![]() |
Skelter's Designs
3 Attachment(s)
Aici imi voi posta toate lucrarile. Enjoy. :) BMW E30 |
Re: Skelter's Designs
3 Attachment(s)
Volkswagen Jetta
Fata/Spate (Nu stiu de ce nu mai merge linkul dar era o Yetta stock gri metalizat.) |
2 Attachment(s)
Chrysler 300C Wagon |
2 Attachment(s)
Mercedes Benz 190 E |
felicitari pentru promovare :D
|
Quote:
Lucrarile cele mai bune si mai recente le voi post in curand. Am zis sa nu fac spam. :) |
2 Attachment(s)
BMW M3 E92 |
2 Attachment(s)
BMW M3 E92+Bodykit |
2 Attachment(s)
Volkswagen Passat Variant |
2 Attachment(s)
Audi RS6 Avant |
2 Attachment(s)
Subaru BRZ + Bodykit personal |
4 Attachment(s)
Audi S4 Avant Rebrush complet. Inafara de interior, grila fata, faruri, stopuri si jante.Si 2 poze din timpul lucrarii. |
2 Attachment(s)
BMW M3 Touring. Acelasi proces ca si la S4 dar nu mai am poze din timpul lucrarii. |
lucrezi foarte frumos! Bravo! Imi place!
|
vreau si eu donnoru la jantele de pe bmw ul ala verde pls si de pe e30
|
Quote:
Scuze dar le-am cautat dar nu le mai am. Sunt lucrari vechi si unele poze donor nu le mai am. Daca te ajuta cu ceva decupeaza-le de pe masina mea. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
E la cuptor. :)
Maine continui. :D |
e30 nu? :lol:
|
Quote:
|
ursurile... :-P
|
Quote:
Cel putin pentru un moment. Pregatesc altceva. :D Poate pun si o poza WIP, cine stie. :) |
2 Attachment(s)
BMW M5 E28 (Rusty Slammington) |
o lucrare memoriabila , nimic de zis , numai laude ! bravo
|
Lucrarea in ansamblu si executia sunt excelente , in schimb ceea ce reprezinta masina e horror....zici ca e masina lu' unchiu' Fester.Sper sa nu te supere comentariul meu dar e parerea mea despre astfel de masini.Bafta;)
|
Quote:
Fiecare cu gusturile lui. :) Mie unu, imi place la nebunie. :D Aici e thread-ul cu evolutia masinii: http://www.stanceworks.com/forums/sh...ad.php?t=10970 Vizionare placuta. :D |
superba masina...tu pe zi ce trece cresti valoarea lucrarilor! Bravo!
|
Urmatorul mesaj este un pamflet si trebuie tratat ca atare.
de asemenea este opinia mea foarte sincera subiectiva :) intr-adevar o evolutie remarcabila ! de la stadiul 1 de vechitura second hand luata pe 2 saci de nuci si o geaca de piele , a reusit sa involueze starea masinii la epic kitsch cu un istoric de accident , intr-un final ajungand o veritabila pubela ... cu interior luxos de cosciug . tipul ar trebui arestat si condamnat din urmatoarele motive : - deterioreaza starea tehnica a drumurilor publice harjaindu-si galeata de asfalt (are si poze facand asta) - are pe masina articole neomologate - circula pe drumurile publice fara ca masina sa fie dotata cu turometru si vitezometru (ceea ce este obligatoriu) - reparatiile si modificarile nu apar in talon(daca are asa ceva) - nu are sisteme de siguranta obligatorii (centura) *omul e atat de inteligent ca isi ia masina SH seara =) deci epic fail era probabil pe 420 ... |
Quote:
:))) Mai adaug eu ceva. Masina e ca un prieten pentru el. (Din ce spune el personal) Si e masina lui de distractie. Omul mai are inca 2 masini printre care si bijuteria asta: http://cdn.stanceworks.com/wp-conten...s-e9-title.jpg Avea o poza unde primise o amenda pentru viteza si avea completat de politist la Car Color: Rust =)) |
m-am uitat numai la poze , nu am citit comment-urile , dar vad ca e fan bmw , daca isi ia si el un seria 7 de anu asta "ful opşân" ca tot americanu de rand , hidramata , motor mare , alea alea , sa ma anunti sa-i dau un like =)
m-am gandit , e posibil tipu sa fie rocar ? astia au habitaclu ca un instrument de tortura ... ma intreb ce simte cand ia o groapa sau o gura de canal pe sacaunele din fier ... sau iarna daca indrazneste sa iasa cu masina =) |
1 Attachment(s)
Un update la Ruty Slammington.
Nu prea imi placea cum aratau rotile. Mai ales cele din spate. Eu zic ca problema e rezolvata. O sa mai vin cu un update la parbriz. Nu prea au fost reusite reflexiile. |
Quote:
|
Exact. Fa ceva urgent cu parbrizul, iar in spate, chiar daca lipseste bara, acolo ar trebui sa fie carcasa interioara de care se prinde bara, daca faci aia ruginita frumos, iese ceva de exceptie.
|
Quote:
Partea care se prinde de caroserie e inca acolo. Iar pe margine, adica ce se vede acum nu s-a umblat la bara. Asa e si pe masina originala. |
1 Attachment(s)
Soon...... :D
|
faci si vederea din spate? mistoooo
|
4 Attachment(s)
'DAGGA HSR' Range Rover Dupa multa munca, detalii, brush, insfarsit am terminat o versiune personalizata a unui Range Rover model 2011. Am vrut ceva mai simplu, sa nu fie badaran, sa arate bine si sa fie 100% functional si omologat. :))) Totul este brush inafara de jante. Farurile si stopurile sunt 50% copy/paste 50% brush. Ce am facut mai exact: - Culoare noua. Nu am avut donor. Pur si simplu am nascocit aceasta nuanta. - Un bodykit personalizat. (Nu am avut nici referinta nici inspiratie de undeva) format din: -Kit wide, prize de aer pe evazari, o bara fata complet modificata. (Brush) -O bara spate complet modificata. (Brush) -Praguri prelungite si latite (In poza facuta cu fata). (Brush) -Difuzor spate. (Brush) -Evacuare noua. -Faruri modificate aproape in totalitate. (Brush + copy/paste) -Stopuri partial modificate. (Brush + copy/paste) -Roti noi: Jante Noi VOSSEN VVSCV3, cauciuri noi late fata/spate - Alte mici elemente de design: -Geamuri fumurii. -Design propriu pe priza de pe laterala aripii fata. (Brush) -Frane noi in culoarea masinii. (Brush) Gata cu vorbaraia. Asta e masina. Sper sa va placa. Vizionare placuta. |
foarte smecher :> ! imi place maxim !
|
Quote:
Tot mai trebuie sa ii fac niste retusari care nu stiu cum, le vad dabia dupa vreo 10 minute dupa ce am terminat lucrarea cand ma holbez la ea. :)) Acum ar fi 99,8 gata. :)) |
E GRAV! imi place enorm!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:51. |
- Copyright 2026 4Tuning