![]() |
Steaua vs. Valencia
Steaua vs. Valencia
in tur ( acasa la Valencia ) scorul a fost 2-0 .... ce credeti se mai califica Steaua ???? eu zic ca daca nu ar fi fost acele 2 goluri din faze fixe Steaua ar fi reusit un egal(0-0) sau poate cine stie si o victorie ......... si inca ceva ptr dinamovisti .. marlanie tata ..... jucatorii de la Dinamo nici maar nu s-au uitat la meciul Stelei . ce fel de romani mai sunteti ??? FORTA STEAUA ( O IUBIRE ROSIE ALBASTRA ) |
io sunt dinamovist .. si nu m`am uitat .. dormeam de rupeam :) ...
|
Cei care spun ca nu le pasa de Steaua pt. ca sunt dinamovisti, rapidisti etc.. nu sunt romanai ....cand dinamo a jk cu Mancheste am fost pe stadion ..... nu am strigat hai dinamo dar conteaza ca am fost acolo ....
Steau a jk bine dar daca pierdem calificarea este pe mana lui Zenga ... un antrenor bun dar care a gresit tinandul pe banca pe Cristea ... trebuia sa fie titular .... sa nu mai zic de Neaga .....ULTRAS pana la moarte |
Oricum Steaua e cu mult fata de Dinamo Rapid..... e.t.c
Dar nu cred ca sar califica Parera mea un pronostic 1-1 Sau cine stie vom vedea |
Mai oameni buni .. vorba lu domnu` Jiji Becali :D A tinut Dumnezeu cu ei :lol: :lol: :lol:
|
parerea mea e ca acum in retur o sa fie un 3-1 pt STEAUA :D
merita sa faca macar egal la valencia :arrow: |
eu cred ca steaua merge mai departe char si fara NEAGA
in ata ar trebui sa fie O OPRITA CRISTEA SI DICA fara ciocoiu )(* :P |
Nu cred ca mai are sanse.Sunt dinamovist si chiar am tinut cu steaua(nici io nu cred asta :lol:)dar pana la urma e totusi Valencia. In concluzie--> :censored: steaua!
|
Re:
Quote:
Si retur mai mult de 2-1 ptr steaua nush daca scoate Vom trai si vom vedea :peace: |
:lol: :lol: :lol: :lol: Cum puteti fratilor sa va uitati la un astfel de sport (se plimba unii cu o minge de colo colo), mai bine te uiti la ping-pong! Fotbalul romanesc e la pamant, e varza si din cauza asta nici nu-mi place! Iar la televizor nu simti nimic special! Si de cand cu 'U' Craiova... mi s-a acrit de tot!!!!
|
muahahhahahhahahahhahahahahhahahahhahahha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bine ai zis-o , 22 de \"destepti\" cu un MARE IQ ... (vedeti claudiu raducanu) care se plimba cu o minge , incerc sa o bage intr-o chestie dreptunghiulara apara de unu cu manusi :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
Asa ca ........ |
5-0 pentru Steaua :crazy:
|
Re:
Quote:
|
pfoahahaha god one santos ! :lol: :lol: :lol:
|
asa vrei sa ajungi ma ?sa umblii in TT da... cand iti pune ala microfonu`n gura ... sa .. stai vreo 5 minute... sa. .. zici .... ahhhh ahhhh no comment ????
zi bai ? ala-i idolul tau ? ala-i zeul tau ? fotbalistule :roll: |
Re:
Quote:
Vezi ca o iei pe drumul lui ... habar nu ai sa scrii .. ;) mai lasa antrenamentele ... si du-te tati si invata la scoala ca e de rau .. :roll: si ar mai fi un aspect.. am obs ca practici fotbalul, sanse sa ajungi .. ceva .. sunt .. minime , prob. o sa ajungi sa joci pe la breaza... ;) si sa zicem ca ajungi .. aia-i viata ?? viata de fotbalist e viata? poate e viata dupa retragere.. ca pana atunci .. alearga .. mai alearga un pic si mai alearga.. am facut si eu 4 ani de fotbal .. la rapid .. era frumos .. 4 ani de zile .. aceiasi chestie.. era .. boooooring , ca sa nu mai zic ca.. era frumos cand unu care dadea la propriu cu stangu`n dreptu , intra titular in prima echipa doar ptr ca masa dadea suta de coco la dl. antrenor... ;) oricum .. iti urez succes in .. drumul pe care l-ai ales ... si ... DE ABIA ASTEPT .. (doamne ajuta) sa rad de tine cum am ras si de Raducanu ... cu lacrimi .. |
Re:
Quote:
|
Sa itti dau un ex
Hagi inainte sa joace fotbal era cioban Normal la primu interviu a stat 5 min la un cuv Acum are si bani e si renumit are si studii sil doare la basca Dar oricum nu toti au noroku asta Dar sa sti ca din cati fotbalisti stiu yo nici unu nu e analfabet sau semianalfabet.Si sa sti ca si invat Apropo tu ce sport faci ca sa te dezvolti sau ai facut (aruncarea cu privirea.......fara suparare ma cam luat valu Si sry ptr offtopic |
am practicat aruncatu cu degetele pe tastatura impotriva prostilor .... ;)
si ink practic... ACUM AM ANTRENAMENT .... vbim dupa .... ;) |
asa , gata...
so .. am generalizat.. ptr ca.. pana acum .. de d`astia am dat.. cel putin la mine in echipa .. cu greu schimbai 3 cuvinte... baieti care stiu sa dea cu picioru in minge... si ... cam ....ATAT .. sunt si exceptii .. normal .. insa.. pe mine ma.. nu amuza.. uimeste.. nush nu-mi gasesc cuvintele , Claudiu Raducanu ... omu .. chiar e luat de la stana... BTW - are vreunu vreun reportaj / interviu cu el vbind ? vreau sa mai rad... |
Evile...ai vrea sa ai 400.000$pe an si sa nu stiisa vb la PROtv,te asigur :wink:
|
Hai sa va mai dau eu un exemplu. TOTI din Italia este un analfabet tot timpul cand apare la tv se face de cacao. In italia se gaseste de cumparat o carte cu perlele lui Toti si am impresia ca mai apare una. Fotbalul nu ma pasioneaza. Clasa se vede pe teren daca esti bun castigi nu mai conteaza arbitrul si altzi factori gen noroc. La noi in campionat, stitzi vorba aia unde-i mingea-i si gramada :lol:
|
Re:
Quote:
toata ziua alergi , iti vezi familia din an in paste , si tot asa...... ;) de kko... |
Daca omul are talent la asa ceva... se pricepe sa dea cu piciorul in minge si ii place de ce sa nu practice?? Multi jucatori nu stiu in ce masura s-ar fi tinut pe linia de plutire in alte domenii (nu sa exceleze).
Decat sa aibe o slujba de 2 lei si are inclinatie spre vre-un sport, bine in fotbal se castiga cel mai bine de ce sa nu faca performanta si sa aibe un trai mai bun daca are sansa... sau e mai bine sa dea in cap ca sa o duca dupa o zi pe alta?! Poate am spus pe un ton cam dur sa dea in cap dar intelegeti voi ideea |
alooooo fratilor mai cititi odata numele topicului !!!!!!!!!
|
Cu toate ca Becali a zis k da o prima de 130.000$ de om dak Steaua se califica, nu cred k va reusi sa bata Valencia, desi jucatorii vor visa numai $$$$ si o sa manance din gazon:)
|
Re:
Quote:
Inca o data sry ptr offtopic |
PANA LA MOARTE, CU STEAUA PANA LA MOARTE, PANA LA MOARTEEEEE, CU STEAUA PANA LA MOARTE!
STEAUA ALE , STEAU ALE, STEAUA ALEEEE FORZA STEAUA, RUPETI-LE FRANILI JOI PEACE :peace: |
am pierdut o galagie de bani pariind la scor corect 2-1 si 3-1 pentru Valencia, sincer credeam ca si Steaua va da un gol avand in vedere ca juca cu 3 atacanti!
|
Voi ce zicetzi mai are Steaua vreo shansa sa se califice? :?
|
acasa, Steaua va scoate un egal in cel mai bun caz, dar ma indoiesc...
este o echipa mediocra a carei punct culminant este un eveniment care a avut loc acum 19 ani si cred ca asta spune destule... si apropo - sunt stelist. marfa, nu? (mai presus sunt parior si SI MAI PRESUS REALIST) |
STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CAMPIONEEEEEEE!!!!!!!!!!!! : :dance: STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CAMPIONEEEEEEE!!!!!!!!!!!! : :dance: STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CAMPIONEEEEEEE!!!!!!!!!!!! : :dance: STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CAMPIONEEEEEEE!!!!!!!!!!!! : :dance: STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CAMPIONEEEEEEE!!!!!!!!!!!! : :dance: STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CAMPIONEEEEEEE!!!!!!!!!!!! : :dance: STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CAMPIONEEEEEEE!!!!!!!!!!!! : :dance:
|
gata frateeee o sa inebuneaska BECALI ..
Oieruleeeeeeeeeee cica ai cashtigat Blat Oare ?? |
4 Attachment(s)
In acest moment nu pot sa transcriu ce sentimente ma incearca .... am avut ocazia sa fiu martor la o victorie istorica ..... superstitia mea de a nu ramane pe stadion la sf meciuliu a dat roada inca o data ......
Imi pare rau ca nu am mai putut sa filmez dar: 1. Un idiot(eu) nu a incarcat acumulatorii :D 2. Niciodata nu stau pana la sfarsitul meciului ..... asa am putut sa vad penaltiurile :D |
Re:
Quote:
Blat cu Valencia .... nu cred |
HAIDETI........CARE MAI COMENTATI CEVA DE STEAUA????
NIMENI????????? NU AVETI IDEE CE BINE MA SIMT IN ACEST MOMENT!!!!!! STEAUA A DOVEDIT DIN NOU CA ESTE O ECHIPA DE TALIE EUROPEANA!!! FORZAAAAAAA STEAUAAAAAAA!!!! |
Re:
Quote:
daca castigau prin succesul lor, era altceva ! parerea mea ! |
\"stai linistit ca Valencia a ratat ultimul penalty
daca castigau prin succesul lor, era altceva ! parerea mea !\" parerea ta e una idioata ...sec ! habar nu ai ce vorbesti ; evident ca au castigat prin succesul lor ; au muncit , au alergat de-au rupt pamantul si au avut o vointa greu de imaginat ( la 130 000 euro per jucator as fi alergat si eu 2 ore :) ) acum mai lipseste sa candideze Becali la primarie ca doar a eliminat valencia :) |
Valencia a ratat ultimul penalty dar Steaua a dat doua goluri.. astfel a determinat ratarea ultimului penalty... deci e meritul lor :lol: :wink:
FORZAAAAAAAAAAAAAA STEAAAAAUAAAAAAAAAA!!! Le-am rupt capatanile... sa moara toti de ciuda!! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:00. |
- Copyright 2026 4Tuning