![]() |
Blues-uri
Salut hai ca o fac si pe asta :lol: Am nevoie de blues-uri doar numele lor ca restul le caut eu. Melodi ce va ating coarda sensibila ceva acolo. Doar pt un cd cu MP3. Mersi pentru intzelegere :oops: si astept propuneri.
|
love story :P ;) ..... tango :D
|
pe mine melodiile astea ma ating la coarda... :D
Chris De Burg-Lady in red Chris Isak-Wicked game Terence Trent D'Arby - Sign your name Madonna-Take a bow Phill Collins-Another day in paradise [...] Nu-mi mai vin acu' in minte.. |
Lepa Iasna & Susanu & Baronu - Hei, tu
adi de vito are unele marfa looool celine dion .. mai hart uill gou on :) |
------hoooooooooooooooooooooooooo
simfonie & populara !!!!!!!!!! |
1 Attachment(s)
ia de aici ... una .. daca-ti place.. imi zici ... :) mai am :) ;)
|
4 Attachment(s)
continuam .. nu cont. daca-ti plac :P mie-mi plac..
nu poti sa zici ca nu-s frumoase... ;) dai un suc .. (ca sa nu zic bere....) :P |
Se mai asculta d'astea? :lol:
|
zise ZEUL ....
astea le tii ptr ocazii din astea speciale :) sa vezi ( SAX 4 SEX ) e o chestie de 10 melodii , super sxy :D |
:arrow: David Gray-This Years Love
:arrow: Berlin - Take My Breath Away.mp3 :arrow: Boys II man- I'll make love to you.mp3 :arrow: Chris Issac - Wicked Games.mp3 :arrow: Sweetbox - Everything's gonna be alright.mp3 sau intra pe sgnet.iasi.astral.ro:221 (dc++) si ma gasesti (CRyS) |
Barry White - Practice What You Preach
Usher - Burn Babyface - Every Time I Close My Eyes Aaliyah - Miss You Alicia keys - You dont know my name Marvin Gaye - Let's Get It On R Kelly - Half On A Baby R. Kelly - When A Woman's Fed Up Wyclef Jean & Mary J Blige - 911 Garantat :lol: |
911 e blues ? :lol:
I THINK NOOOOOOOOT :) :) :) :) |
Re:
Quote:
|
OK! Va multumesc pentru interes. Pai mai se relaxeaza si omu la volan plus ca atinge si partea sensibila a femeilor :lol:
|
iti recomand alicia keys, e superrr(fallin'/a womans worth/butterflyz si restu) mai e si mariah carey-my all/ kylie minogue & nick cave-where the wild roses grow/eagles -hotel california/tony braxton -spanish guitar/laura pausini-e ritorno da te/cutting crew -i just died in your arms tonight/andain feat mavie marcos- you once told me
+ ce s-a mai spus |
Re:
Quote:
se aude beatu de rap p`acolo ... ala e blues ?bine .. ptr tine.. DA :D |
Re:
Quote:
|
Hai mai nu va mai certatzi atat. Merg si alea mai lente gen Simple Minds - Don't you forget about me :lol:
|
Re:
Quote:
Si totusi .. 911 blues.... ? :lol: Ma apuca rasul ... serios ... Am ascultat si reascultat melodia aia ... nu e ma omule ma blues... chiar nu E ... ;) Dar , eu sunt cel care mai are de evoluat .. asa ca ...DA clar.. e blues.. e cel mai frumos blues .. ;) O fi ea lenta si bla bla bla..dar ..neah ,nu mere , in fine , fiecare cu parerea lui ,nu ? |
Hai ca deja ma enervezi :lol: Deci in primul rand,blues-ul e cel cantat de Ray Charles,John Lee Hooker etc :wink: Asta de ii zici tu blues, e pop,asa ca io pot sa zic la muzica mea si tango daca e sa ma iau dupa tine :wink:
|
te-am enervat.... ? yuuupiiii :)
My Job is done here ! P.S : 911 nu e blues ;) e orice.. numa blues nu e .. |
Re: Blues-uri
Quote:
|
1 Attachment(s)
adica... eu sunt musca si tu esti... :P
sper ca .. func. bine simtul umorului la tine , si nu te ataci .. ma faci manelar ? ? ai vazut vreodata in viata ta un bboy manelar? e ca si cum ti-ai pune hidraulice pe dacia ... asa ca ...dudu... lasa-ma ... judeci omu desi nu-l cunosti nici ... nu prea se vad astia 10 ani dif :D (te-am enervat si mai tare) ? :D lasa topicu .. ca s-a rezolvat... ;) ------------------------ si cu dedicatie speciala de la GIGI STICLA !!! ptr HIGH RIDER SUS VIOARA |
Copilule de unde ai dedus tu ca te-am facut manelist? :lol: Am zis ca puteam sa pun si manele..esti doar un copil mic mic mic.. :lol:
P.S. te-ai prins pana la urma care e treaba cu blues-ul? :wink: |
nu-s atat de mic :D am 1.87 :D
p.s : NU :D , 911 nu e omule blues...o fi lenta , o fi sweet dar... neeah nu e blues :) te batzi cu morile de vant no sa cred in viata vietii mele ca... 911 e blues.. asa ca.. ABORT MISSION !! ;) :) :) now... show me what you got , in materie de HH / RAP ... sa te vad.. ca vad ca.. te dai sexxy in materie... :D |
Re:
Quote:
|
haios e ca nici n-am apucat sa-l vad... trecem peste..
mi-e lene :( pune-o aici .. sunt curios .. ce ai? adrian / salam / guta ? :) :) :lol: |
In afara de salam si guta am numai r&b,hip-hop/rap si clubbin' :wink:
e bine bboy-ule? :lol: :lol: |
neah .. lame ..
old school / breakbeat / funk / si .. ce mai ai tu ..pe acolo .. ;) lowriderule ... :lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
xxdadixx ... ya una de la mine :wink: |
Dap mersi am luat tot ce atzi pus aici, mersi again. BTW Santos cea mai tare melodie, genul tau Freestyle Project - Rock Your Body de prin 96 da inca nu m-am saturat de ea :wink:
|
3 Attachment(s)
hai iti mai dau si eu niste piese marpha
|
1 Attachment(s)
:shock: :) nu e ptr tine dadi .. ptr altcineva .. da o pun aici ... ca merge.. :lol:
LowRider.. asta-i manea.. ;) iar 911 e blues :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
Santose tu nu intelegi ca ce dansezi tu cu gagica la bairam cand ii pui mana pe cur nu e blues? :lol: E pop,balada rock etc..Uite asta e blues,asta asa ptr cultura ta generala bboy-ule :mrhappy:
P.S Da un search pe google ca sa vezi si tu ce e blues-ul..asta asa ca sa nu mai aberezi :lol: |
m-am saturat...
cum zici tu ... asa e ;) |
Hai alte melodi :P ca mai trebuiesc!
|
c`mooon... altele .... las-o asa ca mere asa..
;) o pui pe asta cu madonna de mai multe ori , e atat de frumoasa melodia ... incat nici nu o sa-si dea seama \"dansa\" ca e pusa de mai multe ori ... ;) |
Ia d'aici :headfones
|
Santos, PLS mai pune si tu vreo 2 3 melodii de genul \"Leonard Cohen - In my secret life\".
Dau o bere, 2, 3!!!!! :D |
mai caut.. si pun
muahahha singura chestie care se misca cand aduc melodie pusa de lowrider e.... degetul mic de la mana dreapta.... melodia aia , ii atinge coarda sensibila femeii tale ? :roll: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:47. |
- Copyright 2026 4Tuning