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1368630608 |
Honda e deja gata, si logic ca cu 2x18 merem, nu are legatura scorul la instalatia care a facuto, este semnificativ mai jos accordajul ce il are acuma incinta fata de prima versiune de 2x18 cu care a iesit honda in 2011:lol:
Baga mare ca este pacat sa dai cele 2 difuzoare, partea faina este ca nici nu mai are nimeni RE MT 18........ |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Dupa cum am vorbit si la telefon ramane deci stabilit. Honda va avea pe parte de bass 2xre mt 3 18'' pe un in phase limited.
Nu am rezistat si mi-am facut un pic de timp liber si am lucrat o idee la usi.. Deci pe fiecare usa va fi - 2x eminence alpha 6.5'' + 2x eminence alpha 8''. Pe parte de tweetere nu m0am decis nici ca pozitie nici ce difuri. ramane de vazut ;) |
Quote:
Greu se apuca uni sa faca cateceva, majoritatea oamenilor sant lenesi maxim:)). Ma bucur ca esti ambitios.... |
Saptamana viitoare ascult muzica garantat ;)
|
Quote:
la Mures vi pe 8-9 iunie? |
1 Attachment(s)
Nu stiu daca pot sa ajung.
Intre timp am desfacut interiorul la Honda. Luni ma apuc de insonorizat si de dat cu spuma poliuretanica prin ramforsarile caroseriei. Practic o pregatesc de wall ;) |
3 Attachment(s)
Mai este de lucru un pic la usi dar in principiu asa arata ;)
Am pus difurile toate pe 500w si sunt f multumit. Sa vedem ce pot la putere mai mare ;) |
poti inchide usa de difuzoarele pe 16?
la mine acolo vine reglaju pt spatar si nu merge sa mai pun un difuzor doar daca il pun la linie cu panoul... |
Difera mai mult ca sigur, ptr ca eu bag 2 degete intre usa si unde incepe scaunul ;)
|
Si la mine dak te uiti atent sunt la linie ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning